خاتم‌النبیین‌(ص)یکی از معتبرترین دانشگاه‌های افغانستان

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) پس از سپری نمودن پروسه ارزیابی مرحله سوم تضمین کیفیت و اعتباردهی وزارت تحصیلات عالی، طی مراسم رسمی، سند اعتباردهی علمی را دریافت نمود. این جایگاه، صرفاً نتیجه و حاصل تلاش مجدانه و فعالیت علمی_ معیاری دست‌اندر کاران دانشگاه می‌باشد که با شایستگی و پشتکار کسب شده است.

تضمین کیفیت و اعتباردهی یک فرایند مهم و ارزشمند در مسیر نهادسازی و ارتقای سطح تحصیلات عالی کشور، هماهنگ با نیازهای جامعه و استندردهای روز دنیا می‌باشد. دریافت سند اعتبار علمی، زمینه گسترش هرنوع فعالیت علمی(افزایش رشته‌های جدید، ایجاد شعبات، راه اندازی مقاطع بلند تحصیلی دکتری و ماستری) را برای دانشگاه فراهم نموده است.

دانشگاه خاتم النبیین(ص) این دستاورد عظیم را به مردم افغانستان، جامعه علمی، اساتید، همکاران، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان گرامی تبریک عرض می‌دارد. مسئولین دانشگاه، حفاظت و صیانت از این دستاورد ارزشمند را وظیفه خود دانسته و به ادامه مسیر ترقی و پیشرفت دانشگاه و خدمت‌رسانی علمی به هموطنان عزیز خود را متعهد می‌داند.