پیام سید محمد شریف شاکر، آمر تضمین کیفیت و اعتباردهی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) به مناسبت دریافت سند رسمی اعتباردهی وزارت تحصیلات عالی

دانشگاه خوش‌نام خاتم‌النبیین(ص) مرحله‌ی سوم ارزیابی تضمین کیفیت و اعتبار دهی وزارت تحصیلات عالی کشور را با موفقیت و افتخار پشت سر گذاشت و سند اعتبار علمی را کسب نمود.
خداوند علیم و مهربان را بابت توفیق کسب اعتبار علمی دانشگاه سپاسگزارم.
این پیروزی بزرگ و افتخار عظیم را به هیأت محترم رهبری دانشگاه، صاحبان محترم امتیاز، رییس ارجمند، معاونان گرامی، رؤسای پرتلاش دانشکده‌ها، آمران سختکوش دیپارتمنت‌ها، یکایک اساتید ورجاوند، کارمندان زحمتکش، گارد وظیفه‌شناس، کارکنان خدوم، دانشجویان عزیز، فارغ‌التحصیلان گرانقدر و کلیه‌ی دانش‌دوستان کشور تبریک عرض می‌دارم.
از خدای بزرگ برای همه‌ی دست‌اندرکاران دانشگاه در راستای ارائه‌ی خدمات علمی بهتر توفیقات روزافزون خواهانم.

سید محمد شریف شاکر؛ آمر تضمین کیفیت و اعتباردهی دانشگاه