جواز چاپ و نشر فصلنامه علمی-تحقیقی دانش حقوقی

جواز چاپ و نشر فصلنامه علمی-تحقیقی دانش حقوقی از سوی وزارت تحصیلات عالی صادر شد!
با تلاش و همت همکاران گرامی، فصلنامه علمی-تحقیقی دانش حقوقی جهت چاپ و نشر مقالات در حوزه فقه و حقوق موفق به اخذ جواز از وزارت تحصیلات عالی گردید. این موفقیت و دست‌آورد را اولا برای جامعه علمی کشور و ثانیاً برای هیات رهبری، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) تبریک عرض نموده و از تلاش مسؤلین فصلنامه در این راستا تقدیر و تشکر به عمل می‌آوریم.
این فصلنامه که به تاریخ ۱/۵/۱۴۰۲ فعالیت خویش را آغاز نموده است، با داشتن هیات‌التحریریه ملی و بین المللی و استفاده از سیستم کارآمد نشر الکترونیک (یکتاویب) توانست در کمتر از چند ماه سریال نمبر استندرد بین‌المللی( ۳۰۰۷-۹۱۲۸ الترونیکی و ۳۰۰۷-۹۱۱x چاپی ISSN:) را موفقانه دریافت نماید. برعلاوه این فصلنامه در پایگاه‌های برجسته مانند؛ google scholar و ROAD نمایه‌گذاری شده که باعث افزایش دسترسی و دیده شدن آن در جامعه علمی گردیده است. همچنین قابل ذکر است که فرایند دریافت و ارزیابی مقالات فصلنامه علمی-تحقیقی دانش حقوقی نیز به صورت آنلاین صورت می‌گیرد.