دستاورد علمی دیگر دانشگاه خاتم‌النبیین (ص)

دانشگاه خاتم‌النبیین (ص)

تحقیق علمی سنگ بنای توسعه ملی و انکشاف اجتماعی است. در ادامه تلاش های بی وقفه و موثر هیات رئیسه، معاونت تحقیقات و اساتید محترم مجموعه علوم طبی، فصلنامه بین المللی علوم پایه طبی افغانستان موفق شد تا بعنوان فصلنامه علمی پژوهشی از وزارت تحصیلات عالی مجوز دریافت نماید.

فصلنامه پژوهشی بین المللی علوم پایه طبی افغانستان دارای نمبر ISSN: 3005-6632 می باشد. دیگر ویژگی های این فصلنامه علمی عبارتند از:

1. موجودیت وبسایت معیاری بر اساس پلتفرم OJS،
  2. موجودیت معتبرترین سیستم مشابهت یاب (پلاجیریسم چکر) با پلاتفرم iThenthicate
  3. مدیر مسئول، سردبیر و هیئت تحریریه ای معیاری با مدارک دوکتورا و H-index های بالا.
  4. نمایه شدن در گوگل اسکولار و ROAD
  5. آپلود مقالات به صورت PDF و XML
  6. اخذ شناسه دیجیتال DOI برای مقالات
  7. استفاده از داوران بین المللی بصورت دابل بلایند.

از همکاران گرامی­ام؛ معاون محترم تحقیقات جناب اقای دکتر صداقت، مشاور محترم تحقیقات جناب اقای دکتر موسوی، مدیر مسول محترم فصلنامه جناب اقای دکتر مرتضی حیدری، ریاست محترم تحقیق، تالیف و ترجمه وزارت تحصیلات جناب اقای دکتر حمیدالله مزمل و کارشناس تحقیقات محترم وزارت جناب استاد عزیز الله حکیمی صمیمانه ابراز سپاس و امتنان می نمایم. بدون تردید این دستاور بزرگ گام مهم در راستای تولید علم در کشور است و این موفقیت را برای همه اساتید، دست اندکاران و همکاران گرامی مجموعه علوم طبی تبریک عرض می کنم. این گام مهم فرصت ارزشمند جهت سهم گیری اساتید در تولید علم و تامین نیازهای علمی جامعه اسلامی افغانستان و بستر مساعدی است جهت چاپ مقالات علمی اساتید و اعضای کدر علمی مراکز آکادمیک کشور جهت اخذ رتبه علمی بالاتر. امیدوارم اساتید و متخصصان علوم طبی با استفاده از این فرصت نقش برجسته و موثری را در ارتقای جایگاه دانش طبابت در کشور ایفاء نمایند.

ریاست دانشگاه خاتم‌النبیین (ص)

دکتر سید عبدالقیوم سجادی