سمینار علمی مزیت‌ها و محدودیت‌های اقتصاد اسلامی

سمینار علمی تحت عنوان ” مزیت‌ها و محدودیت‌های اقتصاد اسلامی ” روز چهارشنبه مورخ ۱۶ جوزا سال ۱۴۰۳ از سوی دیپارتمنت های اقتصاد تجارتی و مدیریت تجارتی و دانشکده اقتصاد برگزار گردید.
در ابتدا، مجلس با قرائت قرآن توسط قاری محترم جناب دکتر بشیر، نورانی گردید .
سپس جناب معاون علمی دانشگاه دکتر اسکندری در جایگاه دعوت شد و به سخنرانی پرداخت. ایشان سخنانی درمورد اهمیت اقتصاد اسلامی ارائه نمود .
همینطور سخنران بعدی جناب دکتر محمد جان رحمانی آمر دیپارتمنت اقتصاد تجارتی برای سخنرانی به جایگاه دعوت شد.
استاد رحمانی در مورد مزیت‌ها و محدودیت های اقتصاد اسلامی مطالب ذیل را ارائه نمود:
اقتصاد اسلامی دارای مزیت های متعدد نسبت به اقتصاد سرمایه داری می‌باشد . از جمله:
شکل‌گیری رفتار اقتصادی تحت حاکمیت قوانین طبیعی و تشریعی، حاکمیت عقلانیت متوازن بر رفتارها و داشتن ماهیت اخلاقی و از مهم‌ترین محدودیت‌های اقتصاد اسلامی کمی نبودن آنرا مطرح نمود و با شکل‌گیری سیره اسلامی و پیاده شدن مکتب اقتصاد اسلامی امکان کمی‌سازی اقتصاد اسلامی فراهم میگردد.
در اخیر سیمینار، لوح تقدیر جهت سپاسگذاری از دانشجوی سمستر هشتم رشته اقتصاد تجارتی جناب آقای فرهاد یوسفی که در مسابقه طرح تجاری برنده شده بود، اهدا گردید.