این کنفرانس علمی توسط معاونت علمی و دانشکده طب معالجوی در راستای افزایش آگاهی جامعه پیرامون خطرات مصرف مواد مخدر و روشهای پیشگیری و درمان، با مشارکت اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات اکادمسین حضرت آیتالله محسنی (ره) به تاریخ ۱۴۰۳/۸/۹ برگزار گردید.
ابتدا دکتر عبدالکریم اسکندری معاون علمی دانشگاه، در سخنرانی خود به بررسی انواع مواد مخدر و عوامل مؤثر در گرایش افراد به مصرف این مواد پرداخت. وی با اشاره به نقش عوامل اجتماعی، اقتصادی و روانی در افزایش اعتیاد، توضیح داد که فشارهای روانی و اجتماعی و همچنین دسترسی آسان به مواد، به عنوان عوامل کلیدی در جذب افراد به مصرف مواد مخدر شناخته میشوند.
دکتر اسکندری همچنین از اهمیت ارائه آموزشهای عمومی و افزایش آگاهی خانوادهها برای مقابله با این معضل سخن گفت.
در ادامه، دکتر موسی بشیر، به تاریخچه چرس (حشیش) و اضرار آن پرداخت. وی در سخنرانی خود با ارائه نگاهی تاریخی به مصرف چرس در جوامع مختلف، به مضرات و پیامدهای منفی جسمی و روانی مصرف این ماده اشاره کرد.
دکتر بشیر با ارائه آمار و نتایج تحقیقات علمی، به بررسی تأثیرات مضر چرس بر سلامت جسم و روان افراد پرداخت و تاکید کرد که آگاهیبخشی درباره عواقب این نوع مواد، یکی از گامهای مؤثر در پیشگیری از شیوع مصرف آن در جامعه است.