ورکشاپ سه روزه تشخیص تالاسمی و هموگلوبینوپتی‌ها، برگزار شد

ورکشاپ سه روزه‌ای با موضوع “تشخیص انواع تالاسمی و هموگلوبینوپتی‌ها” به ابتکار دانشکده تکنالوژی طبی برگزار شد. این رویداد علمی با هدف ارتقاء دانش و مهارت‌های عملی محصلین در زمینه تشخیص بیماری‌های خونی، به ویژه تالاسمی و هموگلوبینوپتی‌ها، طراحی گردید. در این ورکشاپ، معاونین دانشگاه و اساتید دانشکده‌های مجموعه طبی نیز حضور داشتند که نشان‌دهنده اهمیت و حمایت دانشگاه از این نوع فعالیت‌های آموزشی است.

در روزهای اول و دوم، مباحث نظری شامل انواع تالاسمی، هموگلوبینوپتی‌ها و روش‌های تشخیص این بیماری‌ها مورد بررسی قرار گرفت. به ویژه، روش‌های تشخیصی مانند CBC و بلاد فیلم به تفصیل توضیح داده شد و همچنین انواع الکتروفورز به عنوان ابزاری کلیدی در تشخیص و تفسیر نتایج آن، تشریح گردید.

در روز سوم، محصلین فرصت یافتند تا با انجام تست الکتروفورز هموگلوبین به صورت عملی در لابراتور، مهارت‌های خود را در زمینه تشخیص انواع تالاسمی و هموگلوبینوپتی‌ها تقویت نمایند. این تجربه عملی موجب افزایش توانایی محصلین در تحلیل و تفسیر نتایج تست‌ها گردید.

در پایان این ورکشاپ، محصلین با اعتماد به نفس بیشتری توانستند تشخیص انواع تالاسمی و هموگلوبینوپتی‌ها را به کمک تست الکتروفورز انجام دهند. این برنامه آموزشی به عنوان گامی مؤثر در راستای ارتقاء دانش تخصصی و عملی محصلین در حوزه پزشکی شناخته می‌شود.

از همه شرکت‌کنندگان و دست‌اندرکاران این رویداد علمی تقدیر و تشکر می‌نماییم و امیدواریم که این گونه فعالیت‌ها همچنان ادامه یابد.