ورکشاپ نحوه تدوین پلان استراتژیک برگزار شد

ورکشاپ نحوه تدوین پلان استراتژیک در هماهنگی دانشکده حقوق و علوم سیاسی از سوی ریاست ارتقای کیفیت و پلان دانشگاه با برنامه‌ریزی محمد هادی عزیزی، آمر پلان و پالیسی با حضور معاونت محترم علمی، رئیس دانشکده‌ حقوق و علوم سیاسی، آمرین دیپارتمنت‌ها، اساتید و همکاران اداری مربوطه در دفتر ریاست دانشگاه برگزارگردید. ورکشاپ رسماً توسط دکتر حاج علی احمد رضائی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی آغاز شد. استاد سیدمحمدشریف شاکر، رئیس ارتقای کیفیت و پلان دانشگاه پس از خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، به‌عنوان ارائه دهنده‌ی ورکشاپ بخش‌های تدوین پلان استراتژیک را فهرست‌وار و با جزئیات کامل توضیح داد. آقای شاکر افزود: فرایند تدوین پلان استراتژیک با جمع آوری داده‌ها و اطلاعات از ذی‌نفعان داخلی شامل نقاط قوت و ضعف و عوامل خارجی شامل فرصت و تهدید، تحلیل فرم‌های نیاز سنجی با استفاده از نرم‌افزارهای اکسل و اس پی اس اس، تعیین موقعیت و جایگاه فعلی اداره با استفاده از نمره عوامل به دست آمده از متریکس عوامل داخلی و خارجی، استخراج استراتژی‌ها با استفاده از متریکس سوات(SWOT)، کمی‌سازی استراتژی‌ها با استفاده از متریکس (QSPM) و اولویت‌دهی استراتژی‌ها به صورت کامل، جزیی و عملی مهم دانست. بعد از تحلیل علمی اولویت‌بندی استراتژی‌ها، پلان‌های عملیاتی سالانه، پلان مالی، نظارت و ارزیابی استراتژی‌ها به صورت اساسی طبق رهنمود ریاست پلان، پالیسی و تقنین وزارت تحصیلات عالی شرح داد. در پایان، اشتراک کنندگان در بخش های متعدد سوالات شان را مطرح نموده و توسط ارائه‌دهنده برنامه پاسخ داده شد.