مسابقه کتابخوانی مهارتهای زندگی در دانشگاه خاتم النبیین(ص) برگزار شد

در این مسابقه کتابخوانی بیش از ۹۰ نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه خاتم النبیین(ص) و سایر دانشگاه ها مانند کاتب، ابن سینا، کابل، جامعه المصطفی و… ثبت نام کرده بودند. مسابقه در روز چهارشنبه ۲۳ جوزا در سالن اجتماعات آکادمیسین حضرت آیت الله العظمی محسنی (ره) با حضور معاون محترم امور محصلان، آمر روابط عمومی و امور بین الملل، مسؤل مرکز مشاوره و کلیه شرکت کنندگان با تلاوت قران کریم آغاز شد.
در ادامه دکتر محمدعالم احمدزاده مسؤل مرکز مشاوره دانشگاه خاتم النبیین(ص) از حضور کلیه شرکت کنندگان تقدیر و تشکر نمود و از همکاری و توجه مسؤلین محترم دانشگاه خاتم النبیین(ص) تقدیر و تشکر نمود. ایشان در ادامه گفت: هدف اصلی از برگزاری مسابقه کتابخوانی ارتقای ظرفیت دانشجویان و آشنایی این عزیزان با مهارتهای زندگی است. در ادامه گفت که اسامی برندگان در روز سه شنبه ۵ سرطان در سمینار آموزشی مهارتهای ارتباط مؤثر اعلام خواهد شد.