سمینار علمی تحت عنوان “نقش بیوتکنولوژی در انکشاف علوم طبی” برگزار شد

🔸این سمینار روز دوشنبه ۲۴ ثور ۱۴۰۳ با هماهنگی مدیریت امور بین‌الملل و میزبانی دانشکده تکنالوژی طبی، مدیریت مرکز تحقیقات دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) و همکاری دانشگاه تهران برگزار گردید.

🔸ابتدا خانم دکتر سحر طهرانی ارائه دهنده سمینار، به بررسی تاریخچه بیوتکنولوژی، نقش بیوتکنولوژی طبی در تشخیص و درمان بیماری‌ها و بیماری‌های جنتیکی پرداخت.

🔸دکتر طهرانی به بررسی نقش بیوتکنولوژی در انکشاف علوم طبی پرداخت و بحث‌های جذاب و مفیدی در این زمینه ارائه کرد. ایشان به بررسی تاریخچه بیوتکنولوژی و تأثیرات آن در علوم طبی پرداخت و نشان داد که چگونه این فناوری نوین بهبود‌های چشمگیری در تشخیص و درمان بیماری‌های جنتیکی ایجاد کرده است.

🔸دکتر طهرانی همچنین به تأثیرات مثبت بیوتکنولوژی در تولید دواهای بیولوژیک و واکسن‌های پروتئینی و جنتیکی پرداخت و نشان داد که چگونه این تکنولوژی به کنترل و پیشگیری از انتقال بیماری‌ها کمک می‌کند.

🔸سمینار “نقش بیوتکنولوژی در انکشاف علوم طبی” با حضور اساتید و دانشجویان علاقمند به این حوزه، به دلیل اطلاعات مفید و جذاب ارائه شده توسط دکتر طهرانی، مورد استقبال قرار گرفت. این سمینار به عنوان یک فرصت عالی برای تبادل نظر و افزایش دانش در زمینه بیوتکنولوژی و علوم طبی شناخته شد.