پوهنتون خاتم النبیین (ص)

🔹پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) از مراکز علمی توانمند، متعهد و تخصص محور در عرصه‌ی تحصیلات‌عالی کشور است.

🔸این مرکز فعالیت‌های آکادمیک خویش را از سال ۱۳۸۶ آغاز نمود و در بیش از یک دهه فعالیت، توانسته خدمات علمی و آموزشی ارزشمندی را در کابل و شعبه‌ی غزنی انجام دهد.

🔸تاکنون این روند با استقبال فزاینده‌ی هزاران محصل روبه‌رو بوده است. پوهنتون ضمن تقدیم ۱۳ دوره‌ فارغ‌التحصیل در مقطع لیسانس از پیشگامان راه‌اندازی دوره‌ی ماستری در کشور محسوب میشود و ۱۰ دوره‌ فراغت مقطع ماستری را در رشته‌های حقوق جزا و جرم‌شناسی، حقوق بین‌الملل و روابط بین‌الملل تقدیم جامعه نموده است.

🔸این پوهنتون افتخار دارد که با تلاش‌های مجدانه کادر علمی و اداری توانست در سال ۱۳۹۹ سند اعتبار علمی را از سوی وزارت محترم تحصیلات‌عالی دریافت نماید.

👈ثبت‌نام برای سمستر بهاری ١۴٠٣ در مقاطع لیسانس و ماستری، جریان دارد.

☎️شماره‌ی تماس، واتساب و تلگرام: ۰۷۸۷۷۰۰۷۰۰

⏰زمان ثبت‌نام: همه‌روزه از ساعت ٨:٣٠ صبح الی ٣:٣٠ بعد از ظهر

📍آدرس: کابل، سرک دارالامان، پوهنتون خاتم‌‌النبیین(ص)