فراخوان مقاله علمی – تحقیقی

فصلنامه علمی – تحقیقی دانش حقوقی

فراخوان مقاله علمی – تحقیقی

با سلام و احترام،

همان‌طور که در دنیای امروز نیاز به تحقیقات و مطالعات علمی در حوزه‌های مختلف  امری ضروری و حیاتی است، حوزه حقوق نیز یکی از زمینه‌هایی است که به دلیل پیچیدگی‌ها و تحولات روز افزون، نیازمند تحقیقات عمیق و دقیق است. با توجه به اهمیت این موضوع و نیاز به توسعه دانش حقوق در کشور، فصلنامه علمی – تحقیقی دانش حقوقی دانشگاه خاتم النبیین(ص) با افتخار پذیرای مقالات علمی – تحقیقی پژوهشگران داخلی و بین­‌المللی است.

این فراخوان با هدف جمع‎آوری و نشر مقالات علمی و تحقیقی در حوزه حقوق با هدف ارتقاء دانش و آگاهی‌های  علمی و عملی مرتبط با این علم نشر شده است. اساتید، محققان و علاقه‌مندان می توانند با ارسال مقالات خود، به ارتقای و بهبود سطح علمی و تخصصی این حوزه کمک کنند. موضوعات فراخوان مقاله عبارت­ اند از: حقوق عمومی، حقوق خصوصی، حقوق جزا و جرم‌شناسی، فقه  و حقوق اسلامی و سایر موضوعات  فقهی و حقوقی. در این راستا، از تمامی محققان و علاقه‌مندان به تحقیق در حوزه حقوق دعوت به عمل می‌آید تا مقالات خود را طبق دستورالعمل موجود در فراخوان ارسال تا بعد از ارزیابی و پذیرش نهایی در مجله علمی – تحقیقی دانش حقوقی چاپ و منتشر گردد.امید است که با تلاش مشترک، بتوانیم به گسترش و ترویج دانش حقوق منطبق با نیازهای بومی کشور کمک نماییم.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید با آدرس ایمیل ذیل در تماس شوید:

Website: srqjl.knu.edu.af

با تشکر