دانشگاه خاتم‌‌النبیین(ص) با دانشگاه گوهرشاد تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه امضا نمودند

🔹دانشگاه خاتم‌‌النبیین(ص) با دانشگاه گوهرشاد تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه امضا نمود.
🔸این تفاهم‌نامه روز شنبه ١٨ سنبله ١۴٠٢، با میزبانی دانشگاه‌خاتم‌‌النبیین و حضور معاونین، ریاست دفتر، آمریت روابط‌‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه خاتم‌النبیین و رئیس دانشگاه گوهرشاد و رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه گوهر‌شاد به امضا رسید.
🔸هدف از امضای این تفاهم‌نامه همکاری مشترک جهت دستیابی به برنامه‌های ارتقای ظرفیت اساتید، کارمندان و محصلین هر دو نهاد؛ فراهم‌سازی زمینه استفاده از تجارب کارشناسان طرفین و توسعه روابط‌علمی، فرهنگی و کاری دوجانبه و بهره‌مندی متقابل از ظرفیت‌ها و امکانات پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) و پوهنتون‌ گوهرشاد عنوان شده است.