این جلسه با هماهنگی آمریت ارتباطات و اطلاعرسانی دانشگاه یکشنبه 2 اسد 1401 در مقر معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ تدویر یافت. در این جلسه، معین امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ مشکلهای فراراه جوانان را بر شمرده بیکاری و نبود فرصتهای شغلی را از عمدهترین چالشها عنوان کرد. افزون بر فراغت جوانان و نبود فرصتهای شغلی در بازار کار، عدم آشنایی جوانان به مهارتهای مورد نیاز بازار کار بهعنوان چالش جدی مطرح کرده خواهان همکاری پوهنتونها و موسسات تحصیلات عالی در راستای آموزش مهارتهای شغلی در قالب برنامههای کوتاه مدت گردید.
در این جلسه، آقای روح الله صادقی معاون امور محصلان دانشگاه خاتمالنبیین، افتخارات علمی، تحقیقی، ظرفیت و امکانات دانشگاه خاتمالنبیین را به معرفی گرفته خاطر نشان ساخت که این دانشگاه در سال 1387 توسط فقیه فقید آیتالله العضمی محسنی تاسیس گردیده با مدیریت مدبرانهی سهامداران آقای حاج محمدجواد محسنی و دکتر عبدلقیوم سجادی به جایگاه رفیع علمی و اجتماعی نایل آمده است. به گفتهی وی، این دانشگاه دارای 13 رشتهی تحصیلی در مقطع لیسانس و ماستری بوده تا کنون 3789 دانشجو در مقطع لیسانس و 780 دانشجو در مقطع ماستری فارغ داده و اکنون دارای 2972 دانشجوی برحال میباشد.
آقای صادقی در ادامه اظهار داشت که دانشگاه خاتمالنبیین در عرصهی تحیقات علمی نیز توجه بیبدیل مبذول داشته و برایند این تلاشها منجر به نشر 323 مقالهی علمی داخلی، 27 مقالهی بینالمللی و 24 مقالهی آی اس سی شده است. افزون بر نشر مقالههای علمی، استادان دانشگاه موفق به نشر 33 عنوان کتاب درسی و غیر درسی شدهاند.
معاون امور محصلان، دانشگاهها و موسسات تحصیلات عالی را مغز متفکر جامعه عنوان کرده اظهار داشت که مسؤولیت اصلی دانشگاهها و مراکز علمی، فرهنگسازی و هدایت جوانان در مسیر التزام به حس وطندوستی است و در این راستا همکاری و حمایت دولت بهویژه معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ را یک ضرورت اجتناب ناپذیر عنوان کرد.
آقای صاقی در راستای ارتقای ظرفیت کارمندان ادارههای دولتی و آموزش جوانان بهمنظور مستعدسازی در بازار کار از سوی دانشگاه خاتمالنبیین اعلام همکاری و آمادگی کرده افزود که این همکاری در پرتو ارزشهای تعریف شدهی دانشگاه انجام خواهد شد. آقای صادقی از همکاری دانشگاه خاتمالنبیین در راستای ارتقای ظرفیت کارمندان ادارات دولتی در گذشته نیز یادآور شده برگزاری ورکشاپهای مشترک، چاپ و نشر مجلات علمی و فرهنگی به صورت مشترک و پذیرش نیروی ناآشنا به نیازمندیهای بازار کار را در برنامههای کوتاهمدت مرکز زبان و آموزشهای حرفهای نیز وعده داد.
آقای صادقی در صحبتهای پایانیاش افزود که در برابر عرضهی این خدمات همکاری متقابل ادارههای دولتی را نیز مطالبه خواهد داشت. مساعدسازی زمینهی کارآموزی دانشجویان دانشگاه در ادارههای مختلف حکومت، زمینهسازی برای بازدید از مکانهای تاریخی و تفریحی نظیر آرشیف ملی و موزیم ملی از عمدهترین خواستهای وی از معینیت امور جوانان و وزارت اطلاعات و فرهنگ بود.
کد گزارش: 99-3-05-1401