سیمینار شاخص‌های شکلی و محتوایی تبیین مسأله

سیمینار شاخص‌های شکلی و محتوایی تبیین مسأله به تاریخ 25 سنبله سال روان از سوی ریاست تحقیقات برای اساتید دانشگاه خاتم النبیین(ص) برگزار گردید.
▪️سیمینار با تلاوت آیات از کلام الله مجید توسط یکتن از اشتراک کننده آغاز و با ارائه استاد عبدالظاهر مدقق به پیش رفت. ایشان با اشاره به اهمیت تبیین مسأله بیان داشتند که تبیین مسأله از اساسی‌ترین مراحل تحقیق بوده و در ادامه به هدف تبیین مسأله،چگونگی تبیین، انواع سوال، شیوه‌های تبیین مسأله و غیره پرداختند.
▪️قسمت دوم برنامه با سوالات اساتید اشتراک کننده آغاز و با ارائه پاسخ از طرف استاد مدقق ادامه یافت. در این بخش اشتراک کنندگان بیان داشتند که از روش تحقیق و تبین مسأله برداشت‌های متفاوت وجود دارد و متقابلاٌ ارائه کننده بیان داشتند که نیاز است تا محققین معلومات شان را آپدیت نموده و منابع جدید در مورد روش تحقیق را مطالعه نمایند.
▪️ در ختم برنامه اشتراک کنندگان از برگزاری برنامه استقبال نموده و ریاست تحقیقات از حضور فعالانه آنها قدردانی نمودند. برنامه با دعای خیر به پایان رسید.