برنامهی تقدیر از دانشجویان برتر سهشنبه 19 میزان 1401 با میزبانی معاونت امور محصلان و حضور معاون علمی، آمر ارتباطات و اطلاعرسانی و استادان دانشگاه برگزار شد. در این جلسه، آقای روح الله صادقی، معاون امور محصلان ضمن تبریک و تهنیت موفقیت دانشجویان ممتاز رشتههای مختلف تلاش دانشجویان را ستایش کرده افزود که عدهی از دانشجویان ممتاز در این سمستر تحصیلی جدیدند و عدهای از دانشجویان ممتاز دورههای قبل از میدان رقابت بیرون رفتهاند. وی افزود این کار در نفس خود پسندیده است و تمام دانشجویان باید برای ممتاز شدن تلاش لازم به خرج دهند.
آقای صادقی در بخش دیگر از سخنانش نظام ارزیابی شایستگی دانشجویان را در افغانستان نارسا خوانده خاطرنشان کرد که سیستم ارزیابی لیاقت دانشجو صرف از طریق نمرههای امتحان معیار دقیق نمیتواند باشد و تطبیق نظامهای آموزشی موفق دنیا را در کشور یک ضرورت جدی و مبرم عنوان کرد. وی در بخش دیگر از سخنانش به تعریف سواد از دید یونسکو به ایراد سخن پرداخته یادگیری یک زبان علاوه بر زبان مادری را یکی از معیارها بهعنوان با سواد بودن و با سواد شدن مطرح کرد و به دانشجویان ممتاز مژده داد که در اثر هماهنگی این معاونت با مرکز زبان و آموزشهای کاربردی دانشگاه برخی دانشجویان ممتاز بهصورت رایگان برای یادگیری زبان در مرکز معرفی خواهند شد.
دکتر عبدالکریم اسکندری، معاون علمی دانشگاه در مورد اهتمام به علم از منظر آموزههای اسلامی به ایراد سخن پرداخته در ادامه عوامل موثر در موفقیت افراد را به بررسی گرفت. بر اساس اظهارات آقای اسکندری، تلاش و پشتکار توام با برنامهریزی دقیق از عوامل موثر در موفقیت افراد است. آقای اسکندری موفقیت شخصیتهای علمی شاخص را در این راستا توجیه و ارزیابی کرد.
در بخش دیگر از سخنانش، دکتر اسکندری داشتن میل و رغبت را از عوامل کلیدی موفقیت ارزیابی کرده خاطر نشان کرد که در کنار رغبت، فرصت نیز نقش قابل ملاحظه در موفقیت افراد دارد. قدرت و استعداد از مجموع عواملی کلیدی دیگری است که آقای اسکندری در مورد نقش آن در موفقیت افراد به ایراد سخن پرداخت.
محمدجواد میرزایی، استاد و مسؤول مرکز مشاورهی دانشگاه در مورد عوامل تاثیرگزار در موفقیت افراد به ایراد سخن پرداخته عوامل افزایش اعتماد به نفس افراد را به بررسی گرفت و نقش آنها را در موفقیت توضیح داد. آقای میرزایی نقش باورها را در موفقیت افراد در عرصههای مختلف بهویژه زندگی تحصیلی دانشجویان برجسته کرده تکرار گزارههای انگیزهبخش را از شیوههای موثر برای ایجاد فضای موفقیت توصیف کرد.
کدگزارش: 124-20-07-1401