این تفاهمنامه چهارشنبه 13 میزان 1401 با هماهنگی آمریت ارتباطات و اطلاعرسانی و میزبانی معاون علمی، معاون امور محصلان، آمر ارتقای کیفیت و اعتباردهی دانشگاه، رییس دانشکدهی انجنیری و کمپیوترساینس و رییس تحقیقات دانشگاه خاتمالنبیین و حضور مسؤولان اتحادیهی انرژی قابل تجدید افغانستان امضا شد. در جلسهی مقدماتی دکتر عبدالکریم اسکندری، معاون علمی کارنامهی درخشان دانشگاه را بهصورت گذرا به بررسی گرفته به تاکید اهمیت امضای تفاهمنامهها برای ایجاد فرصتهای کار عملی پرداخت.
آقای عباس محبی، رییس دانشکدهی انجنیری و کمپیوترساینس نبود فرصتهای مناسب کارهای عملی را برای دانشجویان یک چالش جدی عنوان کرده خاطرنشان کرد که دانشگاه خاتمالنبیین در صدد یافتن فرصتهایی است که این چالش را رفع کرده همزمان با فراغت دانشجویان از درسهای تیوری تجربهی کافی برای ورود به محیط کاری را نیز داشته باشد. آقای محبی در بخش دیگر از سخنانش به مفید بودن برخی پروژههای اجرا شدهی محصلان اشاره کرده افزود این پروژهها باید در محیطهای کاری جنبهی عملی پیدا کند و مراکز آموزشی در هماهنگی با محیط عملیاتی به سمتی حرکت کند که مشکل جامعه را حل بسازد.
آقای حیبب الرحمن قدردان، معاون اتحادیهی انرژی قابل تجدید افغانستان به ظرفیت بیشتر سکتورهای خصوصی اشاره کرده افزود صرفهجویی در انرژی یکی از برنامههایی است که این اتحادیه در صدد اجرای آن است. به باور آقای قدردان تکنولوژی بهسرعت در حال پیشرفت است و دانشگاهها و مراکز آموزشی باید همگام با پیشرفت بازار کار نیازمندیهای آن را در کریکولم درسی شامل سازد.
ایجاد زمینهی کارآموزشی برای دانشجویان رشتهی برق، ایجاد فرصتهای کاری برای دانشجویان شایسته و لایق و فراهمسازی زمینهی آموزش کارهای عملی برای کارگزاران و دانشجویان دانشگاه از عمدهترین تعهدات اتحادیه در قبال دانشگاه خاتمالنبیین است. مشورهدهی در برنامههای راهبردی، سهمگیری در کنفرانسها و کارگاهها، اجرای پروژههای تحقیقاتی پیشنهادی اتحادیه و شاملسازی موضوعات مورد نیاز اتحادیه در کریکولم از عمدهترین تعهدات دانشگاه در قبال اتحادیه است.
این اتحادیه دارای 119 عضو میباشد و در راستای توسعه و صرفهجویی انرژی در افغانستان فعالیت دارد.
کدگزارش: 122-13-07-1401