مدیریت نشرات و اطلاع‌رسانی: فصلنامه‌های علمی-پژوهشی دانشگاه خاتم‌النبیین در پورتال جهانی ISSN ثبت شد

با تلاش‌های پی‌گیر و مستمر مدیریت نشرات و اطلاع‌رسانی در راستای افزایش اعتبار بین‌المللی دانشگاه، 6 عنوان فصلنامه‌ی علمی-پژوهشی دانشگاه خاتم‌النبیین در پورتال مرکز بین‌المللی(ISSN) ثبت گردید. ISSN مخفف کلمه‌ی International Standard Serial Number به معنای شماره‌ی سریال استاندارد بین‌المللی است که با ثبت هر عنوان مجله در این مرکز، یک شماره به آن اختصاص می‌یابد و متعلق به نشریه‌هایی است که به‌صورت دوره‌ای چاپ یا به‌شکل الکترونیک نشر می‌شوند و آن‌ها را از سایر نشریات متمایز می‌کند.

فصلنامه‌ها‌ی علمی-پژوهشی دانشگاه خاتم‌النبیین با (ISSN) مجزا برای نسخه‌های چاپی و الکترونیک در این پورتال ثبت شده است. عضویت هر نشریه در این مرکز، زمینه‌ی شناسایی آن را در سطح بین‌المللی فراهم کرده افزایش ارزش محتوای نشریه، افزایش دید و تسهیل دسترسی به نسخه‌های الکترونیک برای پژوهشگران و نویسندگان از عمده‌ترین امتیازهای آن به حساب می‌آید.