دست تعاون به آسیب‌دیدگان؛

دانشگاه خاتم‌النبیین با لیسه‌ی عبدالرحیم شهید تفاهم‌نامه‌ی همکاری امضا کرد

این تفاهم‌نامه چهارشنبه 5 سرطان 1401 با هماهنگی آمریت ارتباطات و اطلاع‌رسانی و میزبانی معاون علمی و معاون امور محصلان دانشگاه و حضور آمر و هیأت اداری لیسه‌ی عالی عبدالرحیم شهید در دانشگاه خاتم‌النبیین امضا گردید. در جلسه‌ی مقدماتی امضای تفاهم‌نامه دکتر عبدالکریم اسکندری، معاون علمی دانشگاه خاتم‌النبیین کارنامه‌ی علمی‌، ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه خاتم‌النبیین را به بررسی گرفته خاطر نشان ساخت که این دانشگاه با اقدام عالمانه‌ی حضرت آیت الله العظمی محسنی و همکاری و تلاش دکتر عبدالقیوم سجادی تاسیس گردید و با مدیریت‌های مدبرانه‌ی حاج محمدجواد محسنی و دکتر عبدالقیوم سجادی به فعالیت خویش ادامه داده از موسسه‌ی تحصیلات عالی به پوهنتون ارتقا یافت. در این مسیر نیز با تلاش‌های مستمر مسؤولان موفق به کسب مرحله‌ی سوم اعتبار علمی گردیده از دانشگاه‌های به‌نام و پیشتاز در افغانستان گردید.

معاون علمی در ادامه افزود این دانشگاه بیش از 54 نفر هیأت علمی دایمی داشته و بیش از 250 نفر استاد قراردادی دارد و قبل از تحول بیش از 4 هزار محصل در آن به ادامه‌ی تحصیل می‌پرداختند و اکنون با توجه به شرایط این رقم اندکی کاهش یافته است. تربیت نیروی فعال و متناسب و مستعد بازار کار در کارنامه‌ی درخشان خاتم‌النبیین ثبت است و فارغان این دانشگاه به‌عنوان قاضی، رییس پوهنتون، استاد دانشگاه و در واحدهای مختلف حکومت در بست‌های مهم سازمانی ایفای وظیفه می‌نمایند.

آقای روح الله صادقی، معاون امور محصلان دانشگاه خاتم‌النبیین وظیفه‌ی مکتب را ساختن زیربنا و کارکرد دانشگاه‌ها و نهادهای تحصیلات عالی را ساختن روبنا عنوان کرد و افزود ارتقای ظرفیت به‌عنوان رسالت اصلی دانشگاه در محراق توجه برنامه‌های دانشگاه خاتم‌النبیین قرار داشته با نهادهای مختلف در این راستا تفاهم‌نامه‌ی همکاری امضا خواهد شد تا از این طریق زمینه‌ی توسعه‌ در کشور فراهم شود. آقای صادقی تاسیس رشته‌ی تعلیم و تربیه را برای ارتقای ظرفیت معلمان مکتب‌ها موثر ارزیابی کرده خاطر نشان کرد که دانشگاه خاتم‌النبیین در تلاش ایجاد این رشته است تا بخشی از خلاهای موجود پر شود.

معاون امور محصلان همچنان افزود که دانشگاه خاتم‌النبیین مصمم به ارتقای ظرفیت نیروهای شاغل در مکاتب است و باید بخشی از ظرفیت و قابلیت دانشگاه در این راستا صرف شود. از این جهت برگزاری کارگاه‌های ارتقای ظرفیت و کارگاه‌ها و سمینارهای آموزشی برای دانش‌آموزان مکتب‌ها از جمله‌ برنامه‌های مهم دانشگاه در این راستا است. آقای صادقی دانشگاه خاتم‌النبیین را به‌عنوان یک نهاد مسؤول عنوان کرد که می‌خواهد سهمی مهم در تربیت داکتران، انجنیران و سایر نیروهای فعال و ممتاز انسانی مورد نیاز جامعه داشته باشد.

آقای حسینی آمر لیسه‌ی عالی عبدالرحیم شهید آن مکتب را از مکتب‌های پیشتاز افغانستان عنوان کرد که در سال‌های مختلف بیش از 90 درصد فارغان آن در رشته‌های مختلف و کلیدی جذب شده همچنان این دانش‌آموزان موفق به احراز جایگاه‌های مهم در آزمون‌های ورودی دانشگاه‌ها شده‌اند. آقای حسینی در بخش دیگر سخنانش افزود که انفجار ماه حمل 1401 در دروازه‌ی این مکتب روحیه‌ی دانش‌آموزان را تضعیف کرد و پس از گذشت یک ماه انگیزه‌ی دانش‌ و تعلیم دوباره جان گرفت و اکنون وضعیت به روال عادی برگشته است.

آقای حسینی در ادامه افزود که دانشگاه‌ها باید دست تعاون به دانش‌آموزان این لیسه بدهند؛ زیرا این لیسه به دلیل انفجار ماه حمل 1401 آسیب دید و کمک به آسیب دیدگان از وظیفه‌ی انسانی و اسلامی هر فرد و هر نهاد است. وی از همکاری دانشگاه خاتم‌النبیین در چهارچوب امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان این دو نهاد برای پذیرش دانشجویان در رشته‌های مختلف با تخفیف قابل ملاحظه استقبال کرده افزود با امضای این تفاهم‌نامه‌ به یک جمع بزرگ کمک خواهد شد. افزودن بر پذیرش دانش‌آموزان این لیسه، دانشگاه‌ خاتم‌النبیین حاضر به برگزاری سمینارها و کارگاه‌های انگیزشی برای دانش‌آموزان و کارگاه‌های ارتقای ظرفیت برای کارمندان و معلمان این لیسه در راستای تطبیق این تفاهمنامه‌ی همکاری است.

کدگزارش: 101-07-05-1401

افزودن یک نظر

*Please complete all fields correctly

خبرهای مرتبط


دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) | نماد تعهد و تخصص