فراخوان جذب هیئت علمی دیپارتمنت برق دانشکده انجنیری

عنوان:                      هیأت علمی

نام سازمان:                دانشگاه خاتم النبیین (ص)

دانشکده:                    انجنیری

دیپارتمنت:                 برق

موقعیت:                    کابل

ملیت :                       افغان

نوع استخدام:           تمام وقت

میزان معاش:             مطابق به لایحه وظایف و امتیازات هیأت علمی دانشگاه

تعداد شغل:                1

تجربه تدریس:           3 سال

جنس:                       ذکور/اناث

رشته تحصیلی:           برق

سطح تحصیلی:          ماستر و بالاتر ( به درجات تحصیلی بالاتر از ماستر ترجیح داده می شود)

شروع اعلان:              30 اسد 1398

ختم اعلان:                15 سرطان 1398

درباره دانشکده انجنیری:

دانشکده انجنیری دانشگاه خاتم النبیین (ص) به عنوان یکی از رشته های اساسی در سال 1390 در چوکات تشکیلات دانشگاه خاتم النبیین(ص) شروع به منظور فراهم سازی زمینه برای تربیت نیروهای متعهد و متخصص متناسب با معیارهای جهانی و نیازهای بنیادین کشور به فعالیت نمود. این دانشکده با در اختیار داشتن کادر علمی توانمند و مجرب، فضاها و امکانات مناسب درسی، تجهیزات لابراتواری  و امکانات تحقیقاتی  از جایگاه ویژه‌ای در سطح کشور و منطقه برخوردار می باشد. و تا اکنون توانسته است طی چهار دوره آموزشی، نیروهای های توانمند، متعهد و متخصص، خلاق و متفکر را در رشته های تخصصی انجنیری سیول و برق تربیت، و به جامعه تقدیم نماید.

توضیح بست:

دیپارتمنت برق دانشکده انجنیری دانشگاه خاتم النبیین(ص) به منظور پیشبرد بهتر امور برنامه های علمی خویش به هیأت علمی تمام وقت نیاز دارد. استاد هیأت علمی در همکاری نزدیک به آمر دیپارتمنت تمام امور برنامه ریزی، ساماندهی، نظارت،  ارزیابی و گزارش دهی برنامه های دیپارتمنت را در چارچوب مسئولیت های وظیفوی شان انجام می دهند.

مسئولیت های وظیفوی:

1. ترتیب برنامه هفتگی، کورس پالیسی، پلان عملیاتی انفرادی، پلان بهبود تدریس خویش قبل از شروع سمستر و ارائه آن به آمریت دیپارتمنت جهت بررسی و تصویب؛
  2. انجام تمام موظفی های تدریس، پژوهش، مشاوره، مطالعه، و جلسه طبق لوایح دانشگاه؛
  3. انجام تمام فرآیند آموزشی مضامین واگذار شده از سوی دیپارتمنت با دانشکده برپایه رتبه ی علمی و درجه تحصیلی؛
  4. انجام تمام فرآیند پژوهشی واگذار شده از سوی دیپارتمنت و یا دانشکده برپایه رتبه ی علمی و درجه تحصیلی؛
  5. راهنمایی و مشاوره ی آموزشی و پژوهشی تعیین شده توسط دیپارتمنت یا دانشکده؛
  6. اشتراک فعال در جلسات متعارف دیپارتمنت، دانشکده و دانشگاه طبق مقررات دانشگاه؛
  7. عضویت فعال در یک و یا چندین کمیته داخلی و خارجی نظر به لزوم دید مسئول دیپارتمنت یا دانشکده؛
  8. همکاری با دیپارتمنت و دانشکده در زمینه تجدید نصاب تحصیلی، و مرور برنامه علمی دیپارتمنت؛
  9. همکاری با دیپارتمنت در زمینه ترتیب، بررسی و تصویب، ساماندهی، نظارت ، ارزیابی و گزارش دهی پلان های سطح دیپارتمنت؛
  10. مستلزم در زمینه ارتقای ظرفیت خود و دانشگاه؛
  11. همکاری با دیپارتمنت و دانشکده در زمینه نهادینه سازی معیارهای تضمین کیفیت؛
  12. رعایت تمام لوایح، نظامنامه ها، و مقررات مرتبط؛
  13. اجرای سایر وظایف مطابق به لایحه وظایف.

اسناد مورد نیاز:

1. کاپی اسناد تحصیلی تمام سطوح تحصیلی؛
  2. کاپی نامه قوای بشری در صورت تحصیل درخارج کشور؛
  3. خلص سوانح (CV)؛
  4. کاپی تذکره؛
  5. اسناد مربوط به تجربه تدریس؛
  6. اسناد مربوطه به فراگیری برنامه های آموزشی مرتبط به رشته تحصیلی.

راهنمایی ارسال اسناد:

اشخاص واجد شرایط فوق می توانند کاپی اسناد و مدارک خویش را الی تاریخ ختم اعلان به صورت هارد آمریت منابع بشری دانشگاه خاتم النبیین (ص) تحویل دهند. و یا می توانید بصورت هارد به ایمیل آدرس ذیل ارسال نمایید.

در صورت نیاز به شماره زیر تماس بگیرید: