کانکورخزانی 1400 دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) برگزار گردید.

این آزمون روز جمعه 30 میزان 1400 با حضور بیش از 100 تن متقاضیان آقا و خانم دایر گردید. برنامه‌ی مقدماتی این آزمون‌ با حضور نمایندگان اداره ملی امتحانات ، معاون علمی، معاون امور محصلان و استادان دانشگاه خاتم‌النبیین برگزار شد. آقای دکتر عبدالکریم اسکندری، معاون علمی دانشگاه خاتم‌النبیین ضمن عرض خیر مقدم مهمانان، در مورد سابقه‌ی درخشان و ظرفیت علمی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) به ایراد سخن پرداخته پیرامون تعهد و تخصص توضیحات ارایه کرد. بر اساس گفته‌های آقای اسکندری، تعهد و تخصص برای نیروهای انسانی و خدوم به جامعه متلازم همدیگرند. آقای سکندری در بخش دیگر سخنانش با توجه به وضعیت کنونی آینده‌ی تحصیلات عالی را در کشور همراه با چالش توصیف کرد و از مسوولان تحصیلات عالی و امارت اسلامی خواهان حل مشکلات موجود شد.
پس از ختم محفل مقدماتی صندوق سوالات امتحان کانکور با حضور دو نماینده از متقاضیان کانکور، معاون علمی و معاون محصلان دانشگاه خاتم‌النبیین باز گردید و کتابچه‌ی سوالات به دو زبان پشتو و دری و در دو بخش اختصاصی و غیر اختصاصی برای متقاضیان توزیع گردید. آقای روح الله صادقی معاون امور محصلان دانشگاه خاتم‌النبیین ضمن توضیحات لازم در مورد نحوه‌ی پاسخ گفتن به پرسش‌ها به متقاضیان وعده داد که نتایج امتحان پس از دو روز در وبسایت و بورد دانشگاه اعلام خواهد شد. این دور بیستم آزمون کانکور دانشگاه خاتم‌النبیین از آغاز فعالیت این دانشگاه بود.