کارگاه «روشهای نوین تدریس» که در پلان عملیاتی سمستر خزانی سال 1399 مرکز انکشاف مسلکی پیشبینی شده بود، با همکاری جدی آمریت تضمین کیفیت و اعتباردهی و معاونت علمی-تدریسی برگزار شد. در این کارگاه، که طی سه روز (24-26 قوس 1399) و در سالن آکادمیسین کشور حضرت آیت الله محسنی برگزار گردید، استاد امیرخان امیری از دیپارمنت علوم تربیتی دانشگاه تعلیم و تربیت استاد ربانی سه موضوع آموزش دانشجو محور (SCL)، آموزش نتیجه محور (OBE) و شیوهی ارزشیابی را به استادان دانشگاه خاتم النبیین آموزش داد.
روز اول با نگاه انتقادی به سیستم سنتی محتوا محور آموزش و روشهای سنتی مورد استفاده در این نوع آموزش آغاز شد و با بررسی سیستم آموزش دانشجو محور و مزایا آن و روشهای نوین تدریس متناسب با این نوع آموزش ادامه یافت.
در روز دوم کارگاه، یکی از روشهای نوین تدریس (روش ترکیبی) به صورت عملی و در قالب کار گروهی اجرا شد. ابتدا استاد امیری موضوعی را تحت عنوان «آموزش سکولار/ آموزش غیر سکولار» به عنوان موضوع درس روی برد نوشت و استادان دانشگاه به سه گروه تقسیم شدند: گروه طرفدار آموزش سکولار، گروه طرفدار آموزش غیر سکولا و گروه میانهرو.
گروهها روی تعریف، مزایا و کاستیهای آموزش سکولار ابتدا در قالب کار گروهی بحث و تبادل نظر کردند. سپس یک تن از استادان حاضر در گروه به عنوان نماینده گروه دیدگاههای گروه را گزارش و ارائه کرد و به پرسشها و انتقادهای مطرح شده پاسخ داد و پیشنهادهای گروه برای رفع کاستیها و بهبود سیستم مورد نظر خود را مطرح کرد. در پایان استاد امیری به جمع بندی و برشمردن مزایای روش ترکیبی و روشهای به کار رفته در آن پرداخت.
روز سوم کارگاه در دو تایم برگزار گردید. در تایم اول «شیوهی ارزشیابی» مورد بررسی قرار گرفت و ضمن نقد شیوههای ارزشیابی قدیمی و سنتی، روش نوین ارزشیابی معرفی شد و مزایا و ویژگیهای آن مورد بررسی قرار گرفت. در تایم دوم، سیستم آموزش نتیجه محور و مزایای و محدودیتهای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
کارگاه با اعلام برنامههای آیندهی مرکز انکشاف مسلکی، اهدای سپاسنامه به استاد امیری و اعطای گواهینامه به اساتید شرکت کننده در کارگاه پایان یافت.