عنوان بست: مدیر نشرات

نوعیت قرارداد: یک ساله و قابل تمدید نیز می‏باشد. تاریخ اعلان: 18 عقرب 1399
ساعات کاری: فول تایم  (8 صبح الی 4 بعد از ظهر) تاریخ ختم اعلان: 28 عقرب 1399
نوعیت کار: اداری تعداد داوطلب: 1
مقدار معاش: مطابق لایحه دانشگاه تحصیلات: حداقل ماستری به دکترا اولویت داده می‌شود
تجریه‌ی کاری: حد اقل دو سال تجربه‌ی کاری مرتبط با وظیفه داشته باشد. ساحه‌ی تحصیلی: علوم انسانی(ادبیات دری، ژورنالیزم و حقوق در اولویت است)

لایحه وظایف:

1. اخذ کتب وجمع‌آوری مقالات علمی تأییدشده از نمایندگان کمیته‌ی تحقیق دانشکده‌ها؛
  2. پی‌گیری و نظارت از کارهای ویرایش متون؛
  3. پی‌گیریویراستاری و صفحه‌آرایی کتب، فصلنامه‌ها و مجله‌ها در هماهنگی با صفحه‌آرا و دیزاینر؛
  4. چک و بررسی متن نهایی کتابها، مقالات، مجله‌ها و فصلنامه‌های دانشگاه؛
  5. ارسال کتاب‌ها، مقالات، مجله‌ها و فصلنامه‌های آماده‌ی چاپ دانشگاه به مسؤول چاپ؛
  6. همکاری در فرایند توزیع و پخش کتاب‌ها، مجله‌ها و فصلنامه‌ها به مراکز علمی و دانشگاهی؛
  7. تهیه‌ی پلان‌ انکشافی، عملیاتی و کاری برای یک سال یا 6 ماه نظر به دستور مقام مافوق؛
  8. تهیه‌ی گزارش عملکرد ماهانه، 6 ماهه و سالانه؛
  9. تهیه‌ی نسخه‌ی اولی لوایح مورد نیاز نشرات و اعمال اصلاحات پیشنهادی؛
  10. بازنگری لوایح موجود و اصلاح کاستی‌های آن‌ها؛
  11. شناسایی نیازمندی‌های مدیریت نشرات و پیشنهاد برای رفع آن‌ها؛
  12. همکاری در تنظیم امور علم‌سنجی دانشگاه؛
  13. انجام امور ضروری با تشخیص مافوق.

گزارش‌دهی به:

1. آمریت امور پژوهشی؛
  2. معاونت پژوهش و فن‌آوری

الزامات شغلی:

1. تحصیلات: حد اقل ماستر یا دانشجوی دکترا و به درجه‌ی دکترا اولویت داده می‌شود.
  2. رشته‌: علوم انسانی(ادبیات دری، ژورنالیزم و حقوق در اولویت است)
  3. تجربه: حد اقل دو سال تجربه‌ی کاری مرتبط با وظیفه داشته باشد.
  4. مهارت‌های فنی: با نرم‌افزارهای ان دیزاین، فوتوشاب و کورل درا آشنایی کامل داشته باشد.
  5. مهارت‌ الزامی: با دستور زبان دری و شیوه‌های ویراستاری مهارت داشته باشد.
  6. مهارت‌های اداری: توانایی مدیریت و رهبری افراد زیر مجموعه و برقراری ارتباط موفق داشته باشد.
  7. ویژگی‌های شخصیتی: انگیزه‌ و پشتکار در انجام وظیفه، دقت و سرعت کافی در امور محول شده داشته باشد.

دستورالعمل ثبت نام متقاضیان استخدام:

اشخاص واجد شرایط می‎ فرم ثبت نام متقاضیان استخدام را از طریق ویب سایت دانشگاه Www.knu.edu.af بدست آورده و اسناد مورد نیاز (کاپی تذکره، اسناد تحصیلی تائید شده وزارت تحصیلات عالی ج.ا.ا، اسناد تجربه کاری )را ضمیمه و همه روزه از ساعت 8 صبح الی 4 بعد از ظهر به مدیریت منابع بشری دانشگاه خاتم النبیین(ص)واقع سرک دارالامان جنب لیسه حبیبیه قبل از تاریخ ختم اعلان تسلیم دهند. و همچنان می‎توانند سافت آنرا و اسناد مکمل مورد نیاز را از طریق ایمل آدرس [email protected] ارسال نمایند.

تذکر: افرادیکه اسنادشان کامل نباشد، به مرحله امتحان دعوت نمی‎شوند.