آشنایی با دانشگاه

معرفی دانشگاه

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) ، یکی از نهاد‌های تحصیلات عالی خصوصی کیفیت‌گراست که در سال ۱۳۸۶هـجری شمسی به همت فقیه فرزانه کشور مرحوم حضرت آیت‌الله‌العظمی محمدآصف محسنی(ره) و تلاش جمعی از اندیشمندان، با مجوز رسمی وزارت محترم تحصیلات عالی افغانستان تأسیس گردید و در بهار۱۳۸۷ با جذب اولین دوره دانشجو در دانشکده فقه و حقوق فعالیت علمی و اکادمیک خود را آغاز نمود. از زمان تاسیس تا کنون به تعداد 4186 دانشجو از مقطع لیسانس و 1014 دانشجو از مقطع ماستری دانشگاه فارغ‌التحصیل گردیده‌اند. در حال حاضر  حدود چهار هزار دانشجو در دوازده رشته تحصیلی در مقاطع لیسانس و ماستری در مرکز و شعبه غزنی مشغول تحصیل می‌باشند. دانشجویان این دانشگاه در رشته‌های فقه و حقوق، علوم سیاسی، علوم قرآنی، اقتصاد تجارتی، مدیریت تجارتی، انجنیری سیول، انجنیری برق، مهندسی نرم‌افزار، تکنالوژی معلوماتی، طب معالجوی، طب دندان، تکنالوژی طبی، قابلگی و رشته‌های روابط بین‌الملل، حقوق بین‌الملل و جزا و جرم شناسی در دوره ماستری مشغول تحصیل می‌باشند.

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) با فراهم‌سازی فضای علمی و تحقیقاتی مناسب و امکانات و تجهیزات به‌روز، یکی از مهم‌ترین مراکز غیر دولتی است که زمینه همکاری، تدریس و تحقیق جمعی از نخبگان و اساتید را فراهم نموده است. در حال حاضر در این دانشگاه بیش از 60 نفر استاد هیأت علمی دایمی و 150 نفر استاد قراردادی با مدرک تحصیلی دکتری و ماستری مصروف تدریس و تحقیق و بیش از صد نفر کارمند در بخش‌های مختلف محافظتی، خدماتی و اداری در این دانشگاه مشغول کار می‌باشند.

فقیه فرزانه کشور مرحوم حضرت آیت‌الله‌العظمی محمدآصف محسنی(ره) 

مؤسس دانشگاه خاتم النبیین (ص)

 

نمایه

توضیح

نوع مؤسسه دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)، نهاد علمی (آموزشی-پژوهشی) خصوصی است.
مؤسس دانشگاه دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)، به همت اندیشمند فرزانه، آکادمسین کشور، حضرت آیت‌الله‌العظمی محمد آصف محسنی(ره) تأسیس شده است.
زمان تأسیس دانشگاه در سال ۱۳۸۶ تأسیس و در بهار ۱۳۸۷ با مجوز رسمی وزارت تحصیلات عالی آغاز به فعالیت نموده است.
شعبه‌های دانشگاه شعبه دانشگاه در شهر غزنی در سال ۱۳۹۱ ایجاد شده است.
موقعیت فعلی دانشگاه ساختمان مرکزی دانشگاه در کابل، سرک دارالامان، ناحیه ۷، جنب لیسه حبیبیه قرار دارد. دانشگاه بهره‌مند از مجموعه ساختمانی آموزشی (۴۹ صنف درسی مجهز به تکنالوژی آموزشی)، ساختمان اداری، ساختمان مرکز تحقیقات، شفاخانه کادری معالجوی مدرن می‌باشد.

چشم‌انداز

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) در افق ۱۴۰۵ تلاش می‌کند تا از طریق تدریس، تحقیق و عرضه خدمات معیاری به‌عنوان پنج دانشگاه معتبر و با کیفیت کشور شناخته شود.

مأموریت

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) با برخورداری از اساتید با تجربه و تجهیزات معیاری برای تربیت جوانان متعهد، مسلکی و انکشاف ملی از طریق آموزش، تحقیق وفعالیت‌های علمی تلاش می‌نماید.

بیانیه ارزش‌ها

پیروی از آموزه‌های دینی، حفظ کرامت انسانی، دانش‌محوری، تقویت هویت ملی، رعایت موازین عادلانه، تأکید بر آزادی‌های اکادمیک و مسئولیت‌ اجتماعی.

اهداف کلان

  1. انکشاف و بهبود آمزش حضوری و الکترونیکی؛
  2. بازنگری و به‌روزرسانی نصاب تحصیلی؛
  3. انکشاف تحقیقات، تولید علم و نوآوری؛
  4. اصلاح اداری، ایجاد سیستم رهبری خوب و مبارزه با فساد اداری؛
  5. حصول اطمینان از تطبیق معیارهای تضمین کیفیت و اعتباردهی؛
  6. بازنگری، تعدیل و تدوین اسناد تقنینی؛
  7. دسترسی عادلانه به تحصیلات عالی؛
  8. سهم‌گیری در انکشاف جامعه؛
  9. تنوع منابع درآمدی؛
  10. توسعه و بهترسازی زیرساخت‌ها.

صاحبان امتیاز دانشگاه

حاج محمد جواد محسنی

آقای محمدجواد محسنی فرزند عبدالله متولد سال ۱۳۶۱ ه.ش در شهر قندهار افغانستان می‌باشد. تحصیلات عالی ایشا ن در دو رشته علوم سیاسی و حقوق بوده و نویسنده ده‌ها مقاله‌ در بخش‌های رسانه‌ای می‌باشد. آقای محسنی از چهره‌های شایسته رسانه‌داری در کشور به حساب می‌آید و بیش از ۱۵ سال تجربه مدیریتی موفق را در ارگآن‌های مختلف در کارنامه خود دارد. تأسیس و مدیریت کانون‌های فرهنگی، نهادهای رسآن‌های، موسسات علمی، سازمآن‌های نشراتی، بنیادهای خیریه و مراکز درمانی و طبی از اقدامات و فعالیت‌های ایشان است. آقای محمدجواد محسنی صاحب امتیاز و سهام‌دار ارشد دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) می‌باشد و در حال حاضر مدیریت و رهبری شبکه تلویزونی تمدن را به عهده دارد. آقای محسنی به‌عنوان یک کارآفرین جوان و نمونه، توانسته است با ایجاد نهادها و سازمآن‌های مختلف، فرصت‌های شغلی برای صدها نفر فراهم کند.

حاج محمد جواد محسنی 

دکتر سید عبدالقیوم سجادی

دکتر سید عبدالقیوم سجادی فرزند سید حکیم متولد سال ۱۳۴۸ در منطقه تمکی ولسوالی قرباغ ولایت غزنی می‌باشد. در سال ۱۳۶۳ برای ادامه‌ تحصیل به خارج از کشور رفت و همزمان به فراگیری علوم دینی و علوم سیاسی در مقاطع مختلف لیسانس، ماستری و دکتری، در مراکز علمی آن کشور مشغول گردید. دکتری روابط بین‌الملل را از دانشگاه شهید بهشتی گرفت و در دانشگاه‌های کشور ایران مشغول تدریس و تحقیق شد. در سال ۱۳۸۲ به‌عنوان نماینده مهاجرین در لوی‌جرگه قانون اساسی اشتراک نمود. از سال 1384 تا 1400 به‌عنوان نماینده مردم غزنی در مجلس نمایندگان حضور داشت. دکتر سجادی در سال ۱۳۸۶ بر اساس دستور فقیه نواندیش کشور حضرت آیت‌الله‌العظمی محسنی(ره) و همکاری جمعی از اساتید فرهیخته، فعالیت رسمی اکادمیک خویش را در دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) آغاز نمود و از همان آغاز فعالیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشت. در سال ۱۳۹1 شعبه غزنی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) را با همکاری جناب آقای محمد جواد محسنی ایجاد و در سال ۱۳۹۳ موسسه تحصیلات عالی خاتم‌النبیین(ص) جاغوری را در آن ولسوالی تأسیس نمود. از وی تا کنون بیش از سی عنوان مقاله علمی در ژورنال‌های ملی و بین‌المللی به چاپ رسیده است. وی هم‌چنین بیش از ده عنوان کتاب علمی و متن درسی دانشگاهی را تالیف و تدوین نموده است. ایشان علاوه بر این‌که صاحب امتیاز دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) می‌باشد، به‌عنوان استاد و کادر علمی مشغول تدریس و تحقیق در این دانشگاه است.

دکتر سید عبدالقیوم سجادی

نظام آموزشی

آموزش در دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) بر اساس نظام واحدی (کریدت) می‌باشد. در نظام واحدی ارزش هر درس به تعداد واحدهای آن درس سنجیده می‌شود و کامیابی و ناکامی دانشجو در یک درس به همان درس محدود می‌گردد.

یک واحد درسی اعم از نظری و عملی، مقدار درسی است که مفاد آن طی 16 جلسه یک‌ساعتی آموزش داده می‌شود، اما زمان لازم برای ارایه درس عملی، آزمایشگاهی و ستاژ 32 ساعت است. یک ساعت درسی نیز به میزان 50 دقیقه می‌باشد. هر سال تحصیلی شامل دو سمستر درسی است و دروس هر سمستر طی 16 هفته درسی ارایه می‌گردد.

دروس دوره لیسانس به لحاظ محتوایی به دروس عمومی، اساسی، اختصاصی و اختیاری و به لحاظ موضوعی، به دروس پیش‌نیاز و وابسته و هم‌نیاز تقسیم می‌گردند.

درس عمومی: درس مشترکی است که در تمامی دانشکده‌های دانشگاه تدریس می‌شود (دانشگاه شمول).

درس اساسی: درسی است که آموزش آن‌ برای ورود به اصل رشته لازم بوده و پایه دروس اختصاصی را تشکیل می‌دهند.

درس اختصاصی: درسی است که خواندن آن‌ها در رشته ضروری و حتمی است و با هیچ درسی قابل تعویض نمی‌باشد.

درس اختیاری: درسی است که به نحوی با رشته تحصیلی ارتباط دارد و دانشجو یک یا چند درس اختیاری را برای تکمیل واحدهای دوره انتخاب می‌نماید. تعیین دروس اختیاری در صلاحیت شورای علمی دانشکده می‌باشد.

درس پیش‌نیاز: درسی است که درک مطالب آن برای یادگیری درس یا دروس دیگر لازم است و باید قبل از آن درس یا دروس، ارایه گردد.

دروس هم‌نیاز: دروسی هستند که باید در یک سمستر و به‌طور همزمان ارایه گردند.

تبصره1: دروس اختیاری و دانشگاه شمول12 درصد، اساسی حد اکثر 30 درصد،اختصاصی حد اقل 50 درصد و ستاژ و پروژه دفاع دیپلم و… 8 درصد در کریکلولم‌ها قابل درج و تطبیق می‌باشند.

ساختار تشکیلاتی دانشگاه

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) طی دوره‌های مختلف فعالیت علمی، آموزشی و تحقیقی خویش متناسب با نیاز و ضرورت در چارچوب مقررات تحصیلات عالی کشور اقدام به بازنگری و به‌روزسازی ساختار تشکیلاتی خود نموده است. آخرین بازنگری ساختار تشکیلاتی دانشگاه در جلسه شماره 11 مورخ 28/02/1402 به تصویب شورای علمی رسید که به شرح زیر است.

ساختار تشکیلاتی دانشگاه

هیأت امنا

بر اساس حکم ماده پانزدهم اساسنامه دانشگاه، هیأت امنا بالاترین مرجع رهبری، نظارتی و تصمیم‌گیری دانشگاه می‌باشد.

ترکیب هیأت امنا

مطابق فیصله شماره 2 مورخ 27/05/1401 شورای علمی دانشگاه، هیأت امنا دارای ترکیب ذیل می‌باشد:

  1. صاحبان امتیاز دانشگاه؛
  2. یک نفر به‌عنوان نماینده موسس؛
  3. دو نفر از اساتید هیأت علمی که با رای مستقیم و سری شورای استادان انتخاب می‌شوند؛
  4. دو نفر از شخصیت‌های برجسته علمی مطابق قانون تحصیلات عالی ملکی که پس از توافق صاحبان امتیاز دانشگاه توسط شورای علمی انتخاب می‌شوند.

وظایف و صلاحیت‌های هیأت امنا

  1. نظارت بر فعالیت‌های دانشگاه در راستای تحقق سیاست‌ها و اهداف کلان؛
  2. تعیین سیاست‌های کلان دانشگاه؛
  3. تعیین یا عزل رئیس دانشگاه با پیشنهاد دو سوم اعضای شورای علمی؛
  4. پذیرش استعفای رئیس دانشگاه؛
  5. بررسی گزارش سالانه رئیس دانشگاه و اتخاذ تصمیم برای رفع مشکلات و پیشرفت بهتر امور؛
  6. بررسی گزارش هیأت نظارت و حسابرسی و اعلام نظر در مورد آن؛
  7. تعدیل اساسنامه دانشگاه و تصویب آن؛
  8. تصویب اعطای دیپلم افتخاری و مدال‌های علمی.

هیأت نظارت و حسابرسی

مطابق حکم ماده نوزدهم اساسنامه دانشگاه، هیأت نظارت و حسابرسی به مثابه رکن نظارتی هیأت امنا به‌منظور بررسی، ارزیابی و کنترل همه‌جانبه از تمام امور علمی، آموزشی، اداری و مالی دانشگاه به طور دایمی تشکیل می‌شود.

ترکیب هیأت نظارت و حسابرسی

هیأت نظارت و حسابرسی داری ترکیب ذیل می‌باشد:

  1. صاحبان امتیاز دانشگاه یا نماینده با صلاحیت آن‌ها با حد اقل مدرک تحصیلی لیسانس؛
  2. یک نفر کارشناس امور آموزشی و تربیتی با مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا دکتری؛
  3. یک نفر کارشناس امور مالی و مدیریتی با مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا دکتری؛
  4. یک نفر کارشناس امور اقتصادی، آمار و احصائیه.

وظایف و صلاحیت‌های هیأت نظارت و حسابرسی

  1. بررسی امور آموزشی، مدیریتی، استخدامی، اداری، مالی و تربیتی دانشگاه؛
  2. ترتیب بودجه و تشکیل سالانه دانشگاه (مرکز و شعبه) و ارایه آن به شورای علمی جهت تصویب؛
  3. تعیین تعرفه حقوق و مزایای کارمندان و تدوین لایحه تنظیم معاش و امتیاز اعضای هیأت علمی و ارایه آن به شورای علمی جهت تصویب؛
  4. نظارت و مراقبت بر روند و مکانیزم استخدام و تطبیق بودجه مصوب دانشگاه؛
  5. بررسی و نظارت بر امور پرسنلی و ارشیابی فعالیت سالانه کلیه اساتید و کارمندان و ارایه گزارش آن به هیأت امنا؛
  6. راهنمایی و همکاری در تطبیق استانداردهای لازم آموزشی، اداری و مدیریتی در دانشگاه؛
  7. تفتیش و بازرسی از کلیه ادارات آموزشی، اداری و مالی دانشگاه در کابل و ولایات به صورت ادواری و موردی و اقدام لازم در صورت مشاهده هر نوع تخلف؛
  8. تفتیش و نظارت از کلیه اموال و املاک دانشگاه و تنظیم اسناد آن‌ها به نام دانشگاه؛
  9. اجراآت لازم در مورد استفاده معقول و مشروع از دارایی‌ها و ایجاد ظرفیت‌ها و منابع تولیدی و عایداتی برای دانشگاه؛
  10. ارایه نظر تایید در مورد نصب، عزل و تعلیق تمامی اعضای کادر علمی، معاونین دانشگاه، آمرین و مدیران در مرکز و شعبات؛
  11. پیشنهاد تدوین، تعدیل و تغییر لوایح و مقرراتی که برای دانشگاه بار مالی دارد؛
  12. انجام وظایف نظارتی در موارد خاص که از جانب هیأت امنا به آن سپرده می‌شود.

حوزه ریاست

حوزه ریاست مجموعه واحدهای اجرایی و اداری دانشگاه است که به‌صورت مستقیم تحت اشراف رئیس دانشگاه قرار داشته و مسئولین هر واحد در انجام وظایف به‌صورت مستقیم به رئیس دانشگاه پاسخگویی می‌باشند. در ذیل به توضیح اهم وظایف رئیس و واحدهای تابعه حوزه ریاست دانشگاه پرداخته می‌شود.

رئیس دانشگاه

بر اساس حکم ماده بیست و ششم اساسنامه دانشگاه رئیس به حیث آمر عمومی در راس آن قرار دارد. برای احراز این سمت شرایطی مانند برخورداری از تحصیلات عالی دکتری تخصصی، تجربه کاری لازم، محکوم نبودن به جرم و جنایت و فساد اخلاقی، آشنایی با زبان معتبر بین‌المللی و توانایی جسمی و فکری برای اداره دانشگاه لازمی می‌باشد.

دکتر سید عبدالقیوم سجادی

رئیس دانشگاه

دکترای روابط بین الملل

وظایف و صلاحیت‌های رئیس دانشگاه

  1. اجرای مفاد اساسنامه، مقررات و ضوابط و سیاست‌های تعیین شده توسط هیأت امنا، فیصله‌های هیأت نظارت و حسابرسی، شورای علمی و هیأت امنا و مقررات و آیین‌نامه‌های مصوب وزارت تحصیلات‌عالی؛
  2. نظارت بر حسن اجرای کلیه امور دانشگاه و ایجاد هماهنگی میان مسئولان آموزشی و پژوهشی و دانشجویان و سایر واحدهای تحت مدیریت و ارسال گزارش سالانه به هیأت امنا؛
  3. شرکت در جلسات هیأت امنا؛
  4. دستور برای تهیه آیین‌نامه‌های لازم و ارایه آن به شورای علمی و هیأت امنا برای تصویب؛
  5. نمایندگی از دانشگاه در برابر سایر نهادها؛
  6. معرفی فرد واجد شرایط برای معاونت‌های دانشگاه، ریاست و معاونت‌های شعب دانشگاه مطابق اساسنامه به شورای علمی با تایید هیأت نظارت و حسابرسی؛
  7. منظوری پیشنهاد تقرر، ترفیع و انفکاک معاونان، رؤسای شعب و دانشکده‌ها، آمران، مدیران و سایر کارکنان دانشگاه مطابق احکام اساسنامه؛
  8. تامین نظم و انضباط در دانشگاه به‌منظور ایجاد فضای آرام و سالم کاری، تدریسی و تحقیقی؛
  9. انکشاف تدابیر لازم به‌منظور بهبود وضع تدریسی، تحقیقی، اداری و خدماتی، فرهنگی و تربیتی؛
  10. ترتیب و ارایه پلان‌ها و برنامه‌های استراتژیک کوتاه‌مدت و درازمدت برای انکشاف دانشگاه و ارتقای کیفیت تحصیل و تحقیق در دانشگاه؛
  11. تلاش پیگیر و اقدام مؤثر برای ایجاد روابط و مناسبات علمی با نهادهای همتا در داخل و خارج؛
  12. گزارش از اجراآت خویش به شورای علمی، هیأت امنا و ارایه گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه به وزارت تحصیلات‌عالی؛
  13. ریاست جلسات شورای علمی؛
  14. انجام سایر وظایفی که اساسنامه، اسناد تقنینی، شورای علمی و هیأت امنا به او می‌سپارد.

ریاست دفتر

به موجب مفاد بند اول ماده بیست و نهم اساسنامه دانشگاه دفتر ریاست واحدی است که وظایف آن زیر نظر رئیس دانشگاه انجام می‌شود. در راس این اداره فردی به‌عنوان رئیس دفتر قرار دارد که مسئولیت اداره دفتر و پاسخگویی به ریاست دانشگاه را دارا می‌باشد.

محمد رضا سیرت

رئیس دفتر ریاست دانشگاه

دانشجویی دکترای روابط بین الملل

وظایف رئیس دفتر ریاست دانشگاه

  1. تدوین پلان عملیاتی دفتر ریاست دانشگاه و عمل مطابق آن؛
  2. تدوین تقویم جلسات حوزه ریاست دانشگاه؛
  3. تهیه و تنظیم برنامه هفتگی رئیس دانشگاه؛
  4. برگزاری جلسات رئیس دانشگاه مطابق تقویم؛
  5. تهیه ابلاغیه مصوبات جلسه‌های ریاست دانشگاه؛
  6. تهیه و ارایه گزارش کارکرد ماهوار رئیس دانشگاه؛
  7. تهیه گزارش ربع‌وار و سالانه ریاست دانشگاه؛
  8. جمع‌آوری گزارشات ربع‌وار و سالانه معاونت‌ها و واحدهای تابعه حوزه ریاست؛
  9. بررسی همه‌روزه ایمیل آدرس ریاست دانشگاه؛
  10. اجرای سایر امور طبق دستور مقام ریاست دانشگاه.

مدیریت دفتر ریاست

این مدیریت تحت اشراف رئیس دفتر ریاست دانشگاه و با هدف همکاری با آن فعالیت می‌نماید.

سید مرتضی سجادی

مدیر دفتر ریاست دانشگاه

دانشجوی ماستری مدیریت ساختمان

وظایف مدیر دفتر ریاست

  1.  پاسخگویی به مراجعین دفتر؛
  2. ثبت عرایض و مکاتبات اداری؛
  3. تدوین پلان عملیاتی انفرادی مدیریت دفتر ریاست؛
  4. ترتیب و تنظیم آرشیف اسناد دفتر ریاست؛
  5. ارایه گزارش هفته‌وار به رئیس دانشگاه؛
  6. نظارت از اجرای مصوبات جلسه‌های ریاست دانشگاه و ارایه گزارش آن به رئیس دانشگاه؛
  7. نظارت از وضعیت عمومی و ارایه گزارش هفته‌وار به رئیس دانشگاه؛
  8. ثبت، صدور و پیگیری به‌موقع اجرای احکام رئیس دانشگاه و ارایه گزارش آن به رئیس دانشگاه؛
  9. اجرای سایر امور طبق دستور مقام ریاست دانشگاه.

ریاست تضمین کیفیت و پلان

ریاست تضمین کیفیت و پلان یکی دیگر از واحدهای حوزه ریاست است که فعالیت‌های آن زیر نظر رئیس دانشگاه انجام می‌گیرد. در راس این اداره فردی از میان اعضای هیأت علمی دانشگاه به‌عنوان رئیس قررار دارد که مطابق لایحه و شرح وظایف مصوب امور مربوط به تضمین کیفیت و پلانگذاری دانشگاه را اجرا و پیگیری می‌نماید. آمریت‌های تضمین کیفیت و پلان و پالیسی به‌عنوان واحدهای اجرایی تحت اشراف این بخش فعالیت داشته و در برابر رئیس آن پاسخگو می‌باشد.

عبدالبصیر نبی زاده

رئیس تضمین کیفیت و پلان

ماستر حقوق جزا و جرم شناسی

مهم‌ترین وظایف رئیس تضمین کیفیت و پلان

  1. تلاش در امر بهبود کیفیت نهاد تحصیلی؛
  2. نظارت از جریان ارزیابی خودی نهاد تحصیلی، دانشکده‌ها و دیپارتمنت‌های فارغ‌ده؛
  3. بررسی گزارش ارزیابی خودی دانشکده‌ها و دیپارتمنت‌های فارغ‌ده و تهیه اسناد مناسب برای کمیته تضمین کیفیت؛
  4. ارایه مشوره به رئیس و معاونین نهاد تحصیلی در مورد بهبود کیفیت خدمات؛
  5. پیگیری جدی از تطبیق پلان عملیاتی مربوط به گزارش مرور دوره‌ای و نظارت سالانه برنامه‌های علمی؛
  6. تهیه پلان عملیاتی مبتنی بر نقاط ضعف، تهدیدها و فرصت‌ها برای تمام معیارهای تضمین کیفیت و اعتباردهی؛
  7. نظارت از تطبیق پلان عملیاتی سالانه و سمستروار تمام سطوح نهاد تحصیلی؛
  8. نظارت از بودجه تطبیق پلان استراتژیک و عملیاتی بخش‌ها؛
  9. تهیه برنامه‌ها و نوآوری‌های جدید برای بهبود مستمر کیفیت خدمات تحصیلی؛
  10. نظارت و بررسی امور اکادمیک شامل امور نشراتی و تحقیقاتی، تدریس و امتحانات، تجهیزات لابراتواری و مواد درسی، تقرر کارمندان و ترفیعات اساتید، عملکرد واحدها و تطبیق لوایح، مقررات و اسناد تقنینی و تهیه و ارایه گزارش کلیه موارد فوق به مراجع ذیربط؛
  11. استخراج به‌موقع شاخص‌های سالانه پلان به تفکیک واحدهای اجرایی؛
  12. نظارت از تدوین و تطابق پلان استراتژیک و پلان عملیاتی بخش‌ها با پلان استراتژیک دانشگاه؛
  13. نظارت بر حسن اجرای فعالیت‌های درج شده در پلان عملیاتی در همه بخش‌ها؛
  14. تدوین و تطبیق پلان نظارت و ارزیابی سمستروار و سالانه؛
  15. تهیه گزار از تطبیق استراتژی‌ها، پیشرفت اجرا و دستاوردها به صورت سمستروار و سالانه.

ریاست تحقیقات

ریاست تحقیقات یکی از بخش‌های حوزه ریاست دانشگاه است. با توجه به اهمیت بخش تحقیقات، دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) از همان آوان تأسیس به این مهم توجه داشته و رسالت اصلی خود را “تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص در سطح جهانی و تولید علم و دانش به‌منظور کمک به توسعه‌ی پایدار کشور” تعریف کرده است، بدیهی است که نه تولید علم و نه تربیت نیروی مختصص بدون اهتمام جدی به امر پژوهش صورت نمی­گیرد. بدین­‌منظور، دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) ریاست تحقیقات را با اهدافی که زمینه رسیدن به چنین رسالتی را فراهم می­سازد، در ساختار تشکیلاتی پیش­بینی نموده است.

دکتر قاسم علی صداقت

رئیس تحقیقات

دکترای حقوق عمومی

وظایف ریاست تحقیقات

  1. تدوین آیین‌نامه، شیوه‌نامه­‌ها و برنامه‌های مختلف پژوهشی بر اساس استراتژی و اهداف پژوهشی دانشگاه؛
  2. شناسایی و بررسی نیازهای پژوهشی دانشگاه؛
  3. تهیه و تدوین متون درسی مورد نیاز دانشگاه؛
  4. تهیه و اجرای طرح‌های پژوهشی به‌منظور تحقق اهداف دانشگاه؛
  5. جذب کادر پژوهشی از میان افراد مختصص و دارای سابقه و توان پژوهشی؛
  6. انتشار مجله (تخصصی و دانشجویی)، کتاب‌های علمی، متون درسی، جزوه‌های آموزشی و تولید نرم‌افزار متناسب با نیازها و اهداف دانشگاه طبق ضوابط و مقررات مربوطه؛
  7. برگزاری نشست‌ها و همایش‌های علمی با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه؛
  8. تعیین خط‌ مشی و برنامه‌های پژوهشی دانشگاه در چارچوب سیاست‌ها و مصوبات دانشگاه؛
  9. ارزیابی نتایج فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه؛
  10. پیشنهاد تأسیس و انحلال گروه‌های پژوهشی و ارایه آن به شورای علمی برای طی مراحل قانونی؛
  11. بررسی و تصویب برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت، کارهای آموزشی، همایش‌ها و بازدیدهای علمی؛
  12. برنامه­ریزی برای فرصت­های مطالعاتی اعضای کادر علمی دانشگاه؛
  13. همکاری با کمیته­های فرعی تحقیق سطح دانشکده؛
  14. جمع­آوری و توحید گزارش­های کمیته­های فرعی تحقیق؛
  15. ابلاغ صورت جلسات شورای پژوهش به دانشکده­ها و نظارت برای اجرای آن‌ها.

آمریت روابط عمومی و امور بین‌الملل

یکی دیگر از بخش‌های حوزه ریاست دانشگاه آمریت روابط عمومی و امور بین‌الملل است. این بخش که مسئولیت اطلاع‌رسانی و تامین روابط دانشگاه با سایر نهادها و سازمآن‌های داخلی و خارجی را دارد، به‌صورت مستقیم تحت اشراف ریاست دانشگاه فعالیت می‌نماید. در راس این اداره یک نفر به‌عنوان آمر قرار دارد و مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل و بخش دیزاین دانشگاه به‌عنوان واحدهای تابعه و همکار اجرایی این بخش فعالیت دارند.

روح الله نعیمی

آمر روابط عمومی وامور بین الملل

ماستر روابط بین الملل

وظایف آمریت روابط عمومی و امور بین‌الملل

  1. تنظیم و مدیریت بخش روابط عمومی و امور بین‌الملل؛
  2. معرفی دانشگاه در مجامع علمی ملی و بین‌المللی؛
  3. هماهنگی و ارتباط مؤثر با رسانه‌ها؛
  4. ایجاد و گسترش روابط با نهادهای علمی داخلی و خارجی؛
  5. برقراری ارتباط با نهاهای مدنی، شبکه‌های اجتماعی و مجتمع‌های فرهنگی؛
  6. ایجاد و گسترش ارتباط با نخبگان علمی و فرهنگی کشو جهت استفاده از تجارب و اندوخته‌های آنان در برنامه‌ها؛
  7. هماهنگی و فراهم‌سازی زمینه امضای تفاهمنامه همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی داخل کشور؛
  8. فراهم‌سازی زمینه برگزاری همایش‌ها، سمینارها و جشنواره‌های مشترک با نهادهای علمی-فرهنگی داخل کشور؛
  9. برقراری و گسترش ارتباطات مؤثر دانشگاه با وزارتخانه‌ها و ادارات دولتی جهت تعامل سازنده در راستای استفاده مؤثر از ظرفیت‌های دانشگاه و ادارات ذی‌ربط؛
  10. فراهم نمودن زمینه برقراری ارتباط و تفاهم دانشجویان با کارمندان، استادان و مسئولان دانشگاه؛
  11. تنظیم و ارایه خدمات برنامه و بودجه اداره روابط عمومی و امور بین‌الملل؛
  12. برقراری و حفظ ارتباط با فارغ‌التحصیلان؛
  13. نظارت از نحوه عملکرد واحد اطلاع‌رسانی، نظارت از تهیه محتوای برنامه‌های دانشگاه و پوشش خبری آن‌ها؛
  14. نظارت از به‌روز بودن و به‌روزرسانی محتوای کانال‌های اطلاع‌رسانی و تبلیغات کانکور دانشگاه؛
  15. پیگیری انعکاس مطلوب رویدادهای دانشگاه و تعامل با دانشجویان و دانش‌آموختگان در فضای مجازی؛
  16. تنظیم و ارایه گزارش‌های دوره‌ای به رئیس دانشگاه؛
  17. اجرای سایر امور محول شده در راستای وظایف سازمانی در تفاهم با رئیس دانشگاه.

مدیریت امور بین‌الملل

مدیریت امور بین‌الملل واحد تحت اشراف آمریت روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه است. ایجاد و ارتباط با نهادهای خارجی، معرفی و تصویرسازی مثبت دانشگاه در خارج از وظایف اصلی این بخش می‌باشد.

سید محمد سجادی

مدیر امور بین الملل

دانشجوی ماستری انجنیری انرژی های تجدید پذیر

وظایف مدیریت امور بین‌الملل

  1. تصویرسازی مثبت از دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) در سایر کشورها و دانشگاه‌های خارجی؛
  2. شناسایی مراکز علمی و دانشگاهی معتبر در کشورهای مختلف و فراهم نمودن زمینه ارتباط و همکاری با آن‌ها؛
  3. انجام تبلیغات دانشگاه در خارج از کشور؛
  4. فراهم نمودن زمینه انعقاد تفاهمنامه‌های عملی و پیگیری اجرای آن؛
  5. همکاری با سایر و احدهای دانشگاه جهت ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز علمی خارج از کشور؛
  6. توسعه همکاری‌های بین‌المللی متقابل با سازمان‌ها و نهادهای علمی و تحقیقاتی؛
  7. مطالعه، شناسایی و بررسی کنفرانس‌های علمی و تخصصی بین المللی مرتبط با فعالیت‌های دانشگاه و زمینه‌سازی برای اشتراک دانشگاه؛
  8. شناسایی فرصت‌های آموزشی و تحقیقاتی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در سطح کشورها، سازمان‌ها و نهادهای علمی بین‌المللی و هماهنگی لازم با مسئولین دانشگاه جهت استفاده از این فرصت‌ها؛
  9. بررسی ایجاد دفاتر نمایندگی دانشگاه در خارج از کشور در چارچوب قوانین و مقررات؛
  10. بررسی و برنامه‌ریزی برای عضویت دانشگاه در مجامع علمی بین‌المللی و اقدامات لازم در زمینه پرداخت حق‌العضویت و مشارکت فعال دانشگاه در مجامع مذکور؛
  11. جلب و جذب فرصت‌های مطالعاتی و بورسیه‌های تحصیلی برای دانشجویان و اساتید و همکاری در زمینه تبادل استاد و پژوهشگر با دانشگاه‌ها و موسسات علمی بین‌المللی؛
  12. شناسایی مراکز علمی و تحقیقاتی خارجی فعال در زمینه موضوعات افغانستان و جذب پروژه‌های تحقیقاتی و یا اجرای پروژه‌های مشترک با مراکز خارجی.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی

مرکز انکشاف مسلکی دانشگاه نیز از ادارات تابعه و تحت اشراف ریاست دانشگاه است. در راس این اداره فردی به‌عنوان آمر فعالیت قرار دارد که با هدف ارتقای ظرفیت نیروهای اکادمیک و غیر اکادمیک دانشگاه برنامه‌ریزی و فعالیت می‌نماید.

وظایف آمریت مرکز انکشاف مسلکی

  1. تهیه و تنظیم فرم نیازسنجی برای شناسایی نیازمندی‌های اساسی و واقعی مسلکی تمامی کارکنان دانشگاه؛
  2. توزیع فرم نیازسنجی در میان تمام کارکنان دانشگاه؛
  3. گردآوری و تحلیل یافته‌ها و شناسایی دقیق نیازمندی‌های مسلکی کارکنان؛
  4. برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های انکشاف مسلکی و افزایش قابلیت آموزشی کادر علمی دانشگاه؛
  5. برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های انکشاف مسلکی و افزایش قابلیت پژوهشی کادر علمی دانشگاه؛
  6. برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های انکشاف مسلکی و ارتقای قابلیت کارمندان اداری دانشگاه؛
  7. برگزاری دوره‌های ارتقای ظرفیت برنامه‌ریزی شده برای استادان و کارمندان به صورت سمستروار؛
  8. ارزیابی میزان اثرگذاری برنامه‌های اجرا شده و شناسایی نقاط قوت و ضعف آن‌ها و استفاده از آن برای بهبود برنامه‌های آینده؛
  9. تهیه گزارش مکتوب و مصور از برنامه‌های اجرا شده و نگه‌داری و بایگانی کردن آن‌ها؛
  10. تهیه گزارش سمستروار و سالانه از فعالیت‌های انجام شده و ارایه آن به ریاست دانشگاه و سایر مقامات ذی‌صلاح.

آمریت فرهنگ، دعوت و ارشاد اسلامی

آمریت فرهنگ، دعوت و ارشاد اسلامی یکی دیگر از واحدهای تابعه حوزه ریاست دانشگاه بوده و به‌صورت مستقیم به رئیس دانشگاه پاسخگو می‌باشد.

غلام رضا رسولی کمالی

آمر فرهنگ، دعوت و ارشاد اسلامی

دانشجوی دکترای اقتصاد

وظایف آمریت فرهنگ، دعوت و ارشاد اسلامی

  1. تدوین سیاست‌های راهبردی فرهنگی-تربیتی دانشگاه برای تعمیق و گسترش فرهنگ و ارزش‌های اسلامی؛
  2. نظارت و کنترل تمامی امور دینی در دانشگاه؛
  3. اجرای برنامه‌های مؤثر جهت توسعه فرهنگ، معارف و تمدن اسلامی در دانشگاه؛
  4. برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و انگیزشی برای ارتقای روحیه دانشجویان؛
  5. برگزاری جلسات هفتگی اخلاق و ارشاد اسلامی برای دانشجویان و کارمندان مطابق دستور العمل وزارت تحصیلات عالی؛
  6. تدوین پلان‌های عملیاتی و تقویم جلسات آمریت؛
  7. پیشنهاد بودجه برای برنامه‌های آمریت فرهنگی و دعوت و ارشاد اسلامی؛
  8. همکاری با سایر بخش‌های دانشگاه جهت حسن اجرای برنامه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی؛
  9. برگزاری نکوداشت برای دانشمندان ممتاز ملی و بین‌المللی اسلامی؛
  10. تدوین پالیسی و برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاههای فرهنگی، مذهبی و ملی در دانشگاه؛
  11. رسیدگی به شکایات اساتید، کارمندان و دانشجویان در زمینه‌های دینی و فرهنگی؛
  12. تدوین آیین‌نامه‌ها، لوایح و دستورالعمل‌های مرتبط و پیشنهاد به مراجع ذیصلاح برای تصویب؛
  13. برگزاری نیکوداشت از مناسبت‌های ملی و دینی؛
  14. برگزاری سیمنارهای علمی و فرهنگی؛
  15. دایر نمودن میزگردهای علمی و پخش آن از رسانه‌ها؛
  16. برگزاری نماز جماعت در سطح دانشگاه؛
  17. تهیه و نصب پوسترهای تبلیغات دینی- فرهنگی در سطح دانشگاه؛
  18. تهیه منشور اخلاقی، استادان، کارمندان و دانشجویان.

شورای علمی

بر اساس حکم ماده بیست و سوم اساسنامه دانشگاه، شورای علمی بالاترین مرجع سیاستگذاری و اجرایی دانشگاه و دارای ترکیب ذیل است:

  1. رئیس دانشگاه به‌عنوان رئیس شورای علمی؛
  2. صاحبان امتیاز دانشگاه؛
  3. معاونان دانشگاه؛
  4. رؤسای شعبات دانشگاه؛
  5. رؤسای دانشکده‌های شعبات مرکزی؛
  6. رئیس تحقیقات؛
  7. رئیس تضمین کیفیت و پلان؛
  8. آمر بورد برنامه‌های فوق لیسانس؛
  9. رئیس شفاخانه کادری؛
  10. نماینده استادان.

مهم‌ترین وظایف شورای علمی

  1. تدوین و پیشنهاد خط مشی کلی دانشگاه به هیأت امنا؛
  2. تصویب بودجه سالانه دانشگاه و موسسات تابعه؛
  3. تصویب ایجاد مقاطع تحصیلی، شعبات جدید و موسسات تحقیقاتی و علمی تابع دانشگاه؛
  4. بررسی گزارش سالانه، ارزیابی فعالیت‌های دانشگاه و تصمیم‌گیری در مورد رفع مشکلات و نقایص؛
  5. تصویب تشکیلات سالانه دانشگاه در چارچوب ضوابط و مقررات؛
  6. اخذ تصمیم در باره نحوه ارتباط با دانشگاه‌ها و موسسات علمی و فرهنگی داخلی و بین‌المللی در چارچوب مقررات دانشگاه و کشور؛
  7. تصویب مقررات مربوط به اعضای هیأت علمی و کارکنان اداری دانشگاه؛
  8. تصویب هر نوع تاسیس، توسعه یا انحلال واحدهای دانشگاه به وزارت تحصیلات عالی؛
  9. تعیین معاونان دانشگاه مطابق پیشنهاد رئیس؛
  10. تصویب پلان‌های انکشافی و استراتژیک و برنامه‌های کاری سالانه دانشگاه؛
  11. اتخاذ تصمیم در مورد پیشنهاد مبنی بر تقرر، ترفیع و انفکاک کادرهای علمی دایمی دانشگاه؛
  12. تصویب تقویم تحصیلی دانشگاه؛
  13. تدوین و ارزیابی پلان‌های درسی و برنامه‌های علمی-تحقیقی؛
  14. نظارت از تطبیق پلان‌ها و برنامه‌ها آموزشی؛
  15. ارزیابی فعالیت‌های اکادمیک دانشکده‌ها و ارایه گزارش به وزارت تحصیلات عالی؛
  16. پیشنهاد عقد، تعدیل، تمدید یا فسخ تفاهمنامه‌ها و قراردادهای توامیت.

معاونت علمی

معاونت­علمی همگام با واحدهای زیرمجموعه خویش جهت رشد و توسعه سطح تحصیلی، مسئولیت برنامه‌ریزی و راه‌اندازی برنامه‌های علمی و به‌روزرسانی سیستم­های آموزشی را به عهده داشته و از امور اکادمیک دانشکده­ها و تطبیق پلان‌های درسی، نظارت به عمل میآورد، تا کیفیت آموزشی ارتقا یابد و برایند آموزش دانشگاه، تربیت نیروهای متعهد و متخصص و تولید علم و دانش باشد. تنظیم برنامه­های آموزشی پیشرفته و استفاده از روش‌های نوین علمی، جهت رشد و اعتلای تحصیلات عالی بر مبنای معیارهای پذیرفته شده ملی و بین‌المللی و نظارت از اجرای درست و به‌موقع برنامه­های آموزشی از وظایف اصلی معاونت علمی دانشگاه می­باشد.

مطابق ساختار تشکیلاتی دانشگاه همکاران علمی و اجرایی معاونت علمی عبارتند از:

واحدهای اکادمیک

دانشکده‌ها، آمریت بورد برنامه‌های فوق لیسانس، آمریت استادان، آمریت انکشاف برنامه‌های علمی و ریاست شفاخانه کادری به‌عنوان واحدهای علمی تحت اشراف معاونت علمی فعالیت می‌نمایند.

شوراها وکمیته‌ها

شورای آموزش، بورد برنامه‌های فوق لیسانس، کمیته نصاب تحصیلی،  کمیته تقرر، ترفیع و انفکاک استادان در حوزه معاونت علمی دانشگاه فعال می‌باشند.

دکتر عبدالکریم اسکندری

معاون علمی

دکترای حقوق جزا و جرم شناسی

مهم­ترین وظایف معاونت علمی

  1. طرح و پیشنهاد برنامه‌های توسعوی و اجرایی در حوزه امور علمی و تحقیقی؛
  2. طرح و پیشنهاد لوایح، مقررات و آیین نامه های اجرایی در حوزه امور علمی و تحقیقی؛
  3. رهبری و پیشبرد امور علمی و تحقیقی؛
  4. اجراآت لازم در مورد تقرر، ترفیع و انفکاک اعضای کادرعلمی؛
  5. ارزیابی نصاب تحصیلی و عیارنمودن آن مطابق خواست زمان ازطریق مراجع مربوط؛
  6. نظارت برتطبیق نصاب تحصیلی توسط شعبه ها و دانشکده‌ها؛
  7. انکشاف و توسعه برنامه‌های علمی؛
  8. برنامه‌ریزی و نظارت ارتقای ظرفیت استادان؛
  9. نظارت از چگونگی توزیع دروس و برنامه‌ریزی صنوف درسی؛
  10. نظارت و ارزیابی فعالیت نیروهای اداری و اجرایی زیرمجموعه معاونت علمی؛
  11. انجام وظایف رئیس دانشگاه در غیاب وی.

آمریت بورد برنامه‌های فوق لیسانس

این بخش با دریافت مجوز برنامه‌های ماستری از سوی وزارت تحصیلات عالی در سال 1392 ایجاد و با برنامه‌های حقوق جزا و جرم‌شناسی، حقوق بین‌الملل و روابط‌ بین‌الملل فعالیت می‌نماید. بورد برنامه‌های فوق لیسانس دانشگاه با هماهنگی و همکاری معاونت علمی و دانشکده‌های دارای برنامه‌های فوق لیسانس، همایش‌ها، میز گردها، و نشست‌های علمی را با طرح موضوعات مهم و حیاتی جهت توسعه و ترقی کشور و رشد استعدادهای محصلین برگزار نموده است. تا کنون بیش از 70 در صد فارغان برنامه‌های فوق ماستری  این دانشگاه جذب ادارات دولتی و خصوصی، نهادهای علمی، رسانه‌ها و مراکز تربیتی شده‌اند.

دکتر محمد وحید بینش

آمر بورد برنامه های فوق لیسانس

دکترای اندیشه سیاسی

وظایف آمریت بورد برنامه‌های فوق لیسانس

  1. رسیدگی به مشکلات و نیازمندی‌های برنامه‌های ماستری؛
  2. نظارت از تطبیق قوانین، مقررات و معیارهای علمی ماستری؛
  3. تأمین هماهنگی میان برنامه‌های ماستری با شورای علمی دانشکده‌های مربوطه؛
  4. بررسی پیشنهادات کمیته برنامه‌های ماستری و ارائه به بورد ماستری؛
  5. بررسی برنامه‌های انکشافی سالانه و درازمدت برنامه‌های ماستری؛
  6. بررسی و نظارت از فعالیت، کیفیت و تطبیق برنامه‌های ماستری؛
  7. بررسی و پیشنهاد نصاب تحصیلی برنامه‌های ماستری به بورد؛
  8. طرز فعالیت و تدویر جلسات بورد ماستری؛
  9. شرکت در جلسات برنامه‌های فوق لیسانس در داخل یا خارج دانشگاه به دستور معاون علمی؛
  10. همکاری در تهیه و تدوین گزارش نظارت سالانه و مرور دوره‌ای؛
  11. انسجام و هماهنگی میان برنامه‌های موجود و شورای علمی دانشکده در ارتباط به فرایند پایان نامه‌ها (تعیین استاد راهنما و استاد داور)؛
  12. ارائه گزارش در ختم هر سمستر از فعالیت‌ها و وضعیت برنامه‌های ماستری به معاونت علمی؛
  13. سایر مواردی که از جانب معاونت علمی طبق قانون به او سپرده می‌شود.

معاونت امور محصلان

معاونت امور محصلان اصلی‌ترین بخش جهت برقراری ارتباط با دانشجو می‌باشد تا با برنامه‌ریزی دقیق مسیر روشنی برای دانشجویان خط کشی کند . انکشاف دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای خلاقیت و ارایه خدمات به‌موقع و شفاف، مهم‌ترین رسالت معاونت امور محصلان می‌باشد.

آمریت امور محصلان، آمریت امتحانات، مدیریت فارغ‌التحصیلان، مدیریت شفاخانه‌ها، مدیریت بررسی و آرشیف اسناد تحصیلی، مرکز مشاوره، مرکز کاریابی، مرکز زبان و آموزش‌های حرفه‌ای، مرکز صحی، کمیته‌های آموزش الکترونیک، نظم و دسپلین و امتحانات و نیز شوراهای معاونت امور محصلان، دانشجویی و فارغ‌التحصیلی در چوکات معاونت امور محصلان فعالیت می‌نمایند.

شفافیت و صداقت در پروسه اداری، دقت و سرعت در فرایند اداری، الکترونیک‌سازی فرایندهای اداری- آموزشی، خلاقیت و نوآوری و ایجاد اعتماد نسبت به سیستم آموزشی از مهم‌ترین اصول کاری معاونت امور محصلان دانشگاه به شمار می‌روند.

روح الله صادقی

معاوت امور محصلان

ماستر تاریخ

مهم‌ترین وظایف معاونت امور محصلان

  1. تهیه طرح پلان و پالیسی‌های مربوط به امور محصلان به‌منظور ارایه خدمات مناسب و تطبیق معیارهای تعیین شده جهت ارایه در شورای علمی؛
  2. مشوره و همکاری مناسب به رئیس و معاونین جهت بهبود امور دانشگاه؛
  3. نظارت از اجرای امور مربوط به توزیع دیپلم، ترانسکرپت، امتحانات و نتایج امتحانات و توزیع کارت‌های هویت برای دانشجویان؛
  4. نظارت و کنترل از امور مربوط به حفظ و نگهداری اسناد شمولیت، تحصیلی و فراغت دانشجویان و سایر اسناد معتبر دانشگاه و مهر سفید دانشگاه؛
  5. نظارت از تطبیق لوایح، مقررات و پالیسی‌های دانشگاه؛
  6. تهیه تقویم اکادمیک دانشگاه و ارایه آن به شورای معاونت امور محصلان جهت تصویب؛
  7. وارسی و نظارت از چگونگی امور مربوط به تاجیل و تبدیلی دانشجویان به‌منظور تامین شفافیت؛
  8. سازماندهی و مراقبت از تدویر کنفرانس‌های علمی و سیمینارهای دانشجویان؛
  9. توسعه سیستم دانشگاهی؛
  10. نظارت از شفافیت و مؤثریت سیستم دانشگاهی؛
  11. بسترسازی و اجرای آموزش الکترونیک؛
  12. تهیه و انکشاف مکانیزم ارتباط مؤثر با فارغ‌التحصیلان؛
  13. نظارت از انجمن‌های دانشجویی و فارغ‌التحصیلان؛
  14. ارزیابی از کیفیت اجراآت پرسونل تحت اثر به‌منظور اتخاذ تصامیم بعدی و ارتقای باز دهی کاری؛
  15. گزارش از اجراآت حوزه معاونت امورمحصلان به ریاست دانشگاه و شورای علمی؛
  16. شرکت در جلسات ضروری خارج از دانشگاه در صورت نیاز و دستور ریاست دانشگاه؛
  17. تهیه و ارایه گزارش‌های آماری دقیق برای تهیه گزارش‌ها به وزارت تحصیلات عالی.

معاونت اداری مالی

معاونت اداری مالی به‌عنوان یکی از معاونت­های اصلی دانشگاه، مسئول مدیریت کلیه امور مالی و اداری دانشگاه می­باشد. هدف اصلی معاونت اداری مالی، ایجاد رویکرد استراتژیک در مدیریت منابع مالی و انسانی دانشگاه در راستای پشتیبانی از اهداف و برنامه‌های بلند‌مدت و کوتاه مدت دانشگاه است.

در چوکات معاونت اداری مالی دانشگاه مدیریت اداری و منابع بشری، مدیریت مالی و حراست، شورای اداری، کمیته مالی، کمیته استخدام، کمیته تدارکات و کمیته بورسیه و تخفیفات فعالیت می‌نمایند.

علی‌شاه حسنی

معاون اداری - مالی

دانشجوی دکترای مدیریت دولتی

مهم‌ترین وظایف معاونت اداری مالی

  1. ارایه طرح­های انکشافی و ابتکاری به‌منظور بهبود ادارات و امور مالی؛
  2. تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با وظایف معاونت جهت پیشنهاد به مراجع ذیصلاح برای تصویب؛
  3. نظارت بر واحدهای تابعه به‌منظور حصول اطمینان از حسن اجرای وظایف آن‌ها؛
  4. نظارت بر مصرف اعتبار تخصیصی به واحدهای مختلف براساس بودجه تفصیلی مصوب و ارایه گزارش به ریاست دانشگاه و شورای علمی؛
  5. تعیین وضعیت موجود دانشگاه از طریق شناسایی نقاط قوت و تنگنا‌ها و مشکلات و فرصت‌ها و تهدیدات پیش‌رو جهت تعیین راهبردهای پیشنهادی در راستای ارتقاء به وضعیت مطلوب؛
  6. استقرار فرایند شناسایی درآمدها و کنترل مناسب بر چرخه مالی به‌منظور تهیه گزارشات مدیریتی مالی در جهت ایجاد انضباط مالی در بخش‌های مختلف دانشگاه؛
  7. نظارت بر کلیه دریافت و پرداخت‌های دانشگاه؛
  8. تامین نیروی انسانی مورد نیاز دانشگاه در چارچوب قوانین و مقررات؛
  9. شرکت در جلسات شورای علمی دانشگاه جهت اتخاذ تصمیمات لازم؛
  10. تشکیل و مدیریت جلسات کمیته­های سطح معاونت اداری مالی.

دانشکده‌ها

دانشکده‌ها بازوی اجرایی سیاست‌ها و برنامه‌های علمی-آموزشی دانشگاه هستند. هر دانشکده از روند فعالیت‌های علمی و آموزشی دیپارتمنت‌ها و واحدهای تابعه خویش نظارت نموده و موظف به ارایه گزارش فعالیت خویش در مطابقت با برنامه‌های تعریف شده دانشگاه به معاونت‌های علمی و امور محصلان می‌باشند. اجرای امور علمی دانشکده‌ها تحت اشراف معاونت علمی و امور دانشجویی آنان زیر نظر معاونت امور محصلان دانشگاه انجام می‌گیرد.

در دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) 10 دانشکده تحت عناوین «فقه و حقوق»، «علوم سیاسی»، «علوم اجتماعی»، «اقتصاد و مدیریت»، «کامپیوترساینس»، «انجنیری»، «تکنالوژی طبی»، «قابلگی»، «طب دندان» و «طب معالجوی» فعال می‌باشند.

در هر دانشکده شورای علمی و کمیته‌های فرعی تضمین کیفیت، تحقیق، آموزش الکترونیک، نظم و دسپلین، پلان و پالیسی، فرهنگی و نصاب فعال هستند که از این میان شورای علمی بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در سطح دانشکده است. در راس هر دانشکده یک نفر به‌عنوان رئیس قرار که وظایف آتی را دارد.

وظایف رؤسای دانشکده‌ها

  1. نمایندگی مناسب از دانشکده در سطوح بالای دانشگاه و مراجع بیرونی؛
  2. طرح پیشنهادها و برنامه های مناسب برای بهبود وضع تدریسی و کاری دانشکده؛
  3. ارایه مشوره نیک به معاونت علمی جهت بهبود وضعیت آموزشی، اداری و اجرایی؛
  4. نظارت از تطبیق احکام قانون، مقرره، لوایح و فیصله های شورای علمی دانشکده و شوراهای دانشگاه؛
  5. برگزاری و اداره جلسات شورای دانشکده و ارسال مصوبات آن به مراجع ذیربط جهت اجرا و طی مراحل قانونی؛
  6. نظارت برفعالیت های علمی و آموزشی دیپارتمنت‌ها؛
  7. نظارت بر فرایند تحقیق پایانی مقطع لیسانس و پایان نامه ماستری؛
  8. نظارت از بازبینی نصاب تحصیلی و ارسال آن به کمیته اصلی دانشگاه؛
  9. برقراری ارتباطات علمی، تحقیقاتی و ارتقای ظرفیت با نهاد های علمی معتبر بیرونی؛
  10. تلاش جهت ارتقای مستمر آموزش و استفاده از جدیدترین دستاوردهای علمی در این زمینه؛
  11. تلاش جهت ایجاد فضای همکاری صمیمانه میان اعضای دانشکده و فراهم سازی زمینه رضایت دانشجویان به عنوان مشتریان اصلی دانشگاه؛
  12. نظارت از کلیه برنامه های کمیته‌های فرعی دانشکده؛
  13. جمع آوری گزارش کمیته‌های دانشکده و توحیدآن؛
  14. بررسی گزارش فعالیت کمیته‌ها و دیپارتمنت‌ها و ارایه راه حل دقیق در صورت نیاز؛
  15. تدوین و اجرای پلان پنج ساله دانشکده؛
  16. دریافت گزارش ماهوار از دیپارتمنت‌های مربوطه از فعالیت و برنامه های آموزشی اساتید کادرعلمی؛
  17. طراحی، مدیریت و برگزاری سمینارهای علمی مصوب در شورای علمی مربوطه؛
  18. پیشبرد و مدیریت امور پژوهشی دانشکده؛
  19. ابلاغ مصوبات و دستورات مقامات مافوق به دیپارتمنت‌ها؛
  20. شرکت در جلسات موظفی و سایر جلسات بیرون از دانشگاه در صورت نیاز و به دستور معاون علمی؛
  21. ارایه بازخورد به مسول دیپارتمنت مربوطه؛
  22. نظارت از به روز رسانی کریکولم ها مطابق نیاز جامعه و پیشنهاد تغییر آن در صورت نیاز؛
  23. ارایه گزارش جامع سمستر وار و سالانه از کلیه فعالیت های دانشکده به معاونت علمی؛
  24. انجام برنامه نظارت سالانه دانشکده و ارسال به موقع آن به معاونت علمی؛
  25. سایر وظایف قانونی که از طرف مرجع مافوق به وی سپرده می‌شود.

وظایف شورای علمی دانشکده‌ها

شورای علمی دانشکده به‌عنوان بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در سطح دانشکده دارای وظایف ذیل می‌باشد:

  1. طرحوترتیبتشکیلاکادمیک؛
  2. طرحپلان­هاوبرنامه­هایدرسیو پروژه‌هایتحقیقی؛
  3. پیشنهادتثبیترتبعلمیوترفیع علمیاعضایکادرعلمی؛
  4. پیشنهادتقرروانفکاکاعضای کادرعلمی؛
  5. پیشنهادتأسیس،توسعه،تجزیه، الحاقوادغامیاالغایدیپارتمنت­ها؛
  6. تعیینکمیته­هایاختصاصی داخلی؛
  7. ارزیابیفعالیت­هایاکادمیک دیپارتمنت­هادراخیرهرسمستر؛
  8. پیشنهادایجادروابطبامؤسسات علمیداخلیوخارجی؛
  9. تعیینکمیتهبه‌منظورتشخیص کاندیدانبورس­هایتحصیلی،برنامه­هایآموزشیومحافلعلمیو تحقیقی؛
  10. طرحوتصویبطرزالعمل‌های داخلی؛
  11. همکاری موثر و همه جانبه با رئیس دانشکده و آمرین دیپارتمنت در مرور برنامه­های علمی؛
  12. انجامسایروظایفمحوله، طبقاحکاماسنادتقنینی مربوطه.

دانشکده فقه و حقوق

دانشکده فقه و حقوق، اولین دانشکده دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) است که در سال ۱۳۸۶، به‌منظور تعلیم و تربیت شیفتگان و تشنگان بینش فقه اسلامی، و دانش حقوق انسانی تشکیل و در واقع بنای اصلی دانشگاه با این دانشکده تهداب‌گذاری گردید. این دانشکده از بدو تاسیس با ریاست دکتر سید عبداللطیف سجادی و تلاش‌ها و زحمات پیگیر و خستگی‌ناپذیر ایشان  فعالیت نمود و  توانست سهم عمده‌ای در توفیقات، دستاوردها و افتخارات دانشگاه ایفا نماید. تدوین اولین نصاب تحصیلی دنشگاه در این دانشکده و تایید آن در دانشکده شرعیات دانشگاه کابل، ساماندهی و رسیدگی به امور اداری دانشکده، استادان و دانشجویان، مشارکت فعال در برنامه‌ها، جلسات سطح دانشگاه و ارایه طرح و مشورت‌های سازنده برای رونق بهتر امور مربوط به دانشگاه و خدمت در کرسی تدریس به‌عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه در مقاطع لیسانس و ماستری رشته فقه و حقوق دانشگاه از خدمات ارزنده دکتر سید عبداللطیف سجادی به‌عنوان رئیس در اولین دانشکده این دانشگاه است. در حال حاضر صدها دانشجوی اندیشمند و متعهد و جویای دانش و ارزش در این دانشکده در مقطع لیسانس و دوره ماستری مشغول به فراگیری علم فقه و حقوق می‌باشند. آموزش حقوق در غیاب آگاهی فقهی، تحصیل گسسته از پایه می‌­نماید و اشخاصی می­‌توانند از ماده­‌های قانونی ادراک و استنباط درست و ارزنده داشته باشند که از مسایل فقهی آگاهی لازم را داشته باشند. به همین جهت، این دانشکده، متون و قواعد فقهی را به اندازه نیاز در دروس اصلی و اختیاری حقوق گنجانده و عنوان «دانشکده فقه و حقوق» یافته است. دروس رشته فقه و حقوق، در مقاطع لیسانس و ماستری به صورت زیر ارایه می‌شود:

در مقطع لیسانس، دانشجویان موظف هستند حد اقل ۱۳۶ واحد درسی را در مدت 8 سمستر بگذرانند. هم­چنین دانشجویان دوره لیسانس موظف است که در سال پایانی تحصیل،تحقیق پایانی یا  «مونوگراف» خود را در یکی از موضوعات مرتبط با رشته تحت نظارت و راهنمایی استاد راهنما تدوین نماید. پس از بررسی تحقیق پایانی و تایید آن از سوی دانشکده دانشجو رسما فارغ می‌گردد. دروس مقطع لیسانس در دانشکده فقه و حقوق به نحوی تنظیم و ارایه می‌شود که دانشجو، از نظر علمی توانایی می­یابد منصب قضا، وکالت و مشاورت حقوقی را عهده­دار گردد.

دانشکده فقه و حقوق پس از چندین دور فراغت و با اکمال شرایط توانست، در سال تحصیلی ۱۳۹۲ مجوز وزارت محترم تحصیلات عالی افغانستان جهت برگزاری دوره ماستری در رشته‌های حقوق جزا و حقوق بین‌الملل را کسب نماید. مجموع واحدهای دوره ماستری 40 و احد درسی است که طی چهار سمستر ارایه می‌گردد. دانشجویان این رشته پس از گذراندن موفقانه این دوره موظف هستند تا تزس ماستری خود را تحت اشراف استاد راهنمای مصوب تدوین و دفاع نماید.

این دانشکده با برخورداری از اساتید توانمند و اعضای هیأت علمی تمام وقت، علاوه بر تقدیم چندین دور فارغ‌التحصیل در دو مقطع لیسانس و ماستری، در عرصه تحقیقات نیز دارای دستاوردهای ارزشمندی بوده است. تدوین چندین عنوان کتاب درسی و کمک درسی، انجام چندین پروژه تحقیقاتی، چاب و نشر فصلنامه علمی-پژوهشی حقوق و چاب چندین شماره فصلنامه علمی دانشجویی از جمله دستاوردهای ارزشمند این دانشکده است.

جدول استادان هیأت علمی دانشکده فقه و حقوق

شماره نام و تخلص رشته تحصیلی درجه تحصیلی رتبه علمی
1 سید عبداللطفیف سجادی حقوق قضایی دکتری پوهنوال
2 عبدالعلی محمدی حقوق عمومی دکتری پوهنوال
3 عبدالکریم اسکندری حقوق جزا و جرم‌شناسی دکتری پوهاند
4 قاسم‌علی صداقت حقوق عمومی دکتری پوهنوال
5 سید یعقوب عارفی حقوق خصوصی ماستری پوهنوال
6 عزیز الله فصیحی حقوق جزا و جرم‌شناسی دکتری پوهنوال
7 عبدالبصیر نبی‌زاده حقوق جزا و جرم‌شناسی ماستری پوهنوال
8 محمد عیسی فهیمی فقه و معارف اسلامی ماستری پوهنمل
9 علی‌احمد رضایی مبانی حقوق اسلامی دکتری پوهندوی
10 خادم‌حسین حبیبی حقوق جزا و جرم‌شناسی دکتری پوهندوی
11 محمد رحیم اصغری حقوق جزا و جرم‌شناسی دکتری پوهنمل

دانشکده علوم سیاسی

محمد جواد محدثی

رئیس دانشکده علوم سیاسی

دانشجوی دکترای روابط بین‌الملل

دانشکده علوم سیاسی، دومین دانشکده‌ی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) است که در سال ۱۳۸۸، فعالیت خود را آغاز نمود. در حال حاضر برنامه‌های آموزشی این دانشکده در دو مقطع لیسانس و فوق لیسانس ارایه می‌گردد. این دانشکده بیش از ده دوره فراغت در دوره لیسانس و شش دوره فراغت از دوره ماستری را در کار نامه خود دارد. در حال حاضر دیپارتمنت روابط بین‌الملل از جمله دیپارتمنت‌های فعال این دانشکده است و با برخورداری از اساتید برجسته روابط بین‌الملل جایگاه بلندی را در کشور به خود اختصاص داده است. این دیپارتمنت، افزون بر بهره‌گیری از تدریس و همکاری علمی استادان قراردادی، دارای اعضای هیأت علمی دایمی با برخورداری از رتبه‌های علمی بلند و درجه تحصیلی دکتری می‌باشد.

دانشکده  علوم سیاسی با برخورداری از اساتید توانمند و اعضای هیأت علمی تمام وقت، در عرصه انجام تحقیقات علمی نیز دارای دستاوردهای ارزشمندی بوده است. تدوین چندین عنوان کتاب درسی و کمک درسی، انجام چندین پروژه تحقیقاتی، چاب و نشر فصلنامه علمی-پژوهشی علوم سیاسی، برگزاری سمینارهای علمی در موضوعات مختلف علوم سیاسی و روابط بین‌الملل، چاب چندین شماره فصلنامه علمی دانشجویی از جمله دستاوردهای ارزشمند این دانشکده است.

جدول استادان هیأت علمی دانشکده علوم سیاسی

شماره نام و تخلص رشته تحصیلی درجه تحصیلی رتبه علمی
1 سید عبدالقیوم سجادی روابط بین‌الملل دکتری پوهاند
2 محمد وحید بینش اندیشه سیاسی دکتری پوهاند
3 محمد جواد موسوی (محدثی) روابط بین‌الملل دانشجوی دکتری پوهنمل
4 سید طاهر عرفانی روابط بین‌الملل دکتری پوهنمل
5 محمد زکی کریمی سیاستگذاری عمومی دکتری پوهنمل
6 رمضانعلی فصاحت روابط بین‌الملل ماستری پوهنمل

دانشکده علوم اجتماعی

سید محمد داود علوی

رئیس دانشکده علوم اجتماعی

دانشجوی دکترای فلسفه و کلام

دانشکده علوم اجتماعی در سال 1388 با مجوز رسمی وزارت محترم تحصیلات عالی افغانستان تأسیس و در سال 1389 اقدام به جذب و پذیرش دانشجو در رشته جامعه شناسی نمود. این دانشکده در سال 1390 مجوز دیپارتمنت علوم قرآنی را نیز از وزارت محترم تحصیلات عالی اخذ کرده و درهمان سال در این رشته دانشجو جذب نمودند. این دانشکده دارای دو دیپارتمنت علوم قرآنی و معارف اسلامی است.

جدول استادان هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی

شماره نام و تخلص رشته تحصیلی درجه تحصیلی رتبه علمی
1 سید محمدداود علوی فلسفه و کلام دانشجوی دکتری پوهندوی
2 علیرضا اخلاقی فلسفه ماستری پوهنمل
3 محمدعلی اخلاقی جامعه شناسی ماستری پوهنمل
4 رمضانعلی رحیمی فلسفه دانشجوی دکتری پوهندوی
5 سیدامین الله رزمجو فلسفه و کلام اسلامی دانشجوی دکتری پوهنمل
6 محمدقاسم الیاسی فلسفه اسلامی دکتری پوهاند

 

دانشکده اقتصاد

رضا حسین‌زاده

رئیس دانشکده اقتصاد

دانشجوی دکترای ریاضی کاربردی

دانشکده اقتصاد دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)،  با هدف تولید دانش و تربیت نیروهای متخصص در زمینه نظریه‌پردازی، مدیریت کلان اقتصاد ملی و فراغت کادرهای مدیریتی برای ادارات دولتی و بخش‌های خصوصی، در تاریخ  با مجوز رسمی از وزارت محترم تحصیلات عالی افغانستان تأسیس و راه اندازی شده و در بهار ۱۳۸۹ اقدام به جذب و پذیرش دانشجو نمود. این دانشکده دارای دو دیپارتمنت (رشته) اقتصاد تجارتی و مدیریت تجارتی در مقطع لیسانس می‌باشد.

دیپارتمنت اقتصاد تجارتی با توجه به نیازمندی‌های جامعه در زمینه تجارت و بازرگانی با تخصص برنامه‌ریزی اقتصادی، محاسبه، احصائیه و مدیریت ارگآن‌های اقتصادی و تجارتی، احداث شده است. دیپارتمنت مدیریت تجارت با هدف مدیریت کسب و کار و تولید کار خلاقانه در زمنیه‌های اداره مؤسسات اقتصادی و تجارتی با تخصص‌های مدیریت تجارت، محاسبه، احصائیه و برنامه‌ریزی اقتصادی فعالیت می‌نماید.

جدول اساتید هیأت علمی دانشکده اقتصاد

شماره نام و تخلص رشته تحصیلی درجه تحصیلی رتبه علمی
1 رضا حسین زاده ریاضی کاربردی دانشجوی دکتری پوهنمل
2 محمد جان رحمانی علوم اقتصادی دانشجوی دکتری پوهندوی
3 سید براتعلی نقوی علوم اقتصادی دانشجوی دکتری پوهنمل
4 غلام رضا رسولی کمالی علوم اقتصادی دانشجوی دکتری پوهنمل
5 علی‌شاه حسنی مدیریت دولتی دانشجوی دکتری پوهندوی

 

دانشکده کامپیوترساینس

عباس محبی

رئیس دانشکده کامپیوتر ساینس

ماستر کامپیوتر

دانشکده کامپیوتر ساینس دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) در سال۱۳۹۰ با مجوز رسمی وزارت محترم تحصیلات عالی تأسیس شد. این دانشکده به هدف آموزش نیروی متخصص در زمینه​‌های زیر ایجاد شده است:​

  1. توسعه و مدیریت سیستم‏‌های نرم‌افزاری؛
  2. طراحی، اجرا و مدیریت شبکه‌‏های کامپیوتری درسطوح مختلف؛
  3. طراحی، ساخت و مدیریت سیستم‌​های معلوماتی(دیتابیس)؛
  4. اجرای پروژه‌‏های صفحات وب و تعلیم زبان​‌های برنامه نویسی مختلف؛
  5. همراهی با علوم و تکنولوژی​‌های روز در حوزه کامپیوتر.

این دانشکده از دو دیپارتمنت مهندسی نرم‌افزار و تکنالوژی معلوماتی برخوردار است. در برنامه‌های آموزشی دیپارتمنت مهندسی نرم‌افزار آنچه از اهمیت ویژه برخودار است تربیت  و آموزش نیروی ورزیده و مسلکی است که از توانمندی علمی و فنی مرتبط با این رشته برخودار باشد. در این دانشکده دو دیپارتمنت مهندسی نرم‌افزار و تکنالوژی معلوماتی فعالی می‌باشد.

دیپارتمنت مهندسی نرم‌افزار

دیپارتمنت مهندسی نرم‌افزار در عصر تکنالوژی ارتباطات و انفجار اطلاعات از پایه های اساسی پیشرفت و ترقی است. تولید نرم‌افزارهای مورد نیاز جامعه، برخورداری جامعه از تسهیلات ارتباطات مجازی و پایه گزاری خدمات انلای از اهداف مهم این دیپارتمنت محسوب می‌شود. کاربرد دانش مهندسی نرم‌افزار ضرورت فراگیری آنرا بیش از هر زمان دیگر جدی تر ساخته است. همسویی دانش و تکنالوژی در این رشته علمی موجب می‌شود تا در کنار دروس نظری روی طراحی پروژه های کاربرد و فعالیت‌های عملی دانشجویان توجه جدی صورت گیرد. از این روی دیپارتمنت مهندسی نرم‌افزار تلاش نمود تا لابراتوار مجهز  را جهت فراگیری بهتر علوم معاصر کامپیوتر به‌ویژه در حوزه نرم‌افزاری را مهیا نماید.

دیپارتمنت تکنالوژی معلوماتی

این دیپارتمنت برای دستیابی به اهداف اختصاصی خویش تلاش نموده وتوانسته برای توانمند سازی و بالا بردن کیفیت درسی موفق باشد. این دیپارتمنت با داشتن صنف ها و لابراتوار های مجهز و معیاری که از امکانات و تسهیلات لازم برخوردار است چندین دوره فراغت را موفقانه انجام داده است. این دیپارتمنت برای مدیریت و بالابردن کیفیت درسی از امکانات مانیتورها، پروجکتورها چوکی های منظم و معیاری و متباقی لوازم مورد نیاز را فراهم نموده است. این دیپارتمنت در تلاش است تا با بالابردن کیفیت درسی و دانش دانشجویان زمینه تحصیل بهتر برای دانشجویان فراهم سازد.

دیپارتمنت تکنالژی معلوماتی تلاش دارد تا با داشتن بهترین استادان ارایه با کیفیترین خدمات تحصیلی نیروی مسلکی تربیه کرده تا توانایی طراحی و دیزاین شبکه های امن و قابل اعتماد را  داشته باشند و همچنان فعال نگهداشتن شبکه و سیستم، مدیریت سیستم و تامین امنیت شبکه و عیب یابی شبکه را به درستی انجام دهد.

لابراتوار سیسکو

درین لابراتوار برعلاوه برنامه‌های کاربردی برای مجازی سازی شبکه ها از دستگاه های فیزیکی سیسکو مثل سویچ و مسیریاب (Router)، Access Point، Firewall و رگ و غیره وجود دارد و دانشجویان بعد از فراگیری داشن تیوری هر درس کار عملی درس مربوطه را در این لابتوار فرامیگیرد. در درس های عملی استادان مجرب وجود دارد که برای دانشجویان بعد از طراحی و نیازسنجی هر شبکه به پیاده سازی سناریو میپردازد و بعد از انجام سناریو توسط استاد برای دانشجوین محلت داده می‌شود تا بشکل گروپی و انفرادی سناریو را پیاده سازی کرده و توسط استاد و همکاری میشوند و در صورت نیاز به کار های عملی و حل مشکل برای حل مشکل و تمرین بیشتر توسط لابرانت با دانشجویان کار می‌شود.

جدول استادان دانشکده کامپیوترساینس

شماره نام و تخلص رشته تحصیلی درجه تحصیلی رتبه علمی
1 سید محمدشریف شاکر کامپیوتر ماستری پوهنمل
2 سید زکریا حبیب مهندسی فناوری اطلاعات دانشجوی دکتری پوهنیار
3 محمدعلی فهیمی مهندسی فناوری اطلاعات دانشجوی دکتری پوهنیار
4 محمدآصف دولت نظر مهندسی فناوری اطلاعات ماستری پوهنیار
5 سیدمحمد احمدی مهندسی فناوری اطلاعات دانشجوی دکتری پوهنیار
6 عباس محبی کامپیوتر ماستری پوهنیار

 

دانشکده انجنیری

. دانشکده انجنیری

دانشکده انجنیری دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) به‌عنوان یکی از رشته‌های اساسی در سال 1391 در کنار سایر دانشکده‌ها  شروع به فعالیت نمود. این دانشکده طی بیش از ده سال فعالیت علمی تعداد زیادی دانشجوین را در رشته‌های انجنیری برق و سیول تقدیم جامعه نموده است.

دانشکده انجنیری تلاش می‌کند تا زمینه‌های مناسب را برای تربیت انجنیران متعهد و متخصص متناسب با معیار های جهانی و نیاز های اساسی کشور فراهم ساخته و نقش پیشتاز را  در توسعه علمی و آبادی کشور ایفا نماید. این دانشکده با در اختیار داشتن کادر علمی توانمند و مجرب، فضاها و امکانات آموزشی، تجهیزات لابراتواری و امکانات تحقیقاتی مناسب، از جایگاه ویژه‌ای در سطح کشور برخوردار بوده و افتخار دارد که تاکنون تعداد صدها دانشجوی توانمند، متعهد و متخصص را در رشته‌های تخصصی سیول و برق تربیت، و به جامعه تقدیم نماید.

دیپارتمنت انجنیری سیول در سال 1390 در ساختار تشکیلاتی دانشکده انجنیری به هدف تربیت انجنیران متعهد و متخصص شروع به فعالیت نمود. این دیپارتمنت موضوعات از قبیل برنامه‌ریزی، طراحی و دیزاین، اجرا، نظارت و ارزیابی، راه اندازی، بهره برداری ساختمآن‌ها، بناها و تأسیسات زیربنایی و روبنایی را به دانشجویان آموزش می‌دهد. دانشجویان با فراگیری موفقانه این برنامه علمی قادرخواهند بود تا با توانمندی بالا در موقعیت های شغلی ذیل  فعالیت نمایند:

  1. انجنیر طراح در پروژه های عمرانی (انجنیر دیزاین)؛
  2. مدیریت پروژه‌های عمرانی (مدیر پروژه )؛
  3. اجرا و نظارت از تطبیق پروژه‌های عمرانی( انجنیر کنترل و نظارت)؛
  4. ارزیابی پروژه‌های عمرانی (انجنیر ارزیاب)؛
  5. بازرسی پروژه‌های عمرانی تکمیل شده (Inspection)؛
  6. مدیریت ساختمآن‌ها در هنگام بهره برداری (انجنیر حفظ و مراقبت).

دیپارتمنت برق در سال (۱۳۹0) در چوکات دانشکده انجنیری به‌عنوان یکی از رشته‌های مهم در عصر تکنالوژی شروع به فعالیت نموده و به آموزش و کاربرد های مرتبط با الکتریسته، الکترومقناطیس، و الکترونیک می پردازد. دیپارتمنت برق با سعی و تلاش فراوان توانسته است تا بستر مناسب را برای تربیت نیروی متهد و متخصص در گرایش‌های مختلف (گرایش‌های الکترونیک، مخابرات، کنترل و قدرت) این رشته در مقطع لیسانس مهیا نماید. این دیپارتمنت مأموریت دارد تا دانشجویان را در گرایش‌های فوق‌الذکر با دانش، مهارت، و خلاقیت مرتبط به برق و الکترونیک به جامعه تقدیم نماید. در این دوره گرایش‌های علمی الکترونیک، مخابرات، قدرت و کنترل مورد آموزش قرار دارد.

امکانات آموزشی دانشکده انجنیری

دانشکده انجنیری از امکانات مناسب آموزشی و تحقیقی لازم در دیپارتمنت‌های  انجنیری سیول و برق برخوردار می‌باشد. این امکانات شامل فضای آموزشی مناسب و معیاری، صنوف درسی استاندارد شامل صنف درسی برای رسم و تخنیک، صنف پروژه، لابراتوارهای مجهز ( لابراتوارهای سروی، خاک، کانکریت، لابراتواری بخش برق و فیزیک)، دفاتر اداری منظم، کتابخانه فیزیکی و دیجیتالی، سالن همایش و کنفرانس‌ها می‌باشند.

جدول استادان هیأت علمی دانشکده انجنیری

شماره نام و تخلص رشته تحصیلی درجه تحصیلی رتبه علمی
1 علی نقی امینی انجنیری برق دانشجوی ماستری پوهنیار
2 محمدیاسین روشن فیزیک دانشجوی دکتری پوهنیار
3 محمدعیسی نوید شهرسازی و محیط زیست ماستری پوهنیار
4 رجبعلی احمدی مدیریت منابع آب ماستری پوهنیار

 

دانشکده تکنالوژی طبی

آدم‌خان علیپور

رئیس دانشکده تکنالوژی طبی

ماستر بیوشیمی بالینی

تکنالوژی طبی شاخه‌ای از علوم طبی است که در ارتباط با تشخیص بیماری‌ها با انجام آزمایشات در لابراتوار‌های تخصصی مانند لابراتواری خون شناسی، ایمنولوژی و سرولوژی و بیوشیمی، باکتریولوژی می‌باشد. این رشته با نام مدیکال تکنالوژی در دانشگاه‌‌های جهان آموزش داده می‌شود. مدت تحصیل در این رشته چهار سال می‌باشد و مدرک لیسانس تکنالوژی طبی یا علوم لابراتواری به دانشجو تعلق می‌گیرد. دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) اولین دانشگاهی است که این رشته را در مقطع لیسانس راه اندازی نموده است. کسانی که از این رشته فارغ‌التحصیل می‌شوند به صورت مسلکی علوم  لابراتواری را فرا می‌گیرند.

این رشته در سال 1391 در دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) راه اندازی شد. دانشکده تکنالوژی طبی تلاش دارد هر سال بر ارتقای کیفیت آموزش دانشجویان در دروس تئوری و عملی بیفزاید و در این راستا هم در زمینه جذب هیأت علمی متخصص و برگزاری ورکشاپ ها برای آشنایی با متون نوین تشخیصی و تحقیقات به روش مسلکی در مرکز تحقیقات و همچنان در تهیه تجهیزات مورد نیاز پیشرفت‌های زیادی داشته است.

دانشکده تکنالوژی طبی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) دارای لابراتوارهای مجهز برای آموزش دانشجوین می‌باشد. لابراتوار‌های فعال در این دیپارتمنت عبارتند از:

  1. لابراتوار بیوشیمی و هورمون شناسی؛
  2. لابراتوار هماتولوژی و ایمنولوژی؛
  3. لابراتوار پارازیتولوژی؛
  4. لابراتوار هیستولوژی؛
  5. لابراتوار پاتولوژی؛
  6. لابراتوار کیمیا؛
  7. لابراتوار بیولوژی؛
  8. لابراتوار میکروبیولوژی و باکتریولوژی.

جدول استادان دانشکده تکنالوژی طبی

شماره نام و تخلص رشته تحصیلی درجه تحصیلی رتبه علمی
1 میثم سجادی بیوشیمی بالینی ماستری پوهنیار
2 آدم خان علیپور بیوشیمی بالینی ماستری پوهنیار
3 خان محمد توسلی کیمیای عضوی ماستری پوهنمل
4 حسین رحیمی مایکولوژی دکتری پوهنیار

 

دانشکده قابلگی

دانشکده قابلگی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) از سال ۱۳۹۱ به فعالیت آغاز نموده است و با استفاده از اساتید مجرب و منابع معتبر و اهمیت دادن به بعد آموزش مفهومی و برتر مورد توجه بسیاری از جوانان آرزومند خدمت برای جامعه صحت کشور قرار گرفته است.

جدول اساتید هیأت علمی دانشکده قابلگی

شماره نام و تخلص رشته تحصیلی درجه تحصیلی رتبه علمی
1 نسا محمدی صحت باروری دانشجوی دکتری پوهنیار
2 فاضله هزاره صحت باروری دانشجوی دکتری پوهنیار
3 نفیسه سعیدی قابلگی ماستری پوهنیار
4 الهه جعفری قابلگی ماستری پوهنیار

 

دانشکده طب دندان

نصیر احمد احمدی نژند

رئیس دانشکده ظب دندان

MD طب دندان

دانشکده طب دندان در ساختار رسمی دانشگاه خاتم‌النبیین‌(ص)  در سال 1395 ایجاد گردید. این دانشکده در طول فعالیت علمی خود توانست در جایگاه یک مرکز علمی معیاری و برخوردار از اعتبار علمی و اجتماعی قرار گیرد. جذب و استخدام تعدادی از اساتید متخصص و هیأت علمی  تمام وقت، جلب همکاری تعداد بیش از ۵۰ تن از اساتید توانمند پاره‌وقت و قراردادی، برخورداری از کارمندان با تجربه و متعهد از نقاط قوت این دانشکده محسوب می‌شود. در کنار نیروی انسانی توانمند، ظرفیت اداری، سیستم دیجیتالی، زیربنای معیاری و لابراتوارهای مجهز از ظرفیت‌های دیگر این دانشکده به شمار می‌رود.

امکانات دانشکده طب دندان

  1. تجهیزات خدماتی و آموزشی مجهز دندان در چوکات شفاخانه کادری دانشگاه خاتم‌النبیین‌(ص). این دانشگاه از معدود دانشگاه‌های خصوصی کشور است که شفاخانه کادری مجهز دارد؛
  2. فراهم نمودن تسهیلات برای ادامه‌ی تحصیل دانشجویان در خارج از کشور (در دوره‌ ستاژ و تخصص)؛
  3. ایجاد یک لابراتوار مجهز در بخش پروستودنتیک؛

دستاوردهای دانشکده طب دندان

  1. ارایه مقاله‌های علمی در سطح بین‌المللی توسط اساتید دانشکده؛
  2. ارایه مقاله‌های علمی در سطح بین‌المللی توسط دانشجویان دانشکده؛
  3. ثبت بودن دانشکده در برنامه USMLE؛
  4. ثبت بودن دانشکده در WHO.

جدول استادان هیأت علمی دانشکده طب دندان

شماره نام و تخلص رشته تحصیلی درجه تحصیلی رتبه علمی
1 نصیراحمد احمدی نژند طب دندان MD پوهنیار
2 محمدمنصور محبی طب دندان MD پوهنیار
3 سیداحمد سروش میری طب دندان تخصص پوهنیار
4 عطیه خواجه عمری طب دندان تخصص پوهنیار

 

دانشکده طب معالجوی

داکتر محمد جواد جواد

رئیس دانشکده طب معالجوی

متخصص داخله

دانشکده طب معالجوی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)، در سال 1390 با مجوز رسمی از وزارت محترم تحصیلات عالی افغانستان تأسیس و در بهار سال 1390 اقدام به جذب و پذیرش دانشجو نمود. این دانشکده دارای دو دیپارتمنت بوده و برنامه‌های آموزشی در مقطع MD را در رشته‌ طب معالجوی برگزار می‌کند. تاکنون شش دوره فارغین را تقدیم جامعه نموده و خوشبختانه در امتحانات دوره تخصص که توسط کمیته ملی امتحانات برگزار می‌گردد، بیشترین تعداد قبولی را با رتبه های برتر را بخود اختصاص داده است. این دانشکده علاوه بر ارایه خدمات آموزشی در بخش تیوری، در بخش عملی نیز علاوه بر در اختیار داشتن شفاخانه تدریسی خاتم‌النبیین(ص)، در کابل و غزنی، با تعدادی از شفاخانه های دیگر دولتی و خصوصی نیز قرار داد همکاری داشته که به آموزش دروس عملی دانشجویان می پردازد. دانشجویان در کنار دروس نظری در بخش عملی مضامین مختلف طبی شامل داخله، جراحی، چشم، گوش، گلو و بینی، ، اطفال، انتانی و توبرکلوز، جلدی، جراحی عصب، یورولوژی، نسائی و ولادی، اورتوپیدی، عقلی و عصبی را در شفاخانه ها فرا می گیرند.  این مرکز دارای یک شفاخانه کادری مجهز در بخش پیوند گرده می‌باشد که خدمات ثالثی را برای مردم افغانستان فراهم می سازد و در عین حال یکی از مراکزی است که در بخش معالجه نیز خدمات با کیفیت را به جامعه عرضه می‌کند.

دانشکده طب معالجوی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) دارای 13 لابراتوار مجهز شامل لابراتوارهای آناتومی، هیستولوژی، پاتولوژی، بیوشیمی­­­­­‌‌­­­­، کیمیا، میکروبیولوژی، بیولوژی و مهارت‌های کلینیکی می­باشد.

جدول اساتید هیأت علمی دانشکده طب معالجوی

شماره نام و تخلص رشته تحصیلی درجه تحصیلی رتبه علمی
1 جعفرعلی مرادی طب دانشجوی دکتری پوهنیار
2 محمد جواد جواد داخله تخصص پوهنیار
3 علی احمد مکارم ناصری طب ماستری پوهنوال
4 سیف الله نیازی داخله تخصص پوهنیار
5 موسی بشیر آموزش صحت دانشجوی دکتری پوهنیار
6 سید شریف بلخی زیست شناسی دکتری پوهنیار
7 خانعلی محمدی صحت عامه دکتری پوهندوی
8 محمدلطیف نظری فارماکولوژی ماستری پوهنمل
9 سیدیوسف موسوی فیزیولوژی دکتری پوهندوی
10 شیرین صفری آناتومی ماستری پوهنیار
11 گلاله نورزهی آناتومی دانشجوی دکتری پوهنیار

حدود یک‌ونیم دهه فعالیت علمی، آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) و تلاش مجدانه دانشگاه با شعار تعهد و تخصص، همدلی بی‌مانند، پشتکار و تلاش بی‌وقفه کارگزاران این نهاد تحصیلی ثمرات ماندگار و دستاوردهای ارزشمندی را در کارنامه درخشان آن به ثبت رسانده است که در ذیل به آن پرداخته می‌شود.

مهم‌ترین دستاوردها

  1. افتتاح شعبه غزنی دانشگاه با رشته‌های حقوق و علوم سیاسی، اقتصاد، و طب معالجوی در سال 1391؛
  2. ارتقای مؤسسه تحصیلات عالی خاتم‌النبیین(ص) به دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) در سال 1391؛
  3. اخذ جواز و راه اندازی رشته‌های ماستری در سال 1392؛
  4. شمولیت در پروسه تضمین کیفیت و اعتباردهی وزارت تحصیلات عالی در جمع سه دانشگاه خصوصی دیگر در سال 1391؛
  5. کسب سند اعتبار علمی در زمستان 1399؛
  6. ایجاد شفاخانه کادری خاتم‌النبیین(ص) در سال 1394؛
  7. کسب رتبه دوم در ارزیابی تضمین کیفیت وزارت تحصیلات عالی در سال 1395؛
  8. ایجاد مرکز تحقیقات و فن آوری با تأسیس حیوان خانه برای اولین بار در سطح کشور در سال 1395؛
  9. چاپ بیش از 33 عنوان کتاب درسی و ممد درسی؛
  10. برگزاری سیمنارها، ورکشاپ ها و نشست های علمی در سطوح مختلف دانشگاهی، ملی و بین‌المللی؛
  11. چاپ مقالات (ISI) 18 عنوان، مقالات (ISC) 22 عنوان، طرح‌های پژوهشی طبی، 46 عنوان؛
  12. کسب جایگاه و مقام سوم مجموعه علوم طبی در ارزیابی هیأت وزارت تحصیلات عالی و نهاد ریاست جمهوری در سال 1397؛
  13. راه اندازی بخش پیوند در شفاخانه کادری خاتم‌النبیین(ص) در سال 1397؛
  14. راه اندازی مرکز آموزش‌های کاربردی در سال 1398؛
  15. راه اندازی سیستم مدیریت آموزشی(LMS) در سطح دانشگاه که یکی از بهترین سیستم در سطح کشور می‌باشد؛
  16. تأسیس شفاخانه‌ی کادری در شعبه غزنی؛
  17. حمایت و همکاری در تأسیس مؤسسه تحصیلات عالی خاتم‌النبیین(ص)، جاغوری؛
  18. دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) در راستای تحقق اهداف استراتژیک خود با نهاد‌های مختلف علمی، پژوهشی در سطح ملی و بین‌المللی، 60 تفاهمنامه همکاری (با دانشگاه‌های از کشورهای اندونزی، چین، ایران و هند) امضا نموده است. این تفاهمنامه‌ها با محوریت تبادل استاد و دانشجو، انتقال تجربیات، انتقال دانش، انجام تحقیقات علمی، ارتقای ظرفیت نیروی انسانی و ارایه دوره‌های آموزشی مشترک و سایر مسایل علمی می‌باشد؛
  19. نشریات علمی: مجله‌های دانشجویی چون مجله دانشجویی عصر اطلاعات، مجله دانشجویی طب دندان، مجله دانشجویی کار‌آفرین، مجله دانشجویی فروغ اندیشه، مجله‌های دانش‌آموختگان فوق لیسانس دانشگاه در زمینه «روابط بین‌الملل»، «حقوق بین‌الملل» و «حقوق جزا و جرم‌شناسی» تلاش دیگری در وادی نیک‌نام پژوهش است. هدف از راه‌اندازی و نشر این مجله‌ها ترویج و توسعه تحقیق میان دانشجویان تمام رشته‌‌های فعال دانشگاه در حوزه‌های علوم فنی، علوم طبی و علوم انسانی می‌باشد.

آثار علمی اساتید دانشگاه

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)  علاوه بر ارایه آموزش با کیفیت و معیاری توانسته است فعالیت خویش را در حوزه‌های تحقیقات علمی و خدمات صحی برای پاسخ به نیازمندی‌های جامعه توسعه دهد. نشر مقالات علمی پژوهشی، چاپ و نشر کتاب‌های درسی، برگزاری کنفرانس‌ها و کنگره‌های علمی از جمله فعالیت­های تحقیقی دانشگاه است که به تعداد 323 مقاله علمی در مجلات علمی داخلی، 29 مقاله ISI  و 27 عنوان مقالۀ ISC ، 33 عنوان کتاب درسی در رشته‌های مختلف توسط اساتید این دانشگاه چاپ و نشر شده است. به علاوه، بیش از 500 سیمنار، کنفرانس و کنگره‌های علمی توسط این دانشگاه در راستای آگاهی‌دهی عامه و ترویج علم دایرشده است.

کتاب‌ها

شماره نام کتاب نویسنده حوزه تاریخ نشر
۱ پارلمان؛ قانون‌گذاری، نظارت و نمایندگی دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی ۱۳۹۲
2 مبانی تئوریک احزاب سیاسی در اسلام دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی ۱۳۸۶
3 مبانی تحزب در اندیشه سیاسی اسلامی دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی ۱۳۸۷
4 افغانستان و جهانی شدن دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی ۱۳۹۳
5 شیوه‌های تعمیق بینش سیاسی دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی ۱۳۸۲
6 گفتمان جهانی‌شدن و اسلام سیاسی در افغانستان پساطالبان دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی ۱۳۸۸
7 درآمدی بر اسلام و جهانی‌شدن دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی ۱۳۸۶
8 دیپلماسی و رفتار سیاسی در اسلام دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی ۱۳۹۲
9 سیاست خارجی افغانستان دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی ۱۳۹۷
10 جامعه شناسی سیاسی افغانستان دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی ۱۳۹۵
11 گفتمان های امنیتی در روابط بین الملل دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم انسانی 1399
12 افغانستان معاصر و چالش سامان سیاسی دکتر محمدوحید بینش علوم انسانی ۱۳۸۸
13 جهانی شدن و تروزیزم (ترجمه) دکتر سید طاهر عرفانی علوم انسانی 1392
14 جایگاه اهلبیت از دیدگاه امام ابوحنیفه(ره)‌ دکتر محمدشفق خواتی علوم انسانی ۱۳۸۸
15 منازعات سیاسی-اقتصادی پاکستان و افغانستان محمد جواد محدثی علوم انسانی 1398
16 جهانی شدن و تروریزم رمضان‌علی فصاحت علوم انسانی 1392
17 ویژگی‌های حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) دکتر سید عبداللطیف سجادی علوم انسانی 1383
18 اخوت و برادری در اسلام دکتر سید عبداللطیف سجادی علوم انسانی 1386
19 ازدواج از دیدگاه قرآن و سنت دکتر سید عبداللطیف سجادی علوم انسانی 1390
20 موقعیت حقوقی زنان بزه‌دیده از منظر فقه و حقوق دکتر عبدالکریم اسکندری علوم انسانی 1391
21 بررسی جرم‌شناختی آثار محکومیت کیفری و راهکارهای آن دکتر عبدالکریم اسکندری علوم انسانی 1401
22 حقوق اساسی جمهوری اسلامی افغانستان دکتر قاسم‌علی صداقت علوم انسانی 1388
23 اصول محاکمات مدنی1 دکتر قاسم‌علی صدقت علوم انسانی 1398
24 حقوق بین‌المللی کار دکتر قاسم‌علی صداقت علوم انسانی 1401
25 راهکارهای تضمین حقوق شهروندی در فقه اسلامی دکتر قاسم‌علی صداقت علوم انسانی ۱۳۹۱
26 افغانستان و دولت مدرن دکتر عبدالعلی محمدی علوم انسانی ۱۳۹4
27 حقوق اساسی افغانستان دکتر عبدالعلی محمدی علوم انسانی 1397
28 حقوق اداری افغانستان دکتر عبدالعلی محمدی علوم انسانی 1397
29 درآمدی بر ساختار حکومت اسلامی دکتر عبدالعلی محمدی علوم انسانی 1388
30 حقوق بشر و آزادی‌های اساسی دکتر محمدقاسم الیاسی علوم انسانی ۱۳۹۳
31 بیولوژی حجره دکتر محمد حسین صالحی علوم طبی 1398
32 بیوشیمی عمومی آدم‌خان علیپور و همکاران علوم طبی 1401

 

مقالات

شماره عنوان مقاله نویسنده نشریه
1 طالبان؛ ایران و پاکستان دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی، ش 2 (ISC)
2 شوراهای اسلامی و دیدگاه‌ها دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی، ش 3 (ISC)
3 امام خمینی و جنبش‌های اسلامی معاصر دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی، ش 5 (ISC)
4 نیم‌نگاهی به مفهوم امنیت (ترجمه) دکتر سید عبدالقیوم سجادی پژوهش سیاست نظری
5 تاملی در نظریه‌های امنیت بین‌المللی دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی، ش 5 (ISC)
6 سیاست خارجی دولت اسلامی از دیدگاه امام علی دکتر سید عبدالقیوم سجادی پژوهش سیاست نظری
7 مبانی فقهی مشارکت سیاسی دکتر سید عبدالقیوم سجادی پژوهش سیاست نظری
8 نگرش دینی بر مولفه‌های مقوم حزب دکتر سید عبدالقیوم سجادی بازتاب اندیشه، ش 21
9 جایگاه عدالت در اندیشه سیاسی محقق نراقی دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی، ش 13 (ISC)
10 اصول سیاست خارجی در قرآن دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی، ش 15 (ISC)
11 دیپلماسی و رفتار سیاسی در اسلام(1) دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی ش19 (ISC)
12 دیپلماسی و رفتار سیاسی در اسلام(2) دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی ش20 (ISC)
13 اندیشمندان مسلمان و قرائت اسلامی از جهانی شدن دکتر سید عبدالقیوم سجادی بازتاب اندیشه،  ش 31 (ISC)
14 اسلام و جهانی شدن دکتر سید عبدالقیوم سجادی کتاب نقد، بازتاب اندیشه، ش  40
15 جامعه و حکومت در اندیشه سیاسی محقق نراقی دکتر سید عبدالقیوم سجادی پژوهش‌های مدیریت راهبردی
16 دیپلماسی و رفتار سیاسی در اسلام(3) دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی ش21 (ISC)
17 شیعه و جهانی شدن دکتر سید عبدالقیوم سجادی شیعه‌شناسی، ش 3 و 4
18 جهانی شدن و مهدویت؛ دو نگاه به آینده دکتر سید عبدالقیوم سجادی ش33 (علمی-ترویجی)
19 تحلیل گفتمانی جهانی شدن دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی، ش 28 (ISC)
20 افغانستان، لیبرالیزم و طالبانیزم دکتر سید عبدالقیوم سجادی علوم سیاسی، ش39 و 40
21 فقه و قانونگذاری؛ ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها دکتر سید عبدالقیوم سجادی فصلنامه پویش، ش 1
22 جهانی شدن در رویکردهای متفاوت دکتر سید عبدالقیوم سجادی فصلنامه پویش، ش 2 و 3
23 مبانی تیوریک سیاست خارجی افغانستان در دوره حامد کرزی دکتر سید عبدالقیوم سجادی فصلنامه پویش، ش 6
24 رابطه سنت و تجدد در افغانستان دکتر سید عبدالقیوم سجادی اندیشه خاتم، ش 1
25 نوسازی سیاسی و کارآمدی حکومت در افغانستان دکتر سید عبدالقیوم سجادی فصلنامه پویش، ش 7
26 مشارکت سیاسی در افغانستان؛ موانع و راهکارها دکتر سید عبدالقیوم سجادی فصلنامه پویش، ش 7
27 تحقیق علمی و توسعه اجتماعی دکتر سید عبدالقیوم سجادی اندیشه خاتم، ش 2
28 اسلامی سازی علوم انسانی، امکان یا امتناع دکتر سید عبدالقیوم سجادی اندیشه خاتم، ش 3
29 گفتمان اسلامی و همگرایی بین‌المللی دکتر سید عبدالقیوم سجادی فصلنامه علوم سیاسی
30 گفتگو؛ منطق دیپلماسی پیامبر اکرم(ص) دکتر سید عبدالقیوم سجادی اندیشه خاتم، ش 4
31 سرمایه اجتماعی و چالش‌های انتخاباتی در افغانستان دکتر سید عبدالقیوم سجادی فصلنامه علوم سیاسی
32 فصل نا نوشته سیاست خارجی افغانستان دکتر سید عبدالقیوم سجادی دو فصلنامه علمی-پژوهشی
33 صورتبندی گفتمان تقریبی در اندیشه اسلامی با تاکید بر دیدگاه آیت‌الله محسنی(ره) دکتر سید عبدالقیوم سجادی فصلنامه علمی پژوهشی
34 قانونگذاری از منظر فقهای اسلامی با تاکید بر اندیشه آیت‌الله محسنی(ره) دکتر سید عبدالقیوم سجادی فصلنامه علمی پژوهشی
35 کنترل قدرت سیاسی دولت اسلامی از منظر فقهای اسلامی با تاکید بر دیدگاه آیت‌الله محسنی(ره) دکتر سید عبدالقیوم سجادی اندیشه خاتم، ش 8
36 کارآمدی و مشروعیت حکومت در افغانستان دکتر محمد وحید بینش فصلنامه پویش، ش 7
37 درآمد نظری بر علل ظهور و گسترش افراط‌گرایی در جهان اسلام دکتر محمد وحید بینش فصلنامه علوم انسانی، ش 5
38 فرهنگ سیاسی سنتی و چالش‌های انتخاباتی افغانستان دکتر محمد وحید بینش فصلنامه علوم انسانی، ش 8
39 انحظاط سیاسی از دیدگاه ابن خلدون دکتر سید طاهر عرفانی کوثر
40 گفتمان سیاسی سازمان کنفرانس اسلامی دکتر سید طاهر عرفانی کوثر
41 نگاه مقایسه‌ای به دیپلماسی غرب و اسلام دکتر سید طاهر عرفانی اندیشه خاتم
42 تروریزم و علل بنیادی آن (ترجمه) دکتر سید طاهر عرفانی فصلنامه علوم انسانی، ش 1
43 قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی و انتخابات افغانستان دکتر سید طاهر عرفانی فصلنامه علوم انسانی، ش 8
44 منازعه روش‌شناسانه میان آرمانگرایی و واقع‌گرایی دکتر سید طاهر عرفانی فصلنامه علوم سیاسی، ش 9
45 بی‌ثباتی سیاسی و فساد سیاسی در افغانستان دکتر محمد زکی کریمی فصلنامه پویش، ش 2 و 3
46 نسبت دین و حاکمیت از دیدگاه آیت‌الله محسنی(ره) دکتر محمد زکی کریمی آیت اعتدال
47 نقش نخبگان در شکل‌گیری پارلمان در افغانستان محمد جواد محدثی اندیشه خاتم، ش 1
48 صلح و تداوم منازعه در افغانستان محمد جواد محدثی فصلنامه علوم سیاسی، ش 8
49 نقش پاکستان در ایجاد و تداوم منازعه در افغاننستان محمد جواد محدثی فصلنامه علوم سیاسی، ش 9
50 تحریم اقتصادی سلاح سیاست بین‌الملل رمضان‌علی فصاحت اندیشه خاتم، ش 3
51 تروریزم و علل بنیادین آن رمضان‌علی فصاحت فصلنامه علوم سیاسی
52 نگاه مقایسه‌ای به دیپلماسی اسلام و غرب رمضان‌علی فصاحت فصلنامه علوم سیاسی
53 قانون احوال شخصیه و دو گفتمان دینی/ملی‌گرایی رمضان‌علی فصاحت اندیشه خاتم، ش 8
54 نگاه اجمالی به جریان‌های فکری و سیاسی در افغانستان دکتر محمد شفق خواتی پورتال جامع علوم انسانی
55 رابطه علم قاضی با بینه در فرض تعارض دکتر سید عبداللطیف سجادی اندیشه خاتم، ش 1
56 اهداف مجازات از منظر اسلام دکتر سید عبداللطیف سجادی فصلنامه پویش، ش 8
57 نقش آگاهی در رضایت بیمار و ضمانت طب دکتر سید عبداللطیف سجادی اندیشه خاتم، ش 2
58 حکمیت و مصالحه در امور جنایی از منظر فقه و حقوق دکتر سید عبداللطیف سجادی اندیشه خاتم، ش 3
59 اجرای حکم خلع ید در ملک شعاع دکتر سید عبداللطیف سجادی فصلنامه فقه و حقوق، ش 2
60 مصادیق اعدام و مجازات جایگزین آن در اسلام، حقوق جزا و قوانین موضوعه افغانستان دکتر سید عبداللطیف سجادی فصلنامه حقوق، ش 3
61 حقوق زنان بزه‌دیده در اسناد بین‌الملل و علل عدم اجرایی شدن آن دکتر عبدالکریم اسکندری فصلنامه پویش، ش 6
62 نقش ترک فعل در تحقق عنصر مادی قتل از منظر حقوق جزای افغانستان و اسناد بین‌الملل دکتر عبدالکریم اسکندری فصنامه پویش، ش 4 و 5
63 بررسی سیاست کیفری جمهوری اسلامی افغانستان در قبال جرایم اقصتادی دکتر عبدالکریم اسکندری اندیشه خاتم، ش 3
64 جلوه‌هایی از عدالت ترمیمی در افغانستان دکتر عبدالکریم اسکندری فصلنامه پویش، ش 9 و 10
65 استرداد مجرمین و نحوه اجرای آن با تاکید بر قانون استرداد افغانستان دکتر عبدالکریم اسکندری فصلنامه فقه و حقوق
66 مجازات تبعی؛ چالش‌ها و راهکارها با تاکید بر قانون جزای افغانستان دکتر عبدالکریم اسکندری فصلنامه فقه و حقوق
67 آثار محکومیت کیفری و مبانی آن دکتر عبدالکریم اسکندری فصلنامه فقه و حقوق
68 معیارهای محکومیت کیفری با تاکید بر حقوق جزای افغانستان دکتر عبدالکریم اسکندری فصلنامه فقه و حقوق
69 محکومیت کیفری در پرتو نظر پرچسب‌زنی دکتر عبدالکریم اسکندری دو فصلنامه پژوهشی
70 طرز رسیدگی به جرایم عسکری در نظام حقوقی افغانستان دکتر عبدالکریم اسکندری فصلنامه فقه و حقوق
71 سیاست جنایی تقنینی ایران و افغانستان در قبال جرایم دولتی دکتر خادم‌حسین حبیبی مجله حقوقی دانشگاه اصفهان
72 عقلانیت، مهم‌ترین مبنای کرامت انسانی دکتر خادم‌حسین حبیبی فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات حقوق و سیاست
73 سزاگرایی در مجازات اشخاص حقوقی بزهکار دکتر خادم‌حسین حبیبی مجله علمی پژوهشی در حقوق و علوم انسانی
74 توسل و شفاعت‌جویی در اسلام؛ نقد و بررسی شبهات دکتر خادم‌حسین حبیبی اندیشه خاتم، ش 5
75 سیر تاریخی مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی در نظام کیفری ایران، افغانستان و انگلستان دکتر خادم‌حسین حبیبی فصلنامه جامعه‌شناسی سیاسی ایران
76 مجازات اعدام در قوانین جزایی افغانستان و فقه اسلامی با تاکید بر اندیشه آیت‌الله محسنی(ره) دکتر خادم‌حسین حبیبی اندیشه خاتم، ش 8
77 وحدت  حاکمیت در نظام حقوقی افغانستان دکتر عبدالعلی محمدی مجله تحقیقات حقوقی
78 مشروعیت قانون اساسی دکتر عبدالعلی محمدی مجله حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
79 نقدپذیری حکومت و انتقادورزی جامعه دکتر عبدالعلی محمدی فصلنامه علوم سیاسی
80 تحول دولت در عصر جهانی شدن دکتر عبدالعلی محمدی مجله تخصصی معرفت
81 دولت رفاه راه به سوی بسط قدرت یا توسعه حکومت دکتر عبدالعلی محمدی فصلنامه پویش، ش 1
82 مکانیزم نظارت در سازمان‌های غیر دولتی در قوانین افغانستان دکتر عبدالعلی محمدی فصلنامه پویش، ش 2 و 3
83 دادرسی اساسی ضامن اجرای قانون اساسی دکتر عبدالعلی محمدی فصلنامه علوم انسانی، ش 2
84 نظام حقوقی افغانستان و نظام حقوقی مدرن دکتر عبدالعلی محمدی اندیشه خاتم، ش 4
85 منطق توجیه نظارت قضایی دکتر عبدالعلی محمدی فصلنامه علوم انسانی، ش 3
86 مسئولیت مدنی دولت در حقوق افغانستان دکتر عبدالعلی محمدی فصلنامه علوم انسانی، ش 7
87 فهم دین و تجلی آن در حققوق عمومی از منظر مجتهد شبستری دکتر عبدالعلی محمدی فصلنامه فقه و حقوق
88 اشتغال و استمتاع؛ تعارض دو حق دکتر عبدالعلی محمدی فصلنامه فقه و حقوق
89 اهلبیت محور تقریب در اندیشه و سیره امام اعظم ابوحنیفه دکتر علی‌احمد رضایی فصلنامه علوم اجتماعی
90 کاربرد علائم ژنتیکی و آزمایش دی ان ای، در اثبات جرم قتل دکتر علی‌احمد رضایی فصلنامه علوم انسانی
91 نقش قرائن و امارات در اثبات جرم مستوجب حد از منظر فقه اهل سنت؛ با نگاهی به حقوق افغانستان دکتر علی‌احمد رضایی فصلنامه فقه و حقوق
92 مصادیق قاعده تعذیر در منابع فقهی و روایی فریقین دکتر علی‌احمد رضایی فصلنامه پویش
93 مبانی فقهی نظریه اهل خبره در اثبات جرم با تاکید بر کابردهای آن در قانون افغانستان دکتر علی‌احمد رضایی فصلنامه فقه و حقوق
94 مبانی و مسایل فقهی محیط زیست از منظر آیت‌الله محسنی(ره) دکتر محمد رحیم اصغری اندیشه خاتم، ش 8
95 مهم‌ترین چالش‌های نظری فراروی جهان اسلام در مقوله حققوق بشر عبدالبصیر نبی‌زاده فصلنامه پویش، ش 2 و 3
96 واکاوی جرم یخن سفیدی عبدالبصیر نبی‌زاده فصلنامه حقوق
97 اسباب تاخیر مجازات از نگاه فقه محمد عیسی فهیمی فصلنامه پویش
98 شرایط جواز جراحی و نفی مسئولیت جراج محمد عیسی فهیمی اندیشه خاتم، ش 2
99 مستندات فقهی جرم پولشویی محمد عیسی فهیمی فصلنامه فقه و حقوق
100 بیع قسطی از منظر فقه محمد عیسی فهیمی فصلنامه فقه و حقوق
101 ماهیت، احکام و آثار فقهی استصناع محمد عیسی فهیمی فصلنامه فقه و حقوق
102 مقایسه بیمه و عاقله از منظر فقه محمد عیسی فهیمی فصلنامه فقه و حقوق
103 نگاه به آراء فقهی حق مالکیت بر نشانه‌های تجارتی و صنعتی محمد عیسی فهیمی فصلنامه فقه و حقوق
104 نسبت اختطاف و محاربه؛ فساد فی‌الارض و سرقت محمد عیسی فهیمی فصلنامه فقه و حقوق، ش 8
105 ماهیت و احکام فقهی کارت اعتبار محمد عیسی فهیمی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
106 جواز فسخ نکاح در امراض ساری از نظر آیت‌الله محسنی(ره) محمد عیسی فهیمی اندیشه خاتم، ش 8
107 صلاحیت قضایی فراسرزمینی جمهوری اسلامی افغانستان در امور جزایی عزیزالله فصیحی فصلنامه پویش
108 روش‌های محافظت از شهود در فرایند محاکمه از نظر قانون جزایی افغانستان عزیزالله فصیحی اندیشه خاتم، ش 4
109 وحی و تجربه دینی سید محمد داود علوی منشور دین‌پژوهان
110 شیوه برخورد پیامبر با مخالفان سید محمد داود علوی اندیشه دینی
111 اصول تقریب بین مذاهب سید محمد داود علوی اندیشه دینی
112 چیستی علم از نگاه خواجه نصیرالدین طوسی و فخر رازی سید محمد داود علوی پرتو خرد
113 نقد کتاب بررسی تطبیقی وحی از نظر اسلام و مسیحیت سید محمد داود علوی زمزم معارف
114 نقدی بر نقد اسلام سرآغاز آزادی سید محمد داود علوی پژوهشکده باقرالعلوم
115 علم حضوری در نگاه رازی و طوسی سید محمد داود علوی فصلنامه علوم اجتماعی
116 نفس و بدن و رابطه آن از نگاه بونا و نتورا و دیکارت سید محمد داود علوی ISC
117 بررسی مثل بر اساس تشکیک در ماهیت و تشکیک در وجود سید محمد داود علوی فصلنامه علوم اجتماعی
118 اسلام اصالت صلح و نفی خشونت سید محمد داود علوی فصلنامه علوم اجتماعی
119 اسلام و همزیستی مسالمت‌آمیز سید محمد داود علوی فصلنامه علوم اجتماعی
120 بررسی پایه بودن باور به خدا از نظرگاه آلوین پلانتینگاه سید محمد داود علوی فصلنامه علوم اجتماعی
121 اصول مشترک اخوت اسلامی از نظر آیت‌الله محسنی(ره) سید محمد داود علوی فصلنامه علوم انسانی
122 بررسی و ارزیابی مبانی حقوق طبیعی از دیدگاه فیلسوفان غربی دکتر محمد قاسم الیاسی فصلنامه تخصصی پویش
123 مبانی حقوق پوزیتویستی در آیینه نقد دکتر محمد قاسم الیاسی فصلنامه تخصصی پویش
124 پیوند سیاست با اخلاق و شریعت دکتر محمد قاسم الیاسی فصلنامه تخصصی پویش
125 افغانستان و قانون اساسی آینده رمضان‌علی رحیمی مرکز جهانی علوم اسلام
126 آثار حقوقی و سیاسی کرامت انسانی رمضان‌علی رحیمی نشر عروج
127 پیشینه رابطه علم و دین در اسلام و غرب رمضان‌علی رحیمی نشریه معرفت، ش 188
128 نقد و بررسی دیدگاه سروش رمضان‌علی رحیمی فصلنامه فلسفه دین، تهران
129 فلسفه مجازات در نظام کیفری اسلام رمضان‌علی رحیمی فصلنامه پویش، ش 4 و 5
130 افراط‌گرایی دینی؛ ریشه‌ها و راه حل‌ها رمضان‌علی رحیمی فصلنامه علوم اجتماعی
131 رمزی بودن کلام قرآنی در حکمت صدرایی رمضان‌علی رحیمی فصلنامه علوم اجتماعی
133 پلورالیزم رفتاری در قرآن رمضان‌علی رحیمی فصلنامه علوم اجتماعی
134 اسلام؛ اصالت صلح یا اصالت جنگ رمضان‌علی رحیمی فصلنامه علوم اجتماعی
135 اصول و روش‌های تعامل پیروان مذاهب اسلامی از نظرگاه قرآن و سنت رمضان‌علی رحیمی فصلنامه علوم اجتماعی
136 قرآن و سنت؛ منشور صلح جهانی رمضان‌علی رحیمی فصلنامه علوم اجتماعی
137 سکولاریزم علی‌رضا اخلاقی آفاق
138 رویکرهای سکولاریستی در باب رابطه دین و دولت علی‌رضا اخلاقی آفاق
139 دموکراسی علی‌رضا اخلاقی آفاق
140 رواداری و بنیادگرایی علی‌رضا اخلاقی آفاق
141 مقایسه معرفت‌شناسی هوسرل با معرفت‌شناسی علامه طباطبایی علی‌رضا اخلاقی فصلنامه پویش، ش 6
142 خاستگاه تکفیر (ترجمه) علی‌رضا اخلاقی فصلنامه علوم سیاسی
143 لیبرالیزم علی‌رضا اخلاقی آفاق
144 بررسی تطبیقی رجعت و تناسخ سید امین‌الله رزمجو فصلنامه علوم اجتماعی
145 بررسی تطبیقی انسان کامل از دیدگاه ملا صدرا و فخر رازی سید امین‌الله رزمجو فصلنامه علوم اجتماعی
146 صلح از منظر قرآن و رایات سید امین‌الله رزمجو فصلنامه علوم اجتماعی
147 تبارشناسی معتزله سید امین‌الله رزمجو فصلنامه علوم اجتماعی
148 مطالعه تطبیقی قضاوت زن از منظر فقه امامیه، اهل سنت و قوانین افغانستان سید امین‌الله رزمجو فصلنامه حقوق
149 قرآن و اعتدال‌گرایی محمد علی اخلاقی فصلنامه علوم انسانی
150 بررسی جامعه‌شناختی پدیده خشونت محمد علی اخلاقی فصلنامه علوم انسانی
151 صلح و زندگی مسالمت‌آمیز از دیدگاه قرآن و سنت محمد علی اخلاقی فصلنامه علوم اجتماعی
152 روش‌های علمی و تقسیم‌پذیر اعداد رضا حسین‌زاده عرفان وزارت معارف
153 آموزش و کار رضا حسین‌زاده عرفان وزارت معارف
154 روش‌های به‌دست آوردن حاصل ضرب با استفاده از ضریب رضا حسین‌زاده عرفان وزارت معارف
155 نقش سرمایه انسانی در رشد اقتصاد رضا حسین‌زاده فصلنامه اقتصاد و مدیریت، ش 2
156 سهولت‌های خرید آنلاین و رضایت مشتری رضا حسین‌زاده فصلنامه اقتصاد و مدیریت، ش 3
157 بازاریابی کارآفرینانه و عملکرد شرکت: توسعه پژوهشی مفهوم ترکیبی رضا حسین‌زاده فصلنامه اقتصاد و مدیریت
158 راهکارهای مبارزه با فساد اداری بر اساس ارزش‌های اسلامی علی‌شاه حسنی اسلام و پژوهش مدیریتی
159 تاثیر فن‌آوری اطلاعات بر کارکرد منابع انسانی علی‌شاه حسنی فصلنامه پویش، ش 1
160 موانع اجتماعی و فرهنگی اصلاحات اداری در افغانستان علی‌شاه حسنی فصلنامه پویش، ش 2 و 3
161 پدیده‌شناسی فساد اداری در افغانستان و راهکارهای مبارزه با آن علی‌شاه حسنی فصلنامه پویش، ش 10
162 رشد و توسعه سیاسی کشور و راهبردهای مناسب علی‌شاه حسنی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
163 فرار سرمایه انسانی: دیدگاه شهروندان آموزش‌دیده و ماهر افغانستان علی‌شاه حسنی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
164 مدل کسب و کار دانشگاه‌های خصوصی علی‌شاه حسنی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
165 بررسی مبانی و شاخص‌های تجارت خارجی دانایی‌محور محمد جان رحمانی فصلنامه پویش، ش 4 و 5
166 بررسی الگوی مصرف اسلامی و معیارهای اسراف محمد جان رحمانی فصلنامه پویش
167 بررسی شاخص‌های حکمرانی خوب و تاثیر آن بر عملکردهای اقتصادی طی سال‌های اخیر محمد جان رحمانی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
168 مشکلات زنان تجارت‌پیشه در شهر کابل محمد جان رحمانی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
169 بررسی اخلاق تجارتی فقه‌محور محمد جان رحمانی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
170 بررسی اخلاق تجاری در قوانین و مقررات افغانستان محمد جان رحمانی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
171 نقش تامین مالی خرد در توسعه روستایی در افغانستان محمد جان رحمانی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
172 رابطه اخلاق و تجارت غلام‌رضا رسولی کمالی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
173 طراحی الگوی شاخص‌های تجارت بین‌المللی غلام‌رضا رسولی کمالی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
174 آثار پولشویی بر اقتصاد افغانستان غلام‌رضا رسولی کمالی فصلنامه اقتصاد و مدیریت
175 روش یادگیری و یاددهی ریاضی در دوره ابتدایی سید محمد شریف شاکر فصلنامه علوم فنی، ش 1
176 نقش استدلال‌های ترکیباتی در یادگیری ترکیبات سید محمد شریف شاکر فصلنامه علوم فنی، ش 2
177 کاربرد تجارت الکترونیک در توسعه صادرات میوه خشک افغانستان محمد علی فهیمی فصلنامه علوم فنی، ش 2
178 ارایه روش جدید بازیابی اطلاعات، مناسب برای متون حاصل از بازشناسی گفتار محمد یحیی اخلاقی ISC
179 اندازه‌گیری CLV و وفاداری مشتری با استفاد از الگوریتم K-Means بر مبنای مدل RFM محمد یحیی اخلاقی فصلنامه علوم فنی، ش 1
180 بررسی چالش‌های امنیتی سیست پرداخت مبتنی بر پیام کوتاه محمد یحیی اخلاقی فصلنامه علوم فنی، ش 2
181 شناسایی اصول مدیریت ارتباطات با مشتری موفق محمد یحیی اخلاقی فصلنامه علوم فنی، ش 3
182 بررسی آسیب‌های محیط‌زیستی استخراج آهن از منطقه‌ی سنگان خواف با استفاده از GIS & Remote Sensing حسن تمسکی فصلنامه علوم فنی
183 ارزیابی چالش‌های امنیتی و ارایه مدل سریع ارتباطی در میترهای شبکه هوشمند برق قربانعلی فروغ فصلنامه علوم فنی، ش 1
184 بررسی چالش‌های توسعه و معماری شبکه IOT قربانعلی فروغ فصلنامه علوم فنی، ش 2
185 بررسی تأثیرات تراکم بلند شهری بر استطاعت‌پذیری مسکن محمد عیسی نوید فصلنامه علوم فنی، ش 2
186 کاهش مصرف انرژی در ساختمان محمد عیسی نوید فصلنامه علوم فنی، ش 2
187 تاثیر متیل پردنیزلون بر دمیلیناسیون مزمن القایی با کوپریزون در جسم پینه‌ای در موش گلاله نورزهی فصلنامه علوم طبی، ش 2
188 پلاریزشن میکروگلیا با اثر متیل پردنیرولون سوکسینات بر میین‌زدایی گلاله نورزهی فصلنامه علوم طبی، ش 3
189 Astrocyte ablation induced by La-aminoadipate (L-AAA) potentiates remyelination in a cuprizone demyelinating mouse model گلاله نورزهی Metabolic Brain Disease
190 Effect of Chehelghoza (Pinus gerardiana L.) on Sperm Pafameres of Male Rats میثم سجادی Journal of Food and Nutritional Disorders
191 بررسی امکان القای سرطان پستان در رت توسط nmu با تجویز کروسین میثم سجادی اندیشه خاتم، ش 2
192 بررسی اثر چرب امگاه-3 بر بهبود زخم در بیماران دیابتی (همکار) میثم سجادی و دیگران فصلنامه علوم طبی، ش 3
193 بررسی اثر دوز بالا و طولانی‌مدت آسپرین بر پارامترهای استرس کسیداتیو در کبد، کلیه و قلب موش صحرایی نر دیابتی تیپ I، القا شده با استرپتوزوتوسین آدم‌خان علیپور

 

فصلنامه علوم طبی، ش 1
194 خواص مکانیکی و قابلیت شکل‌گیری معدنی سیمان در استخوان PMMA (ترجمه) خان‌محمد توسلی فصلنامه علوم طبی، ش 1
195 بررسی میزان شیوع استرس در بین دانشجویان ساکن خوابگاه دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) در سال 1396 خان‌محمد توسلی فصلنامه علوم طبی، ش 2
196 بررسی اثر عوامل تاثیرگذار بر شلی عضلات کف لگن در زنان سنین باروری نسا محمدی فصلنامه علوم طبی، ش 2
197 بررسی دانش و عملکرد کارکنان لابراتوارهای طبی شهر کابل نسبت به ایمنی سلامت آن‌ها در ماه ثور 1398 نسا محمدی فصلنامه علوم طبی، ش 3
198 بررسی تأثیر خشونت خانگی در دوران بارداری و پیامدهای آن فاضله هزاره فصلنامه علوم طبی، ش 3
199 بررسی علل کشیدن دندان در بیماران مراجعه‌کننده به شفاخانه داکتر نژند نصیر احمد احمدی نژند و دیگران فصلنامه علوم طبی، ش 3
200 Reasons for permanent tooth Extraction in the west of Kabul محمد منصور محبی و دیگران Scinetific Researches Publishings
201 Effect of Afgan Chehelghoza (Pinus gerardiana L.) on Sperm Parameters of Male Rats شیرین صفری و دیگران Journal of Food and Nutritional Disorders
202 بررسی مزایا و معایب واز کتومی و نسبت آن به توبکتومی شیرین صفری فصلنامه علوم طبی، ش 2
203 The effecs of distance and duration of exprosure to electro magnetic radiation of hair dryer on rat sperm parameter شیرین صفری و دیگران Scinetific Researches Publishings
204 بررسی برخی عوامل مادری مؤثر بر تولد نوزاد نارس در شفاخانه بین‌المللی کیور در نیمه دوم سال 1396 محمد لطیف نظری فصلنامه علوم طبی، ش 2
205 بررسی میزان فراوانی کاربرد مواد کامپوزیت در ترمیم پوسیدگی دندان‌ها… محمد لطیف نظری فصلنامه علوم طبی، ش 3
206 بررسی اثر عصاره گیاه چای مکی افغانستان بر رت‌های دیابتی دکتر سید یوسف موسوی فصلنامه علوم طبی
207 بررسی کیفیت خواب در زنان باردار مراجعه‌کننده به کلینیک نهایی ولادی داکتر مارینا جلالی نویی سیف‌الله نیازی فصلنامه علوم طبی، ش 2
208 بررسی سوء تغذیه در اطفال شش ماه تا پنج‌سال در شفاخانه ولایتی … سیف‌الله نیازی فصلنامه علوم طبی، ش 3
209 بررسی سطح سرمی آهن و مس در حاملگی نرما در مقایسه با پره اکلامپسی علی‌احمد مکارم اندیشه خاتم، ش 2
210 بررسی میزان شیوع HIV در افغانستان و مقایسه آن با کشورهای همسایه ایران، پاکستان و تاجیکستان علی‌احمد مکارم فصلنامه علوم طبی، ش 1
211 بررسی علل آسیب‌های ناشی از نیدل استیک در کارکنان صحی شفاخانه‌های استقلال و خاتم‌النبیین(ص) در سال‌های 1395 و 1396 علی‌احمد مکارم فصلنامه علوم طبی، ش 2
212 بررسی میزان ترس و اضطراب از موقعیت‌های مختلف دندان‌پزشکی علی‌احمد مکارم فصلنامه علوم طبی، ش 3
213 معضل اعتیاد در افغانستان دکتر خانعلی محمدی اندیشه خاتم، ش 4
214 اعتیاد به مواد مخدر بزگترین مشکل در افغانستان فصلنامه علوم طبی، ش 1
215 بررسی استفاده از مدل اعتقادی صحی در رفتارهای پیشگیری‌کننده از اعتیاد در در انشجویان دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی در سال 1397 دکتر خانعلی محمدی فصلنامه علوم طبی، ش 2
216 بررسی سوء تغذیه در اطفال 6 ماهه تا 5 سال در شفاخانه ولایتی غزنی دکتر خانعلی محمدی فصلنامه علوم طبی، ش 3

 

امکانات آموزشی، پژوهشی و اداری

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)  دارای 1 ساختمان تدریسی 4 طبقه دارای 49 صنف درسی، 2 ساختمان اداری دو طبقه‌ای و چند دفتر پیاده در مجموع بیش از 30 دفتر اداری می­باشد. هم چنین دانشگاه دارای یک سالن نشست­ها و سمینارهای علمی، کتابخانه به مساحت 250 متر مربع و پارکینگ به مساحت یک و نیم جریب می‌باشد.

شفاخانه کادری

شفاخانه معالجوی مدرن خاتم النبیین( ص ) یک شفاخانه کمپلکس سی بستر با مجوز رسمی از وزارت محترم  صحت عامه افغانستان می‌باشد و به‌منظور ارایه خدمات صحی معیاری و متفاوت برای جامعه و نیز بالابردن  ظرفیت  علمی  و عملی  دانشجویان  دانشگاه خاتم‌النبیین( ص)  و انجام پروژه ‌های  مختلف  تحقیقاتی و پژوهشی تا سیس شده  است. در همین راستا شفاخانه اقدام به ایجاد دیپارتمنت پیوند کلیه  توسط  تیم بومی با مجوز و ثبت رسمی  وزارت  صحت عامه کشور درچارچوب ساختار تشکیلاتی  خود  نموده است و از این طریق تاکنون بیش از 105 گروه ازهموطنان مبتلا به عدم کفایه کلیه را از ولایات مختلف کشور تحت عملیات موفقانه پیوند کلیه قرار داده و باعث جلوگیری ازسختی‌ها و هزینه‌های هنگفت ناشی از مهاجرت هزاران هموطن بیمار خود  گردیده است. سایر خدمات این شفاخانه کمپلکس  نیز به‌صورت انجام عملیات پیشرفته جراحی و یورولوژی با حد اقل تهاجم ( لیزری)، داشتن بخش داخله و قلبی مجهز، انجام عملیات پیشرفته  نسایی ولادی، دارابودن لابراتوار پیشرفته با قابلیت انجام آزمایشات تطابق ژنتیکی برای مریضان پیوندی و قابلیت چک سطح دواهای مختلف درخون، دارابودن مجهزترین و معیاری‌ترین مرکز همودیالیز در کشور و همچنین دواخانه غنی از دواهای کمیاب و داروهای بیماران خاص ارایه می‌شود.

لابراتوارها

دانشگاه دارای لابراتوارهای مختلف به شرح ذیل می‌باشد:

  1. لابراتوارهای طبی: 14 لابراتوار در بخش‌های مختلف؛
  2. لابراتوارهای انجنیری: دارای 5 لابراتور برای دانشجویان رشته‌های سیول و برق؛
  3. لابراتورهای کامپیوترساینس: 2 لابراتوار کمپیورت لب و لابراتوار مخصوص SISCO؛
  4. حیوان‌خانه (آزمایشگاه حیوانی)؛
  5. مرکز تحقیقات.

 

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشتاز کشور در عرصه تحصیلات عالی افغانستان و ارایه خدمات علمی معیاری، در سال 1391 شعبه خود را با مجوز رسمی وزارت تحصیلات عالی در شهر غزنی فعال نماید. شعبه غزنی دانشگاه در طول دوره فعالیت علمی، آموزشی و تحقیقی خویش خدمات ارزنده‌ای را برای جامعه علمی افغانستان و مردم عزیز غزنه باستان در کارنامه خود ثبت نموده است. در ذیل به معرفی این شعبه دانشگاه و فعالیت‌ها دستاورهای آن پرداخته می‌شود.

معرفی شعبه غزنی

شعبه غزنی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) با برگزاری اولین کانکور در سال ۱۳۹۱، فعالیت‌هایش را با سه دانشکده حقوق و علوم سیاسی، اقتصاد و طب معالجوی آغاز نمود. این دانشگاه در مدت بیش از یک دهه فعالیت علمی در مدت بیش از یک دهه فعالیت شعبه غزنی، تعداد ۱۵۸۴ دانشجو، در رشته‌های حقوق، علوم سیاسی اقتصاد و طب معالجوی، از شعبه غزنی فارغ­التحصیل شده است که از این به تعداد 1160 ذکور و 424 نفر آن از طبقه اناث می‌باشند.

در حال حاضر حدود 600 دانشجوی دیگر در این شعبه مشغول به تحصیل و فراگیری علم و دانش می‌باشند. شعبه غزنی با فراهم‌سازی فضای علمی و تحقیقاتی مناسب و امکانات و تجهیزات به‌روز، مهم‌ترین مرکز علمی غیردولتی است که زمینه همکاری، تدریس و تحقیق جمعی از نخبگان و اساتید را فراهم نموده است. در این این شعبه حدود 70 نفر استاد و نویسنده به‌عنوان عضو هیأت علمی و استاد قراردادی با سویه تحصیلی دکتری و ماستری مصروف تدریس و تحقیق می‌باشند و 35 نفر کارمند در بخش‌های مختلف اداری، محافظتی و خدماتی آن فعالیت می­کنند.

ساختار تشکیلاتی شعبه غزنی

شعبه غزنی دانشگاه در چارچوب پلان استراتژیک خویش در افق 1404 چشم‌انداز، ماموریت و اهدافی را تعریف نموده است که در ذیل ارایه می‌گردد.

چشم‌انداز شعبه غزنی

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی مصمم است تا از طریق تدریس، تحقیق و عرضه خدمات، جایگاه معیاری را در عرصه تحصیلات عالی در سطح ملی کسب نماید.

مأموریت شعبه غزنی

شعبه غزنی در حال حاضر در راستای آموزش و تربیت نیروی انسانی از طریق تدریس، تحقیق و عرضه خدمات مصروف می‌باشد.

اهداف شعبه غزنی

  1. تربیت نیروهای مسلکی در بخش‌های مختلف و پاسخگویی به نیازهای علمی و اجرایی کشور؛
  2. کمک به فرایند ترقی و توسعه کشور از طریق ارایه خدمات علمی، تربیتی و پژوهشی؛
  3. ترویج و گسترش فرهنگ قانون‌گرایی به‌منظور نوسازی سیاسی و بازسازی افغانستان؛
  4. طرح و ارایه تئوری علمی و کارآمد برای حل بحرآن‌های موجود در جامعه افغانستان؛
  5. بومی‌سازی تئوری‌های اکادمیک با توجه به نیازها و شرایط اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی کشور؛
  6. تحکیم مبانی اخوت اسلامی، هویت ملی و وحدت ملی در بین اقوام و مذاهب کشور؛
  7. تربیت محققان و متخصصان متدین و متعهد برای تأمین نیروی انسانی متعهد و متخصص در کشور؛
  8. ایجاد ارتباط و همکاری با دانشگاه­ها و مراکز علمی- پژوهشی مختلف داخلی و خارجی در راستای تحقق اهداف دانشگاه.

پلان استراتژیک شعبه غزنی

در راستای تحقق اهداف فوق‌الذکر، دانشگاه پلان استراتژیکی را تدوین نموده است که در افق 1404 قرار است از این طریق به اهداف ذکرشده نایل آید.

هدف از «پلان استراتژیک دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبۀ غزنی»، برنامه‌‌ای است که از مقاصد و مسیرهای آرمانی بخش تحصیلات این دانشگاه در بلندمدت، نسبت به محیط متغیر نمایانگری و نمایندگی دارد. پلان استراتژیک شعبه غزنی، در سایه بررسی اسناد بالادستی، اعم از لوایح، مقررات و پالیسی­های وزارت تحصیلات عالی و اسناد داخلی دانشگاه (اساسنامه، مقررات علمی آموزشی، و پلان استراتژیک سازمان مرکزی دانشگاه (کابل) و تحلیل محیطی شعبه تدوین گردیده است. افق زمانی تطبیق پلان حاضر، پنج‌سال ( 1400-1404) می‌باشد.

ریاست شعبه غزنی

رئیس شعبه از میان اعضای هیأت علمی دانشگاه که دارای درجه تحصیلی دکتری و سابقه مدیریتی حد اقل دو ساله باشد، تعیین می‌گردد. رئیس شعبه به‌عنوان عضو شورای علمی سطح دانشگاه بالاترین مقام دارای صلاحیت شعبه می‌باشد که وظایف رئیس دانشگاه را در سطح شعبه انجام می‌دهد. آمریت تضمین کیفیت، آمریت فرهنگی و مرکز انکشاف مسلکی به‌عنوان واحدهای تابعه حوزه ریاست شعبه غزنی فعالیت می‌نمایند.

معاونت علمی از نظر تئوری به‌عنوان مرجع تولید علم و کانون توسعه دانش، فعالیت می‌نماید و از نظر اجرایی مسئولیت رسیدگی به کلیه امور علمی و پژوهشی دانشگاه را بر عهده دارد. مدیریت امور اکادمیک، اصلاح و باز تدوین متون درسی بر اساس آخرین نظریات علمی، نظارت مستمر بر دانشکده‌ها، جذب اساتید خبره و نظارت بر فعالیت‌های آنان و برنامه‌ریزی از اهم وظایف معاونت علمی به‌حساب می‌آید.

معاونت علمی شعبه غزنی با تلاش‌های مستمر جهت تطبیق و اجرایی نمودن پلان استراتژیک پنج‌ساله دانشگاه در افق 1404، با در نظرداشت تأمین آخرین معیارهای کیفیت در حوزه آموزش و پژوهش، استفاده هدفمند از روش‌های نوین تدریس و فناوری‌های مناسب آموزشی در نظر دارد از یک‌سو دانشگاه را به یک مرکز معتبر آموزشی و پژوهشی برتر در سطح ملی ارتقا بخشد و از سوی دیگر با تربیت نسل متعهد و متخصص، سهم فعال و چشمگیری را در انکشاف جامعه و توسعه فراگیر ملی ایفا نماید.

معاونت امور محصلان شعبه غزنی

معاونت امور محصلان شعبه غزنی ارایه بهترین خدمات آموزشی را مسئولیت خود دانسته و طی فراین د آموزش، تمام خدمات آموزشی را به دانشجویان ارایه می‌دهد. این معاونت مسئولیت پیشبرد پروسه جذب دانشجویان، زمینه‌سازی ارتقای ظرفیت آنان، ایجاد حفظ و تقویت ارتباط میان دانشگاه و دانشجویان، حفظ و نگهداری اسناد مرتبط با دانشجویان و صدور و طی مراحل اسناد تحصیلی را به عهده دارد.

معاونت اداری-مالی شعبه غزنی

معاونت ا داری- مالی مدیریت و نظارت دقیق و مستمر بر کلیه امور مالی و اداری، ثبت و ضبط و نگهداری کلیه دارایی­ها، تأمین نیروی انسانی و تدوین و اجرای ضوابط مربوط به کارکنان، تأمین ملزومات و تجهیزات مورد نیاز برای فعالیت‌های این شعبه را بر عهده دارد. این معاونت در جهت نظم‌بخشیدن به مسائل اداری و مالی با تکیه بر قوانین و آیین‌نامه‌ها، تلاش می‌نماید با ایجاد امکانات لازم و فضای مناسب و تجهیز فضای آموزشی زمینه فعالیت بهتر را فراهم نماید. ازاین‌رو، معاونت اداری و مالی یکی از پایه‌های مهم و کلیدی شعبه دانشگاه بوده که امور اداری- مالی و رفاهی را مدیریت می‌نماید.

دانشکده‌های فعال در شعبه غزنی

شعبه غزنی در حال حاضر دارای سه دانشکده فعال است که هرسه دانشکده در بدو فعالیت دانشگاه مورد توجه بوده و به صورت همزمان فعالیت­های‌شان را آغاز نموده است.

دانشکده حقوق و علوم سیاسی شعبه غزنی

این دانشکده به‌منظور تربیت نیروهای متخصص و متعهد در حوزه حقوق و علوم سیاسی در دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی راه‌اندازی شد و از دانشکده‌های فعال این شعبه به حساب می‌آید. دانشکده حقوق و علوم سیاسی تا کنون شش دوره فراغت داشته و مجموعاً نزدیک به 500 دانش‌آموخته تقدیم به جامعه نموده است که در عرصه‌های مختلف اجتماعی مشغول به کارند. این دانشکده دارای دو دیپارتمنت حقوق و علوم سیاسی می‌باشد.

دانشکده اقتصاد شعبه غزنی

رشته‌ اقتصاد در شعبه غزنی با محوریت‌های توانمندسازی علمی و تقویت مهارت‌هایی برنامه‌ریزی‌شده است که به دانشجو امکان می‌بخشد تا در بازار کار و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر موفق باشد. این رشته مدت 11 سال است که به تعلیم و تربیت افراد متخصص می‌پردازد و تاکنون شش دوره از دانشجویان دانشکده اقتصاد فارغ‌التحصیل شده‌اند که بسیاری از آنان در بخش‌های مختلف دولتی، بانک‌ها و مؤسسات خصوصی مشغول به کار شده و مصدر خدمت به جامعه و مردم خود هستند.

دانشکده طب معالجوی شعبه غزنی

نیاز صحی کشور به نیر وهای مسلکی باعث آغاز به فعالیت این دانشکده در شعبه غزنی شد. داشتن اساتید متخصص و مجرب، شفاخانه کادری، لابراتوارها و دستگاه‌های مجهز یکی از ویژگی‌های این دانشکده به‌حساب می‌آید. در تدوین برنامه‌های درسی جدید این دانشکده تلاش شده است که آخرین تحولات در حوزه طب معالجوی که در دانشگاه­های خارج از کشور مورد مطالعه قرار می‌گیرد و جدیدترین تغییرات در این حوزه با توجه به نیازمندی‌های علمی و کاربردی آن‌ها در افغانستان، لحاظ شود.

امکانات و تجهیزات شعبه غزنی

برخورداری شعبه غزنی از تعداد 45 صنف آموزشی معیاری مجهز به وسایل آموزشی مدرن از قبیل پروجکتور و ال سی دی از جمله امکانات زیربنایی آموزشی این شعبه به‌حساب می‌آیند. در اختیار داشتن سه جریب زمین در ساحه حیدرآباد مرکز شهر غزنی برای اعمار ساختمان از جمله امکانات زیربنایی این شعبه به شمار می‌رود که دانشگاه در صدد است برای ساخت آن اقدام نماید. به تعداد 9 لابراتوار مجهز تخصصی در رشته‌ طب معالجوی، شفاخانه کادری خاتم‌النبیین(ص) و کتاب‌خانه غنی با بیش از ۱۵۰۰۰ جلد کتاب را می‌توان از امکانات آموزشی مهم این شعبه به شمار آورد.

شفاخانه کادری خاتم‌النبیین(ص) غزنی

دانشجویان دانشکده طب همزمان با آغاز دروس نظری، کارهای عملی کلینیکی و پاراکلینیکی را نیز زیر نظر متخصصین مربوطه انجام داده و تخصص عملی نیز کسب می‌نمایند. شفاخانه کادری خاتم‌النبیین(ص) غزنی به همین منظور در سال ۱3۹۴ با تجهیزات پیشرفته طبی، در شهر غزنی به فعالیت آغاز نمود. این شفاخانه اکنون با داشتن داکتران مجرب و متخصص در بخش‌های داخله عمومی، جراحی عمومی، اطفال و نوزادان، نسائی ولادی، زایشگاه، جلدی و زیبایی و مرکز کنترل شکر فعالیت نموده و امورات تشخیصیه را با دستگاه‌های مجهز و پیشرفته در زمینه‌های معاینات تلویزیونی عمومی و قلبی، گراف قلب، عکس (X-Ray) دیجیتال و لابراتوار مجهز انجام می‌دهد. این شفاخانه در بخش واکسن و کنترل شکر به‌صورت رایگان در خدمت هم‌وطنان عزیز قرار دارد.

کتابخانه شعبه غزنی

کتابخانه شعبه غزنی دارای بهترین کتاب‌های علمی و تخصصی در بخش‌های علوم انسانی، دینی و طبی بوده و دارای دو سالن مجزا، با ظرفیت ۸۰ نفر به صورت همزمان، برای مطالعه می‌باشد. این کتابخانه که همزمان با تأسیس شعبه غزنی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) در سال ۱۳۹۱ تأسیس شد، تلاش دارد تا فضای مناسب جهت مطالعه، تحقیق و پژوهش را برای دانشجویان، فراهم نماید.

در اختیار داشتن بیش از ۱۵۰۰۰ عنوان کتاب، در رشته‌های علوم انسانی، طبی و دینی، نرم‌افزار جستجو و امانت کتاب، نرم‌افزارهای علمی الکترونیک، حاوی مهم‌ترین و معتبرترین کتاب‌های علمی و مورد نیاز پژوهشگران علوم انسانی و تجربی، مجله‌های علمی- تخصصی داخلی و خارجی و روزنامه‌های معتبر داخلی از دیگر منابع و امکانات این کتابخانه و در خدمت دانشجویان و علاقه‌مندان مباحث علمی می‌باشد.

مهم‌ترین دستاوردهای شعبه غزنی

  1. قرار گرفتن دانشکده طب در میان پنج دانشکده طبی برتر در سراسر کشور بر اساس ارزیابی‌های هیأت دولت در سال ۱۳۹۷؛
  2. قرار گرفتن شعبه غزنی در جمع سه دانشگاه برتر کشور براساس موفقیت دانشجویان دانشکده طب معالجوی در امتحان Exait Exam در سال ۱۴۰۱؛
  3. فراغت بیش از هزار تحصیل‌کرده و تقدیم آن به جامعه علمی کشور؛
  4. اولین دانشگاه خصوصی در ولایت غزنی؛
  5. برخورداری بیش از 70 استاد با درجه دکتری و ماستری؛
  6. ایجاد شفاخانه کادری در ولایت غزنی؛
  7. فعال­سازی کتابخانه آنلاین؛
  8. فعال­سازی سیستم دانشگاهی سیب؛
  9. راه‌اندازی سیستم quick book در بخش مالی؛
  10. جذب بیش از هفتاد فیصد دانشجویان فارغ‌التحصیل این دانشگاه در ادارات دولتی و خصوصی؛
  11. استخدام تعدادی از فارغ‌التحصیلان طب به‌عنوان مدرس در دانشگاه­های مختلف؛
  12. برگزاری نشست‌های علمی مطابق نیاز شهروندان؛
  13. چاپ مقالات در ژورنال بین‌المللی ISI؛
  14. چاپ مقالات متعدد اساتید در ژورنال‌ها و مجلات علمی ـ پژوهشی خارج از کشور؛
  15. انتشار مستمر نشریه علمی-پژوهشی اندیشه خاتم متناسب با نیازهای جامعه؛
  16. انتشار مستمر نشریات دانشجویی پیام خاتم؛
  17. انتشار گاهنامه خاتم؛
  18. نشریه علمی-تخصصی حقوق و علوم سیاسی؛
  19. نشریه علمی-تخصصی اقتصاد؛
  20. نشریه علمی-تخصصی علوم طبی.

پایان

تابستان 1402

 

 

 

 

فایل های قابل مشاهده و دانلود برای مطالعه بیشتر

شماره عنوان فایل نوع فایل دانلود فایل
1 راهنمای جامع دانشگاه خاتم النبیین (ص) PDF کلیک نمایید!

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) | نماد تعهد و تخصص