مدیریت مرکز تحقیقات وفنآوری
نقش مراکز تحقیقاتی در کنار دانشگاه ها در جهت تولید و انتشار علم و فناوری از اهمیت بسزایی برخوردار است و یکی از مهمترین عوامل در راستای خودکفایی و بهبود و توسعه نظام تحقیقات، حمایت از مراکز علمی و پژوهشی، تمرکز و هدایت امکانات، تشویق کامل و همه جانبه محققین و مکتشفین و نیروهای متعهد و متخصص در این حیطه میباشد.
مرکز تحقیقات و تکنالوژی در تشکیلات آمریت تحقیقات دانشگاه خاتمالنبیین(ص) به منظور تقویت و ساماندهی فرایند پژوهش، تولید علم، کمک به سلامت جامعه و ارتقای ظرفیت علمی در سال ۱۳۹۵ ایجاد گردید.
- ضرورت ایجاد مراکز تحقیقاتی:
به علت گستردگی، تنوع و دشواری فرایند پژوهش و همچنین ضرورت سازماندهی و سیاستگزاریهای مناسب، شدیدا لازم است در هر دانشگاه مرکزیتی در امور پژوهشی فعال گردد. قطعا با فعالیت این بخش پایههای اساسی فرایند پژوهش مستحکم و بر اعتبار علمی دانشگاهها افزوده خواهد بود. مرکز تحقیقات و فناوری دانشگاه خاتم النبیین(ص) در راستای توسعهی فعالیتهای پژوهشی، در دو بخش زیر شروع به فعالیت نموده است:
الف) بخش تحقیقات لابراتواری:
این بخش شامل قسمت های زیر می باشد:
۱- تکثیر و ایجاد حیوان خانه (Animal House) تحقیقاتی
۲- مطالعات الکتروفیزیولوژیک
۳- مطالعات رفتاری
۴- مطالعات مولکولی
ب) نشر مقالات علمی- پژوهشی:
نتایج تحقیقات و دست آوردهای لابراتواری در قالب مقالات علمی- پژوهشی از طریق مجلات علمی دانشگاه به جامعه عملی کشور تقدیم میگردد تا نوانسته باشد روزنه جدیدی را فراروی حرکت علمی در جامعه ایجاد نموده و بستری را برای گام های استوارتر و محکم تری در راستای تولید علم و فن آوری فراهم سازد.