دستاوردها و امکانات دانشگاه

حدود یکونیم دهه فعالیت علمی، آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه خاتمالنبیین(ص) و تلاش مجدانه دانشگاه با شعار تعهد و تخصص، همدلی بیمانند، پشتکار و تلاش بیوقفه کارگزاران این نهاد تحصیلی ثمرات ماندگار و دستاوردهای ارزشمندی را در کارنامه درخشان آن به ثبت رسانده است که در ذیل به آن پرداخته میشود.
مهمترین دستاوردها
- افتتاح شعبه غزنی دانشگاه با رشتههای حقوق و علوم سیاسی، اقتصاد، و طب معالجوی در سال ۱۳۹۱؛
- ارتقای مؤسسه تحصیلات عالی خاتمالنبیین(ص) به دانشگاه خاتمالنبیین(ص) در سال ۱۳۹۱؛
- اخذ جواز و راه اندازی رشتههای ماستری در سال ۱۳۹۲؛
- شمولیت در پروسه تضمین کیفیت و اعتباردهی وزارت تحصیلات عالی در جمع سه دانشگاه خصوصی دیگر در سال ۱۳۹۱؛
- کسب سند اعتبار علمی در زمستان ۱۳۹۹؛
- ایجاد شفاخانه کادری خاتمالنبیین(ص) در سال ۱۳۹۴؛
- کسب رتبه دوم در ارزیابی تضمین کیفیت وزارت تحصیلات عالی در سال ۱۳۹۵؛
- ایجاد مرکز تحقیقات و فن آوری با تأسیس حیوان خانه برای اولین بار در سطح کشور در سال ۱۳۹۵؛
- چاپ بیش از ۳۳ عنوان کتاب درسی و ممد درسی؛
- برگزاری سیمنارها، ورکشاپ ها و نشست های علمی در سطوح مختلف دانشگاهی، ملی و بینالمللی؛
- چاپ مقالات (ISI) ۱۸ عنوان، مقالات (ISC) ۲۲ عنوان، طرحهای پژوهشی طبی، ۴۶ عنوان؛
- کسب جایگاه و مقام سوم مجموعه علوم طبی در ارزیابی هیأت وزارت تحصیلات عالی و نهاد ریاست جمهوری در سال ۱۳۹۷؛
- راه اندازی بخش پیوند در شفاخانه کادری خاتمالنبیین(ص) در سال ۱۳۹۷؛
- راه اندازی مرکز آموزشهای کاربردی در سال ۱۳۹۸؛
- راه اندازی سیستم مدیریت آموزشی(LMS) در سطح دانشگاه که یکی از بهترین سیستم در سطح کشور میباشد؛
- تأسیس شفاخانهی کادری در شعبه غزنی؛
- حمایت و همکاری در تأسیس مؤسسه تحصیلات عالی خاتمالنبیین(ص)، جاغوری؛
- دانشگاه خاتمالنبیین(ص) در راستای تحقق اهداف استراتژیک خود با نهادهای مختلف علمی، پژوهشی در سطح ملی و بینالمللی، ۶۰ تفاهمنامه همکاری (با دانشگاههای از کشورهای اندونزی، چین، ایران و هند) امضا نموده است. این تفاهمنامهها با محوریت تبادل استاد و دانشجو، انتقال تجربیات، انتقال دانش، انجام تحقیقات علمی، ارتقای ظرفیت نیروی انسانی و ارایه دورههای آموزشی مشترک و سایر مسایل علمی میباشد؛
- نشریات علمی: مجلههای دانشجویی چون مجله دانشجویی عصر اطلاعات، مجله دانشجویی طب دندان، مجله دانشجویی کارآفرین، مجله دانشجویی فروغ اندیشه، مجلههای دانشآموختگان فوق لیسانس دانشگاه در زمینه «روابط بینالملل»، «حقوق بینالملل» و «حقوق جزا و جرمشناسی» تلاش دیگری در وادی نیکنام پژوهش است. هدف از راهاندازی و نشر این مجلهها ترویج و توسعه تحقیق میان دانشجویان تمام رشتههای فعال دانشگاه در حوزههای علوم فنی، علوم طبی و علوم انسانی میباشد.
آثار علمی اساتید دانشگاه
دانشگاه خاتمالنبیین(ص) علاوه بر ارایه آموزش با کیفیت و معیاری توانسته است فعالیت خویش را در حوزههای تحقیقات علمی و خدمات صحی برای پاسخ به نیازمندیهای جامعه توسعه دهد. نشر مقالات علمی پژوهشی، چاپ و نشر کتابهای درسی، برگزاری کنفرانسها و کنگرههای علمی از جمله فعالیتهای تحقیقی دانشگاه است که به تعداد ۳۲۳ مقاله علمی در مجلات علمی داخلی، ۲۹ مقاله ISI و ۲۷ عنوان مقالۀ ISC ، ۳۳ عنوان کتاب درسی در رشتههای مختلف توسط اساتید این دانشگاه چاپ و نشر شده است. به علاوه، بیش از ۵۰۰ سیمنار، کنفرانس و کنگرههای علمی توسط این دانشگاه در راستای آگاهیدهی عامه و ترویج علم دایرشده است.
امکانات
امکانات آموزشی، پژوهشی و اداری
دانشگاه خاتمالنبیین(ص) دارای ۱ ساختمان تدریسی ۴ طبقه دارای ۴۹ صنف درسی، ۲ ساختمان اداری دو طبقهای و چند دفتر پیاده در مجموع بیش از ۳۰ دفتر اداری میباشد. هم چنین دانشگاه دارای یک سالن نشستها و سمینارهای علمی، کتابخانه به مساحت ۲۵۰ متر مربع و پارکینگ به مساحت یک و نیم جریب میباشد.
شفاخانه کادری
شفاخانه معالجوی مدرن خاتم النبیین( ص ) یک شفاخانه کمپلکس سی بستر با مجوز رسمی از وزارت محترم صحت عامه افغانستان میباشد و بهمنظور ارایه خدمات صحی معیاری و متفاوت برای جامعه و نیز بالابردن ظرفیت علمی و عملی دانشجویان دانشگاه خاتمالنبیین( ص) و انجام پروژه های مختلف تحقیقاتی و پژوهشی تا سیس شده است. در همین راستا شفاخانه اقدام به ایجاد دیپارتمنت پیوند کلیه توسط تیم بومی با مجوز و ثبت رسمی وزارت صحت عامه کشور درچارچوب ساختار تشکیلاتی خود نموده است و از این طریق تاکنون بیش از ۱۰۵ گروه ازهموطنان مبتلا به عدم کفایه کلیه را از ولایات مختلف کشور تحت عملیات موفقانه پیوند کلیه قرار داده و باعث جلوگیری ازسختیها و هزینههای هنگفت ناشی از مهاجرت هزاران هموطن بیمار خود گردیده است. سایر خدمات این شفاخانه کمپلکس نیز بهصورت انجام عملیات پیشرفته جراحی و یورولوژی با حد اقل تهاجم ( لیزری)، داشتن بخش داخله و قلبی مجهز، انجام عملیات پیشرفته نسایی ولادی، دارابودن لابراتوار پیشرفته با قابلیت انجام آزمایشات تطابق ژنتیکی برای مریضان پیوندی و قابلیت چک سطح دواهای مختلف درخون، دارابودن مجهزترین و معیاریترین مرکز همودیالیز در کشور و همچنین دواخانه غنی از دواهای کمیاب و داروهای بیماران خاص ارایه میشود.
لابراتوارها
دانشگاه دارای لابراتوارهای مختلف به شرح ذیل میباشد:
- لابراتوارهای طبی: ۱۴ لابراتوار در بخشهای مختلف؛
- لابراتوارهای انجنیری: دارای ۵ لابراتور برای دانشجویان رشتههای سیول و برق؛
- لابراتورهای کامپیوترساینس: ۲ لابراتوار کمپیورت لب و لابراتوار مخصوص SISCO؛
- حیوانخانه (آزمایشگاه حیوانی)؛
- مرکز تحقیقات.