کانکور بهاری 1401 برگزار گردید

آزمون ورودی متقاضیان کانکور جمعه 5 حمل 1401 با حضور مسؤولان اداره‌ی ملی امتحانات و میزبانی  غیرحضوری رییس دانشگاه، معاون اداری‌مالی، معاون امور محصلان و استادان دانشگاه خاتم‌النبیین دایر شد. در محفل افتتاحیه، دکتر عبدالقیوم سجادی، رییس دانشگاه به‌شکل برخط(آنلاین) حضور مهمانان را خیر مقدم گفته اشتراک گسترده‌ی متقاضیان را نشان اعتماد مردم نسبت به دانشگاه خاتم‌النبیین و جایگاه مردمی این نهاد علمی عنوان کرد. وی در ادامه تصریح کرد که رهبری دانشگاه در تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص کما کان جدی و مصمم است و در این راستا از هیچ تلاش و جدیت فروگذار نخواهد کرد.

روح الله صادقی، معاون امور محصلان دانشگاه طی سخنان موجز اشتراک گسترده‌ی متقاضیان کانکور را برخاسته از جایگاه مردمی دانشگاه خاتم‌النبیین عنوان کرد و افزود، بیش از هفتاد درصد متقاضیان را بانوان تشکیل می‌دهد. آقای صادقی در یک گفت‌وگوی اختصاصی از اشتراک گسترده‌ی متقاضیان با توجه به شرایط ابرازخرسندی کرده اظهار داشت، بیش از 600 نفر در این آزمون اشتراک کرده‌اند.

افزودن یک نظر

* لطفا تمام موارد را به درستی تکمیل کنید