کمپ کارآفرینی ۲۰۲۴ برگزار شد

کمپ کارآفرینی | د تشبث کمپ
Entrepreneurship Camp- 2024

موسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان (AELSO) افتخار دارد که با همکاری پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) و اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، “کمپ کارآفرینی-۲۰۲۴” را در کابل، برگزار نمود.

در این برنامه‌ی کاربردی، از میان ۲۸ تیم کارآفرین جوان به شمول زنان و دختران از سراسر کشور ۶ تیم به دور نیمه نهایی “کمپ کارآفرینی- ۲۰۲۴” موسسه AELSO راه یافته بودند و تیم های کارآفرین به منظور دریافت حمایت مالی و عملی ‌‌ساختن طرح‌های‌ اقتصادی و تجاری شان، به حضور داوران، مهمانان و اشتراک‌کنندگان برنامه با ارایه پرزینتیشن باهم رقابت نمودند.

سر‌انجام تیم دخترانی با رویای شیرین از ولایت فراه، تیم افغان رزین از ولایت هرات و تیم نخبگان از ولایت بلخ مقام‌های طلایی کارآفرینان برتر جوان، کارآفرینان برتر فناوری و تخنیکی و کارآفرینان برتر دانشگاهی “کمپ کارآفرینی- ۲۰۲۴” را از آن خود نمودند.

برنامه با اهدای ایوارد برای تیم‌های کارآفرین، اهدای لوح تقدیر و کتاب مقدمه‌ای بر کارآفرینی برای هیئت داوران و اهدای تصدیق‌نامه برای اشتراک‌کنندگان برنامه اختتام یافت.

📋 هماهنگ کننده: آمریت روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه خاتم‌‌النبیین(ص)

#کارآفرینی
#توسعه‌اقتصادی