برنامهی تجلیل از روز جهانی قابله چهارشنبه 21 ثور 1401 برگزار گردید. در این برنامه رییس سابق دانشگاه، معاونان علمی، اداریمالی و امور محصلان، رؤسای برخی دانشکدهها و برخی استادان دانشگاه اشتراک داشتند. نفیسه سعیدی، رییس دانشکدهی قابلگی و تکنالوژی طبی، ضمن عرض خیر مقدم اشتراک کنندگان برنامه و تهنیت روز جهانی قابله، پنجم ماه می را به معرفی گرفته اهداف کنفدراسیون بینالمللی قابلهها را تامین سلامت مادر، سلامت طفل و سلامت خانواده عنوان کرد و افزود قابلگی رشتهی توام با اظطراب و دردسر است که با اولین لبخند نوزاد این تلاشها مثمر ثمر میشود.
خانم سعیدی تلاشها و انگیزهی دانشجویان این رشته را نیز ستود و از تلاشهای بیبدیل مسوولان سابق این دانشکده و دیپارتمنتهای آن اظهار قدردانی و تشکر کرد. دکتر محمد وحیش بینش، رییس سابق دانشگاه، تجلیل از روز جهانی قابله را تجلیل از انسانیت عنوان داشته خاطر نشان کرد که قابله اولین کسی است که تداوم حیات مادر را با مراقبتهای مستمر تقویت کرده و نخستین کسی است که بر صورت طفل لبخند هدیه میکند.
دکتر عبدالکریم اسکندری معاون علمی دانشگاه، تجلیل از روز قابله را بها دادن به جایگاه مهم و والای قابله عنوان کرده افزود، در آموزههای اسلامی برای علوم طبی که قابلگی بخشی از آن است، مورد توجه بوده فراگیری آن همسنگ با فراگیری سایر علوم مورد ترغیب قرار گرفته است. آقای اسکندری در ادامه افزود که آموزههای اسلامی تمام دانش و علوم مورد نیاز جامعه را مورد توجه و تاکید قرار داده با استناد به آموزههای قرآنی فراگیری علوم فنی را در راستای استطاعت و تقویت قدرت جامعه عنوان کرد. معاون علمی همچنان اظهار داشت که به اهمیت قابله و رشتهی قابلگی در جامعه اهمیت و بهای لازم داده نشده و این رشته هنوز جایگاه واقعی خویش را نیافته است.
آقای اسکندری در بخش پایانی سخنانش ضمن تشکر از زحمات بیبدیل مسؤولان سابق و کنونی این دانشکده، با استناد به آموزههای قرآنی قابلگی را بهعنوان یک مسؤولیت خطیری عنوان کرد که تلاش مسوولانه در این حوزه برای تامین تداوم حیات یک مادر، به منزلهی احیای تمام مردم است و در مقابل تسامح و کمکاری در این مورد که منجر به مرگ یک مادر شود، عقوبت نابخشودنی به منزلهی فراهمسازی اسباب مرگ تمام انسانها دارد.